Καπνίζετε?

Νταξει, συμφωνω για αυτο που λες, κατι μπορει να τυχει… Εγω ξερω ομως ατομα που στο εργαστηριο ερχονται συνεχεια μιση ωρα μετα, σκοπιμως, καθε φορα, και ο καθηγητης αντι να τους πεταξει εξω καθεται και τους αφηνει καθε φορα…

Αστειευσαι…σωστά?
Γιατί… και βέβαια είναι γενικό φαινόμενο.
Αρκετά ενοχλητικό… καθώς ο καπνός δύσκολα φεύγει.
+το γεγονός ότι είναι τόσοι άνθρωποι μέσα στο αμφιθέατρο… η ατμόσφαιρα γίνεται λίγο κάπως… αποπνικτική.

Πες μου σε ποια σχολη εισαι να ερ8ω εκει… :lol:

Τώρα τελειώνω το τρίτο μου πακέτο για σήμερα. Το κακό είναι ότι εδώ κοντά δεν βρίσκω ανοιχτό περίπτερο, η νύχτα έχει συνέχεια και δεν ξέρω τι θα κάνω. Καταραμένη επαρχία.:frowning:

Καταραμενο καπνισμα να λες!

τον καπνιστή πολλοί εμίσησαν.
το κάπνισμα ουδείς

μην το λες.

¶σε που με το κάπνισμα χάνεις πολλά κιλά

Οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει.Παντως περα απο την πλακα 3 πακετα ειναι πολλα,χαλαρωσε το λιγο(ΟΧΙ κοψτο,μην βλασφημουμε κιολας:p )

ΥΓ.Οποτε μπαινω σε αυτο το γαμοthread με πιανει τρελη ορεξη για τσιγαρο

γιατί να μισεί κάποιος το κάπνισμα?
γιατί δε μισείτε ό,τι τρώμε που είναι τίγκα χημικό?
γιατί δε μισείτε τα αρκουδίσιον,τα ψυγεία που βλάπτουν αποδεδειγμένα ΟΛΟΥΣ,είτε τα χρησιμοποιούν είτε όχι?
γιατί δε μισείτε να μένετε στην αθήνα εισπνέοντας όλο αυτό το δηλητήριο?

μεις το τσιγάρο μας,σεις την γκρίνια.
γιατί οι καπνιστές δεν γκρινιάζουν?οεο

Αυτο το θρεντ εχει αρχισει και μου τη βαραει, πρεπει οπωσδηποτε το καπνισμα να κανει καλο δλδ…

Επειδη τα φαγια ειναι μεσα στα χημικα, πρεπει να καπνιζουμε κι ολας…#-o

Ας παρουμε και ναρκωτικα τοτε, αφου ολα γυρω μας ειναι βλαβερα…

Ααε , εισαι drummer,δεν ξες απο αυτα :stuck_out_tongue:
Περα απο την πλακα το καπνισμα ειναι μεγαλη μαλακια,και ναι η ζωη που κανουμε ειναι ηδη πολυ βλαβερη και με το καπνισμα απλα την επιβαρυνουμε.Το επιχειρημα ετσι κι αλλιως απο ασθενια θα παω,γιατι να μην καπνιζω δεν στεκει.Εφοσον ειναι να πας απο ασθενια γιατι να το επιταχυνεις , η και να αυξησεις τις πιθανοτητες(εγω παντως ειμαι καπνιστης και δν το κοβω :stuck_out_tongue: )

αυτό που λέω είναι

σταματήστε να τα πρήζετε σε όσους καπνίζουν ότι κάνει κακό!
το ξέρουμε!
το λένε τα πακέτα!
το λένε όλοι!
το ξέρουμε!!!

Ρε, στα @@ για σας, κι εσεις σταματηστε να μας πρηζετε οτι κανει καλο!

δεν κάνει καλό μανάρι μου,ηρέμησε:p

Βρήκα τρόπο να μην κοιμηθώ. Σκέτος νες (ο τρίτος σε μια μέρα, οι άλλοι δύο μέτριοι8) )

Kαι γω καφεδες παντα σκετους πινω αλλα οχι νες.Αυτο το πραγμα ειναι η αηδια σε υγρη μορφη

Σωστά, αλλά τουλάχιστον διώχνει τη νύστα.:stuck_out_tongue:

Εγω τα πρηζα χρονια στην μανα μου και χαιρομαι γι αυτο γιατι το σταματησε.

Η μάνα μου το`χει κόψει και πρήζει εμένα και τον πατέρα μου, αλλά άδικα τρώει τα λόγια της:p :stuck_out_tongue: