Καπνίζετε?

ΕΕΕΕΤΣΙ ! ΠΕΣΤΑ !

Σκετος νες = Μπλιαχ. Γαλλικος Φορ Εβερ (και ενοειτε σκετος) !
(Και πληροφοριακα εχω φτασει τις δυομιση καφετιερες σε μια μερα)
Αμα θες να μεινεις αλλη φορα ξυπνιος πανε σε ενα μαγαζι και παρε 2 τετραπλους εσπρεσο και πιεστο μονορουφι. ΔΝ ΠΑΙΖΕΙ να κοιμηθεις ! :stuck_out_tongue:

+1000000000

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

η ομορφότερη στιγμή της μέρας,όταν πήγαινα απ’τη δουλειά σε ένα (επαγγελματικό) ραντεβού και μετά από ένα σάντουιτς,άναψα-περπατώντας στο κρύο-τσιγάρο…
:smiley: :smiley: :smiley:

Όταν κάποιος που αγαπάς κάνει κακό στον εαυτό του, τότε ναι, δεν μπορείς παρά να του τα πρήξεις :wink:

Πεστα ρε Μανο.:wink:

άλλο να το λες σε κάποιον που αγαπάς,άλλο το

“το τσιγάρο κάνει κακό,μην καπνίζετε”

πφ.
η γη γυρίζει δώθε κείθε.θηλυκό γαρ.

Ρε παιδια… γιατι ο νες μου φαινεται και *αμω τους καφεδες?:-s
Και επισης, δεν μου φαινεται και πολυ βαρυς… πινω εναν καφε την ημερα και ειμαι μια χαρα!Αν πιω δυο, θα νυσταξω.Αυτο δηλαδη με τις αυπνιες και σου τεντωνει τα νευρα και ολα αυτα, γιατι δεν το ζω εγω?:-s

Και επισης, καπνιζω σχετικα λιγο.Οποτε ολα ειναι σε μια αρμονια…:smiley:

1. Γιατι κανεις δν ειναι τελειος ! :stuck_out_tongue:
  2. Δν ενοουσε αυτο ο Jimmy , ελεγε πως ειναι φρικτος στη γευση για να τον πιεις σκετο. Και συμφωνω απολυτα, εγω νες δν πινω με ανακατευει , ενω φραπε ( και αμα ειναι και Jacobs) μια χαρα πινω.
    ΑΛΛΑ …ΦΙΛΤΡΟΥ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ! (και εσπρεσο γουσταρω)
  3. Αϋπνιες ουτε και γω ειχα ποτε απο καφε και ουτε τα νευρα με τεντωνει. :slight_smile:

Για το τσιγαρο εχω απαντηση με ευδιακριτα νομιζω γραμματα πιο πισω.
:smiley:

αλλαξα μαρκα τσιγαρων μουρατι!!1

δεν καπνιζω εχω ομως δοκιμασει. Και ειμαι και παθητικη καπνιστρια τοσα χρονια(ο πατηρ βλεπετε…)

Σε αυτον ναι, θα τα πρηξω… συνεχεια του το λεω ‘‘κοψ’το γαμωτο’’ και ‘΄’κοψ’το γαμωτο’’. Δεν το χει κοψει, το χει ομως μειωσει… δε βαριεσαι κατι ειναι κι αυτο.

Τωρα οσοι απο σας καπνιζετε, επιλογη σας, δεν εχω καποιο λογο να σας πω ‘‘ΚΟΦΤΕ ΤΟ!’’.
Γουστο σας καπελο σας :wink:

Πες τα ρε φιλε !!!11

ε τι αλλο θα ελεγες εσυ:papas: :papas: :papas: :drunk: :drunk:

εεεεεε

Τώρα το έχω ελλαττώσει γύρω στα 25-30 τσιγάρα την ημέρα κάνω και από αύριο αρχίζω και στριφτά μπας και καπνίσω ακόμα λιγότερο…

Mπα ρε φιλε,και εγω με αυτο το σκεπτικο αρχισα τα στριφτα αλλα καθε αλλο παρα το μειωσα.

Σαρουμαν , αν ειναι να καπνισεις θα καπνισεις , ουτε τα στριφτα σε εμποδιζουν ουτε τπτ . :wink:

Και γω μεχρι πριν κανα 2 χρονια ετσι του ελεγα , μεχρι που καταλαβα οτι το καπνιζειν τρεχει στο αιμα μου :stuck_out_tongue: :lol:
γιατι… το καπνίζειν εστι φιλοσοφειν ! :stuck_out_tongue: :lol:

Δεν εχω δοκιμασει καν. Και ουτε προκειται. Μπορει στους καπνιστες να φαινεται καλο και οτι τους βοηθαει στην καθημερινοτητα τους, αλλα αυτο συμβαινει μονο και μονο επειδη ειναι εξαρτημενοι…

:ban:

Αντικαπνιστες γκόου χομ.

Ε όχι και καλό το τσιγάρο… Και που σε βοηθάει στη καθημερινότητα δε μπορώ να καταλάβω… Και καλά μείωση του άγχους? Μάλιστα…

κ αυτοι που τους αρεσει οταν το ξεκινουν ειναι παλι εξαρτημενοι??