Καπνίζετε?

Όχι αλλά θα γίνουν!

Εγώ δεν καπνίζω, αλλά όλοι οι άλλοι από την παρέα μου καπνίζουν και είναι σπαστικό να γυρνάω σπίτι και να βρωμάω ναούμ. Αφήστε που τρώω όλο τον καρκίνο τους…

Don’t kill yourself to live… 8)

Μειωση του αγχους… δεν ειναι και φαρμακο.Απλα εμενα (και πιστευω τους περισσοτερους) με χαλαρωνει οταν εχω νευρα.:wink:

άκου kreator :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ή αν θες να σου φύγουν τα νεύρα άκου αυτό

Loooooooool!:lol: Οχι, αυτο μου εσπασε περισσοτερο τα νευρα!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εχω να δηλωσω οτι:
‘‘Ειμαι ο Χρηστος,καπνιζω και ειμαι καλα…!!’’

Όταν κάπνιζα δεν ένιωθα πιο χαλαρός πάντως…

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να χαλαρώσεις πάντως… Να περπατήσεις πχ :wink:

ή να περπατάς καπνίζοντας :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ή να κάνεις σεξ

βασικά το κακό με το κάπνισμα είναι ότι σε γερνάει απότομα. στα 30 σας όλοι θα φαίνεστε μεγαλύτεροι κ εμείς μπεμπέκοι. είναι ο σοβαρότερος λόγος να το κόψεις και να μην το αρχίσεις νομίζω, καθώς οι καρκίνοι κ τα συναφή φαίνονται σε όλους πολύ μακρινά

ναι αλλά μετά το σεξ δεν θα κάνεις το πατροπαράδατο τσιγάρο? νταξ, πλάκα κάνουμε αλλά είναι μεγάλη υπόθεση να το κόψεις. εγώ το περισσότερο που έχω καταφέρει είναι τρεις μήνες κομμένο μαχαίρι πριν 3 χρόνια. αλλά μετά κατρακύλησα πάλι… :frowning: ξανα - έκανα σεξ λέει :lol: :lol: :lol:

ναι εχεις δικιο ειναι ο αλλος στο γραφειο και λεει θελω ν χαλαρωσω αλλα μετα θυμαται οτι ο μοντε ειπε οτι το σεκς ειναι καλυτερη λυση παει στο αφεντικο του και λεει μπος πρεπει να κανω μπρεικ για να πηδηξω επειδη θελω να χαλαρωσω#-o #-o #-o !!1

:respect:

μην γράφεις για αντικείμενα που εμφανώς δεν ξέρεις. εκτίθεσαι.

Μα είναι κορυφαία ατάκα, ειδικά να την πείς στον διευθυντή/προϊστάμενο/ανώτερο σου.
Επίκληση στην αυθεντία.

δασκαλε θα μου μαθεις πω να βρσκω κοπελες επειδη με εχει φαει η απραξια η να μου δωσεις μια απο τις χιλιαδες γκομενες που εχεις??εε καταπληκτικε εραστη??και συ μην μιλας για το τσιγαρο μιας και δεν κατεεις απο καπνισμα
ον τοπικ το καπνισμα ειναι 2 φορες πιο ωραιο οταν περππατας και κανει κρυο!!!

σαγαπώ. θα ξεχάσω αυτά που είπες για την αεκάρα

στην δουλειά ανφερόμουν, αλλά είσαι εμπαθής κ ρηχός. κ δεν ξέρω τι μονάδα μέτρησης να χρησιμοποιήσω.

τέσπα. μην καπνίζετε γιατί είναι μαλακία από πολλές απόψεις

και το λένε όλοι

ειμαι και μα ρεσει!!1

καπνιζετε κανει καλο!!1