Καπνίζετε?

Δεν είναι ναργιλές και κακώς καθιερώθηκε έτσι.
Η λέξη είναι αργιλές, απλά στις παλιές εποχές οι ηχογραφήσεις ήταν κάκιστες στους δίσκους/δισκάκια και έτσι όταν τραγουδούσαν οι χασικλήδες “…τον αργιλέ”, αυτό ακουγόταν “τον ναργιλέ”, τουλάχιστον αυτό πίστεψε ο πολύς κόσμος.
Παραμένει όμως μεγάλο λάθος, που έχω δει και σε λεξικά δυστυχώς… :evil:[/quote]

Ναι το εχω ακουσει αυτο.Αλλα ολοι το λενε ναργιλε,αν πεις αργιλε θα σε διορθωσουν κιολας :lol:

εγω δεν καπνιζω αλλα ο ναργιλες η αργιλες τελοςπαντων, μ’αρεσει αρκετα. δεν νομιζω να ειναι πολυ βλαβερος για τον οργανισμο.

Ναι, καπνίζω… (Νομίζω το ξαναείπα…?) Και το έχω αυξήσει κάπως τελευταία. :?

Κάνω μάλιστα και κόλπα με το τσιγάρο κι έναν στυλό.
right Blackbirth? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλό το post του user Powerslave, ενημερωτικό. 8)

Δεν λέω, είναι απο τις πιο ευχάριστες συνήθειες το κάπνισμα , την είχα και εγώ παλιά.

Όμως, το παθητικό κάπνισμα είναι ότι χειρότερο.

+150000000

οπότε όλοι καπνίζουμε και όλοι θα πεθάνουμε…

A,πολυ ωραια.

το μόνο σίγουρο σε αυτή την ζωή από την ημέρα της γέννησής μας είναι ότι θα πεθάνουμε…
βέβαια το πότε είναι άλλο θέμα… :wink:

Ελευθερία ή θάνατος :wink:

… και το πιο αίσχος (για το παθητικό κάπνισμα) είναι την ώρα που απολαμβάνεις το γεύμα σου κάποιος απ’ τους συνδαιτημόνες όπου τελείωσε νωρίς (και κάθετε δίπλα σου) ανάβει το τσιγάρο…

Άλλη γευση λέμε! :x :evil:

Καλυτερα να πεθανω στα 100 μου με γεματο το στομαχι και τα πνευμονια τιγκα στο καρκινο παρα να πεθανω στα 105 και να εχω στερηθει τα παντα 8)

tolkki Όταν και AN φτάσεις στα 100, θα μπεις στο βιβλίο γκίνες (που μακάρι να φτάσεις δηλαδή)… και θα μπεις για 2 λόγους :

1. Μακροζωία.
  2. Ο 1ος Συνταξίουχος μετά το 2030

Long Live (to) Rock & Roll 8)

Πιστεύω ότι μπορώ να απολαύσω την ζώη χωρίς να φουμάρω τσάμπα τον καπνό/καυσαέριο του διπλανού μου.

Θα μου πεις υπάρχει και το ρητο “Τα καλύτερα πραγματα στην ζωή είναι δωρεαν”

Σωστό το ρητό για αρκετές περιπτώσεις, αλλα για το κάπνισμα (επειδη ποτέ δεν ήμανε τρακαδόρος) πιστεύω πως “παίρνεις ό,τι πληρώνεις”

Άρα αν θέλω να καπνίσω, μπορώ να πάω να αγοράσω πακέτο :slight_smile:

Φιλικά

Εγώ θα πεθάνω το 2046 και θα με έχουν δολοφονήσει γιατί θα πηγαίνω κόντρα στα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών.

Καπνίζετε αν θέτε… Χέστηκα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

(Εντάξει, τα ρούχα ψιλοβρωμάνε για μια εβδομάδα, αλλά σιγα το big deal!)

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ…!!!
Εγώ πάντως δεν βιάζομαι… 8)

Πλάκα στην πλάκα, σε λίγο μπαίνω στη συνέλευση και μετά από το ντουμάνι που θα πρέπει να υποστώ, προβλέπω το 2046 να βήχω κιόλας :wink: :wink: :wink: :wink:

Εγώ θα πεθάνω το 2046 και θα με έχουν δολοφονήσει γιατί θα πηγαίνω κόντρα στα συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών.
[/quote]
κι έμενα το 2046 μου είπαν οτι θα πεθάνω από ατύχημα, αν δεν τα έχω καταφέρει από μόνη μου έτσι όπως πάω…

Eγω θα ειμαι ευχαριστημενη αν πεθανω μετα το 2060! :smiley:
Ξερεις και αυριο με παταει φορτηγο.Η γκαντεμω!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Tα ειπες καλητερα απο ολους μας…

Έχουμε ήδη τόσα προβλήματα με την υγεία μας… γιατί να προσθέσουμε ακόμα ένα;;

Γιατί, ποιά η διαφορά με άλλο ένα??