Καπνίζετε?

OXI!
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα -όσο παράξενο κι αν ακούγεται -αλλά θα το κάνω κάποτε !
απλά προσπαθώ να το καθυστερήσω όσο πιο πολύ γίνεται

nope ------

Λες και είναι απαραίτητο κάνεις… :-k

Κι εγω αυτο θα εγραφα…

lol :stuck_out_tongue:

ΕΤΣΙ! Εγω, εσύ και το Νεφελόνι!

Όσο πας και σε συμπαθώ περισσότερο εσένα! Hail to Hlektra

Ναί και μάλιστα τώρα τελευταία του διακορεύω τη μάνα. Τα μόνα προβληματάκια που έχω είναι βρώμικη αναπνοή παρά το ότι πλένω τα δόντια μου και βάζω Λίστεριν τρείς φορές ημερησίως, καθώς και ότι κουράζομαι εύκολα αλλά αυτό δεν με χαλάει γιατί από μικρός ήμουν άχρηστος σε κάθε άθλημα, μισή μερίδα άνθρωπος και υπερβολικά αδύναμος.:stuck_out_tongue: Οπότε δεν υπάρχει κάποια επίπτωση από αυτό. Επίσης καταξυλώνομαι αλλά δεν κάνω ποτέ τράκα. Αν ποστάρω την ηλικία που το ξεκίνησα θα με πάρετε με τις ντομάτες, αλλά τότε ήμουν ο πιό μικρός στην παρέα και ο δεύτερος μικρότερος με περνούσε τρία χρόνια…Πάντως τα πρώτα μου χρόνια θυμάμαι ότι κρυβόμουν από παντού, όλο σε κάτι πυλωτές χωνόμουν…

Όχι.
Είμαι φλώρος

Σα μπούστης.

Γνωστό.

χαχαχαχα! κι εγώ εψαχνα τσιγάρα γιατι τα ειχα καπνισει όλα!:stuck_out_tongue:

Εδώ και δυόμισι χρόνια ούτε ένα. :ok:

Δεν καπνιζω και ουτε προκειται να το κανω ποτε για εναν λογο.Οταν ο πατερας μου επαθε εμφραγμα απ’το τσιγαρο υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην καπνισω ποτε γιατι με την υγεια μας δεν παιζουμε.Ενταξει μπορει να ακουγετε φλωρικο αλλα για μενα μαγκια ειναι να πεις το οχι.

Ρε φίλος το τσιγάρο δεν είναι μαγκιά πάντα, εγώ το κάνω γιατί έχει ωραία γεύση.

Δεκτο.Εγω το λεω γι’αυτους που νομιζουν οτι το τσιγαρο ειναι μαγκια.Χαιρομαι που εσυ δεν εχεις τετοια αποψη.

Ε μαγκιά είναι πάντως, έστω κι έτσι =ρ

Μανιωδώς Gauloises Bleu … :-s

Ιιιιι αυτά ήσαντε τα πρώτα μου, με τα οποία είχα ζαλιστεί κιόλας. Πωωω, λύκειο ρε μαλάκα μου.

Δεν καπνιζω.[-X
Κορυφαια παντως τα λογια του Τομ Ρομπινς στον"Τρυποκαρυδο"αν θυμαμαι καλα,που λεει πανω κατω οτι στο σωμα μας εχουμε τα 3 απ τα 4 στοιχεια,νερο,γη,αερα και ειμαστε ουσιαστικα ατελεις αφου λειπει το 4ο,η φωτια.Ο μοναδικος τροπος να βαλουμε μεσα μας λοιπον το στοιχειο της φωτιας ειναι να αναψουμε ενα τσιγαρο…(αυτοι που καταπινουν φωτιες στο τσιρκο,μαλλον δεν μετρανε υποθετω…:stuck_out_tongue: )

Τα καπνίζω εδώ και 6 χρόνια …Στη Γαλλία , που είναι και χώρα παραγωγής τους, κάποιο διάστημα είχαν απαγορευτεί γιατί ήταν πιο βαριά απο αυτό που ανέγραφε το πακέτο κάτι που αποτελεί σοβαρό αδίκημα.