Σωστός!
κάπνιζα Β’ Λυκείου κάτι ψιλά, αλλά τώρα το έκοψα…
Πολύ σπάνια να καπνίσω πλέον…
Σωστός!
κάπνιζα Β’ Λυκείου κάτι ψιλά, αλλά τώρα το έκοψα…
Πολύ σπάνια να καπνίσω πλέον…
+1, με τη μονη διαφορα οτι αποκλειεται να καπνισω πλεον…
Σου επέτρεψα εγώ να κάνεις quote το post μου ζωντόβολο???:lightsabre:
Μια απ’τα ιδια ρε.
Με ενοχλει και ο καπνος ενιοτε, δακρυζω, βηχω, κανω γκριματσες προς τον καπνιστη/στρια και τετοια.
σημερα (δευτερα) εκλεισα 3 χρονια που εχω κοψει το καπνισμα. ηταν αρκετα δυσκολο επειδη καπνιζα 4 πακετα τη μερα (καπου 80 τσιγαρα). οσοι με ξεραν τοτε καταλαβαινουν οτι δεν ηταν ιδιαιτερα ευκολο.
το καπνισμα παντως μονο μαχαιρι κοβεται. βλεπω πλεον μεγαλη διαφορα στον οργανισμο μου σε σχεση με τοτε…
Hail to Chriss Oliva
Ολοι κανουμε λαθη ενταξει…
Taste like horseshit
Πειτε οχι στο τσιγαρο.
Ναι στο ναργιλε.
Άρτιο ποστ…
Και μάλιστα ναργιλές με γεύση μήλο!!
Καλο το μηλο,αλλα το χω βαρεθει.
Προτιμω κανα κερασι ή μπανανα ή καρυδα ή τριανταφυλλο ή μανγκο. 8)
και άμα έχουμε κέφια βάζουμε και καμιά smirnoff μέσα στο νερό:wink:
Kαι αμα εχουμε ακομα περισσοτερα κεφια…
Ουζο.Και το κεφαλι πεταει
O πατέρας μου πουχε σπουδάσει Γαλλία μου
χε πει ότι τα Gauloise εκεί τα έχουν σαν το αντίστοιχο των Next και Leader σε επίπεδο ποιότητας και τιμής.
Επίσης, η πλειοψηφία όσων δοκιμάζουν για πρώτη φορά τσιγάρο καταλήγουν συστηματικοί καπνιστές.
Εμένα σε πολύ μικρή ηλικία κάποιος μεγαλύτερος μυ είχε δώσει σχεδόν με το ζόρι ένα τσιγάρο, παρά το ότι είχα καταζαλιστεί μου άρεσε το να κατεβάζω τον καπνό, αλλά σε αντίθεση με διάφορα άτομα εκείνης της ηλικίας που ήμουν δεν κάπνιζα μπροστά σε κόσμο, αλλά κρυβόμουν σε όσο πιό απόμερα μέρη γίνονταν για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή παρακαπνίζω, αλλά η γεύση μου αρέσει. Τις επιπτώσεις που έχω τις ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, αλλά έτσι κι`αλλιώς δεν με εμποδίζουν να κάνω κάτι που ήθελα.
Αυτό είναι άτοπο γιατί έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι συστηματικοί καπνιστές. Στην Ελλάδα τουλάχιστον
Αργιλές είναι γαμώ την πουτάνα μου, [SIZE=“5”]α[/SIZE]ργιλές! :x
σους εσύ δεν ξέρεις
8O
“Σε λαχτάρησα αργιλέ μου”
Αργιλες και ναργιλες,οπως θες το λες βρε παιδι.
Ρε σου λέω είναι λάθος που πια μπαίνει και σε λεξικά (άσχετοι γαρ).
Και αυτό οφείλεται στις κάκιστες ηχογραφήσεις των 45αριών στις αρχές του 1900.
Μη μαλωνετε.Peace!:hippy:
Βρειτε μια μεση λυση οπως οτι το αααα-ργιλες ειναι επιφωνηματικο ενω το να-ργιλες δεικτικο και ολα καλα!#-o
(χτυπημα χιππικης μαφιας…) :hippy: :hippy: :hippy: