Γάμησε τα. Εντομεταξύ πιο πιθανό είναι να πάθω εγώ τίποτα από αυτή την κατάσταση παρά ο πατέρας μου που καπνίζει 80-100 τσιγάρα ημερισίως. #-o
Το στουντιο που έχω μετακομίσει είναι εξαιρετικά μικρό. Εδώ κάνει ψωλόκρυο και έτσι δεν παίζει να ανοίξω την μπαλκονόπορτα. Αποτέλεσμα?? Οι σελίδες από τα βιβλία μου μυρίζουν σαν να έχουν αποξυραθεί από καπνό και τα ρούχα μου σαν να πλύθηκαν με απορρυπαντικό με άρωμα τσιγαρίλας.
Και εγώ πλέον την τελευταία εβδομάδα περίπου έχω φτάσει να κάνω γύρω στα 3 πακέτα ημερησίως με την σκατοσχολή που έμπλεξα και τις αηδίες που μας φορτώνουν καθημερινά. Όταν κάποιος έχει υπέρογκη δουλειά λογικό είναι να καπνίζει παραπάνω για να αποκτά αντοχές ο εγκέφαλος και να μπορεί να σκέφτεται. Α, σε όποιον δίνει πανελλαδικές φέτος: Αν δεν θέλει να φτύσει αίμα ΜΑΚΡΥΑ από το ΜΠΔ. Μας έχουν κάνει βάσανο την ίδια τη ζωή όπως λένε και οι Αντίδραση.
Δεν νομιζω οτι θα σε βοηθησει το τοοοσο πολυ τσιγαρο για να βγαλεις την υλη της σχολης σου…οκ…καπνησε αφου το βρησκεις καλο ομως παρε καλυτερα βιταμηνες και καπνησε ενα πακετο την ημερα…ειναι παρα πολλα τα τρια…εισαι πολυ μικρος…μην μας παθεις και τιποτα…δεν ειναι και το πιο υγειηνο πραγμα το τσιγαρο…οκ???
Οντως τρια πακετα ειναι πολλα.Στις καλες μου μερες τον εχω ομως εναν καπνο(αφιλτρα ενοειται )
Σωστος
Όσι, δε γκαπνίζουμε διότι θέλουμε τα δοντάκια μας να είναι άσπρα και να μη βρωμάμε ολάκεροι
Α και για κάτι άλλους ασήμαντους λόγους, με κάτι χρόνιες βρογχίτιδες και τέτχοια
Μου αρεσει να ξυπναω το πρωι και να βγαινει μπρουταλ η φωνη…
μου αρέσει να φυσάω τον καπνό μου στη μάπα αυτών που με κοιτάνε με μισό μάτι όταν καπνίζω
Το φυσημα του καπνου μεσα στην μαπα του αλλου ειναι σεκτσουαλικο υπονοουμενο. Λενε.
αποκλείεται να μη με θέλουν τόσες πολλές.
Kι εγώ το έχω ακούσει αυτό. Όπως και να έχει είναι πολύυυυ εκνευριστικό να στο κάνουν,μου το χε κάνει ένας φίλος μου και ήθελα να τον σκοτώσω μετά.
Πάντως πρόβλημα με τους καπνιστές δεν έχω αρκεί να με σέβονται και να μη ρίχνουν όλο τον καπνό πάνω μου. Οι χειρότεροι είναι όσοι καπνίζουν στο αμφιθέατρο στη σχολή…δε λυπούνται κανένα!
το πιο απλό “ε,ο καπνός”,αν το πει ο άλλος ανάλογα με το ύφος που τον χαρακτηρίζει,τότε εννοείται ότι θα τον κάμω πέρα τον καπνό.εκτός από τα στελέχη των δισκογραφικών,δε θέλω να βλάπτω κι άλλους
:eek: :eek: :eek: Μην μου πεις οτι γινεται τετοιο πραγμα στην σχολη σου!!! Ειναι γενικο φαινομενο ή μονο στην σχολη σου??8O 8O 8O
Σεμάς δεν παίζει αυτό. Εδώ ο καθηγητής έκανε παρατήρηση που στα διαλείματα ο χώρος έξω από την αίθουσα ήταν γεμάτος γόπες... Μόνο στις συνελεύσεις είναι free το κάπνισμα... Εμείς όμως παίζει και να
μαστε πρότυπο σχολής-κολεγίου. Εδώ υπάρχουν καθηγητές που δεν σ`αφήνουν να μπεις αν έρθεις μετά από αυτούς…
απο εναν καθηγητη εμεις κανουμε τρακες!!!
Δυστυχως σε εμας κανουν οι καθηγητες τρακες απο μας
ηταν μια κυρια που στηριζε την καταληψη και μου χε παρει ολο το γαμημενο καπνο!!!
Στο λύκειο μου είχαμε έναν καθηγητή ο οποίος στην κατάληψη πουχαμε κάνει περσι κερνούσε τσιγάρα, έστελνε μαθητές να του πάρουν τσιγάρα με το μηχανάκι και μετά τους κερνούσε κλπ. Επίσης μια καθηγήτρια η οποία παίζει να
ναι η αγαπημένη μου απ`όσες είχα η οποία μου έκανετράκα δύο φορές.
Κακο ειναι αυτο?:-k
Eφόσον δίνεις διάλεξη που υποτίθεται είναι ελεύθερη να την παρακολουθεί ο οποιοσδήποτε ναί.
Νομίζω ότι οι πανεπιστημιακοί διαλέξεις δίνουν, όχι ότι είναι θυρωροί. Μπορεί να έχασα το λεωφορείο ή κάτι να μου έτυχε. Γιατί δηλαδή να περιμένω μέχρι το διάλειμμα (ειδικά εφόσον δεν είναι εργαστήριο…)