Καπνίζετε?

+1 Με την λογικη αυτη δε θα επρεπε να επρεπε να τρωμε τπτ.Στην τελικη οι βλαβες απο το τσιγαρο βγαινουν μακροπροθεσμα ενω απο αυτα που τρωμε και αναπνεουμε αμεσα

πες τα ρε μεγάλε 8)

Καλα, μαζοχες ειστε; :stuck_out_tongue: Ακου εκει “ποια η διαφορα με αλλο ενα…” 8O
Η εικονα που εβαλε ο Trustno1 τα λεει ολα… :wink:

Χεχε! Αυτή ακριβώς την απάντηση περίμενα…!
Έχω βέβαια για διάφορους λόγους ένα προσωπικό κολληματάκι με την υγεία, αλλά και λόγω κατεύθυνσης στο σχολείο έχω αρχίσει να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι περισσότερο με αυτά τα θέματα και πραγματικά έχω φρικάρει με όλα αυτά που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος…!
Τελός πάντων, δε νομίζω όπως λέει ο Tolkki ότι όλες οι βλάβες απ’το τσιγάρο εμφανίζονται μακροπρόθεσμα. Δε λέω ότι με δυο τσιγάρα την άλλη μέρα θα έχεις καρκίνο γλώσσας, πνευμόνων κλπ, αλλά αν σκεφτείς βήχα, κούραση, κιτρίνισμα δοντιών κ.ά… Έτσι κι αλλιώς όλες αυτές οι ουσίες πάνε και κάθονται στα κύτταρα του πνεύμονα εκείνη τη στιγμή(και δεν το κουνάνε από κει), οπότε το κακό είναι απολύτως άμεσο.
Για τη διατροφή μπορούμε να προσέχουμε αν θέλουμε. Όσο για τον αέρα που αναπνέω, δεν ευθύνομαι (μόνο) εγώ και το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να μετακομίσω σε κανένα χωριό, πράγμα που προς το παρόν δε σκοπεύω να κάνω! :stuck_out_tongue:
Στο κάτω κάτω, πέρα απ’ όλα αυτά, ας πούμε ότι δε με ενοχλεί τόσο ο καπνός από τους δίπλα που καπνίζουν, όσο η ελεεινή και τρισάθλια μπόχα στο στόμα αυτών που καπνίζουν! :evil:
Βέβαια, εννοείται ότι όποιος θέλει καπνίζει, αρκεί τουλάχιστον να μην είναι μόνο για “πούλ-μούρ” λόγους και μου σπάνε τα νεύρα!!

Υ.Γ.: Έχω δοκιμάσει καθαρά από περιέργεια. Φοβόμουν μάλιστα (για τους παραπάνω λόγους) μήπως μου αρέσει, αλλά ευτυχώς δεν τρελάθηκα κιόλας…

Θεωρώ ηλιθιο προσωπικα να εισαι εξαρτημένος απο κατι, και φυσικα αναφερομαι και στο τσιγαρο. Εγω προσωπικα ξεκίνησα το τσιγαρο και διαπιστωσα οτι δεν ημουν εξαρτημένος, δλδ οποτε ηθελα δεν εκανα. Και οταν αργοτερα καταλαβα οτι ειναι μαλακια το σταματησα με τη μια. Παντως δεν με ωθησαν λογοι υγειας, γιατι οπως ειπε και ο tolkki, αν δεν κανω λαθος, ο αερας που αναπνεουμε δεν ειναι καθαροτερος.

το τσιγάρο κάνει κακό.αλλά εμείς καπνίζουμε
γιατί έτσι μας αρέσει :wink:

λιγοτερο κακο παντως απο οτι κανουν οι scorpions :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτηηηηηηηηηηηηηηη :stuck_out_tongue:

Βασιλικος???

όχι,κυκλάμινο!
billyακός,το “βασιλικός” ακούγεται κάπως φασιστικά :twisted: :twisted:

Δικιο εχεις… :smiley:

Τελεια και παυλα Βασιλη εισαι καυλα…

έτσι έτσι!!!

Όχι δεν καπνίζω, τις προάλλες βέβαια έκανα έναν αργιλέ (διά 4) αλλά δε λέει κάτι αυτό.

[-X [-X [-X [-X [-X [-X υτε εγς καπνιζω ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Στην τσεπη κανει κακο…:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: ΓΑΜΑΤΟΣ φιλαρακο…:smiley: :smiley: :smiley:

Εγω κανω απο τα κομμενα γιατι το εχω κοψει!

Βασικα εχω κοψει να περνω τσιγαρα!μΟνο τρακα!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Οχι!!!:-s

Οχι!!![-X

Παμε παλι.:stuck_out_tongue: