[quote=“witch”]
οτι πρέπει για να σου κάνει την καλυτερη ζημία…[/quote]
Το ξερω, για αυτο τους κατεβαζω με ρεγουλα! Αλλα ειναι ασυναγωνιστος.
[quote=“witch”]
οτι πρέπει για να σου κάνει την καλυτερη ζημία…[/quote]
Το ξερω, για αυτο τους κατεβαζω με ρεγουλα! Αλλα ειναι ασυναγωνιστος.
Toulaxiston den ton plirwneis kai apo panw![/quote]
Και δεν μπορούν να μου κάνουν και τράκα…
Ki egv sto loyki…
Oύτε κι εγώ καπνίζω για πολλούς και διάφορους λόγους!
Έχω μπει βέβαια αρκετές φορές στον πειρασμό να δοκιμάσω αλλά δεν…ποιό το νόημα άλλωστε?δεν κάνει κανένα καλό!
Δεν καπνίζω λόγω αντίδρασης.
Ε ντε. Ενα τοπικ αυτο, ενα αλλο “τι τσιγαρα καπνιζετε” και ολοι σ’αυτα τα δυο γραφουν. Smoking.gr το καταντησαμε.
Πως λέμε ΤΖΟΥΡΑ CLUB… :lol:
Lol!Εν ντια στο κατεστημενο, αναρχια και ροκια!
Ειχε παρουσιαστει ενα προβληματακι πριν κανα 5 μηνο και δεν μπορουσα να τρεξω λιγο (ελαφρα ας πουμε) και λαχανιαζα.Τωρα ομως ειμαι okay!Επισης, επειδη εχω ευαισθητο στομαχι με πειραζει αν ειμαι νηστικη και καπνισω.Κατα τα αλλα δεν εχω μεγαλο προβλημα…
Lol!Εν ντια στο κατεστημενο, αναρχια και ροκια! [/quote]
Ειχε παρουσιαστει ενα προβληματακι πριν κανα 5 μηνο και δεν μπορουσα να τρεξω λιγο (ελαφρα ας πουμε) και λαχανιαζα.Τωρα ομως ειμαι okay!Επισης, επειδη εχω ευαισθητο στομαχι με πειραζει αν ειμαι νηστικη και καπνισω.Κατα τα αλλα δεν εχω μεγαλο προβλημα…
περαστικά…
Σαν πουστης.3 πακετα την ημερα
[size=1]σπαω καρπο φυσαω το καπνο με ναζι και τα σχετικα :lol: :lol: :lol: :lol: [/size]
Πάει προς όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν το κάπνισμα…
ΚΑΠΝΙΖΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ… ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΟΥΓΑΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΤΩΡΑ ΤΟΧΩ ΚΩΨΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ… ΑΝ ΚΑΙ ΨΙΝΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ… ΑΛΛΑ :!: ΚΡΑΤΑΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ!
theoro to tsigaro to pio ilithio pragma pou mporei na kanei kaneis. osoi kapnizoun (milao gia tous simeinous efivous giati paliotera itan diaforetika ta pragmata) einai aplos atoma pou theloun na anadeixthoun ston koinoniko tous perigiro. o kathe vlakas 15xronos kapnizei kai oloi oi vlakes ton theoroun magka. den einai an tha pethano noritera i oxi. einai to pos tha ziso tin zoi pou prokeitai na ziso (ki as einai kai 30 xronia). goustaro na paizo to basketaki mou kai na xipnao to proi mia xara kai oxi vixontas. opoios goustarei vevaia mporei na kapnizei. den leo oti kai kala opoios kapnizei einai alitis ki etsi. vevaia, theoro exisou xazo to na kapnizei kapoios kai anti na leei den antexo thelo na to kopso, na leei :“to tsigaro einai i zoi mou!”.
ELEOS!!
sorry gia ta greeklish. sinithos grafo sta ellinika alla tora vriskomai allou kai mporo na grapso mono agglika.
:-& :-& Που το βρήκες αυτό??είναι άθλιο…δεν μπόρεσα να το δω όλο!
(Γιατί είσαι λυπημένος?σκεφτόσουν να το ξεκινήσεις?)
Όχι βρε! Θέλω να δείξω μόνο τη λύπη μου σε όσους θέλουν να το ξεκινήσουν! Επιλογή τους μεν, αλλά δε μπορώ να χαρώ και για την επιλογή που πάνε να κάνουν…
:o :o
Και να ηθελα να το ξεκινησω,θα το εγκατελειπα…
Ο ναργιλες πειραζει??
Δε γνωρίζω… :? :? :? :? :?
Έχει πίσσα?
Ειλικρινά δε γνωρίζω… :?: :?: :?: :?: :?:
οχι μένει στο νερό, γι’αυτό και όταν αδείαζεις το νερό από την μποτίλια σιχαίνεσαι…ιοθ! γενικά λένε οτί είναι λιγότερο επιβλαβές… :roll:
Οχι πισσα και τετοις μλκιες δεν εχει.
Ναι το νερο ειναι λιγο περιεργο οταν το αλλαζεις,οπως και ο καπνος που ειναι σαν γλιτσα,αλλα συνηθιζεις…
Ειναι πολυ ελαφρυς,γι’αυτο και στους περισσοτερους καπνιστες δεν αρεσει.Σε μερικους παλι φερνει βηχα…!
Στανταρ ειναι λιγοτερο επιβλαβης,απλα ρωταω μηπως ξερει κανενας περισσοτερα.
Παντως εξαρτηση δεν προκαλει!
Δεν είναι ναργιλές και κακώς καθιερώθηκε έτσι.
Η λέξη είναι αργιλές, απλά στις παλιές εποχές οι ηχογραφήσεις ήταν κάκιστες στους δίσκους/δισκάκια και έτσι όταν τραγουδούσαν οι χασικλήδες “…τον αργιλέ”, αυτό ακουγόταν “τον ναργιλέ”, τουλάχιστον αυτό πίστεψε ο πολύς κόσμος.
Παραμένει όμως μεγάλο λάθος, που έχω δει και σε λεξικά δυστυχώς… :evil: