Δεν ειναι θεμα φαντασιας monte… το “δεν μπορεις” το ειπα απο αποψη οτι … ναι, οποτε γουσταρεις κανεις sexaki ΑΛΛΑ με το τσιγαρο δεν σε νοιαζει αν σε δουν περαστικοι.Οταν ομως απαυτωνεις/εσαι πας καπου στα “κρυφα”!:lol: Εκτος αν εχεις βιτσιο να σε κοιτανε ολοι! :lol:
Καπνίζω κοντά δυο χρόνια, και τελευταία, όλο και περισσότερο, νιώθω την ανάγκη να το σταματήσω. Βήχω πολύ κανα μήνα τώρα, έχω τρομοκρατηθεί λίγο.
Επίσης, συνειδητοποίησα πως ελάχιστα τσιγάρα απολαμβάνω πραγματικά, και πως τα περισσότερα τα ανάβω από συνήθεια.
Συν τοις άλλοις, βαρέθηκα να μυρίζω τσιγαρίλα και να φροντίζω μανιακά την στοματική μου υγιεινή για να μην βρωμάει πρινς.
Το σημαντικότερο είναι, ότι δε θέλω να με ξαποστείλει.
Απ’ την άλλη, ώρες-ώρες είναι ό,τι καλύτερο. Σε κάτι στιγμές σαπίλες πχ.
Θα ήθελα να το σταματήσω και να κάνω ένα τσιγάρο κάθε βδομάδα ξέρω γω.
Όμορφα θα ήταν.
Αλλά είναι δύσκολο να το κόψεις γαμώ.
Συμφωνω με αυτά περι Ευρωπαίων. Και μάλλον και αυτοί έτσι την έχουν δει: Σεκς αντι καπνίσματος αν κρίνουμε από τις διακοπές τους στην κρήτη… Είναι πχ σε μπαράκια το βράδυ, προφανώς είναι ΟΛΟΙ ανχωμένοι, και αντί για τσιγάρο, μαμιούνται…
Ξεκίνησα στην Α’ Λυκείου με 10 τσιγάρα τη βδομάδα περίπου… Ήξερα οτι το έλεγχα, και γι’ αυτό όποτε έκανα ήταν με φίλους για την παρέα… Από Γ’ Λυκείου δεν κάνω σχεδόν καθόλου, άντε σε κανα πάρτυ κλπ να κάνω ένα δύο…
Εδιτ: Πακέτο ποτέ δεν είχα αγοράσει, μόνο κάτι πουράκια…
Μολις ανακαλυψα οτι το φορουμ δν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ιμότικον που να καπνιζει …
ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !?? Ε ? Ε ? Ας ενωθουμε ολοι στον αγωνα υπερ του καπνισματος και κατα του ρατσισμου του ροκιν προς τους καπνιστες.