Σωστή σε κόβω witch…!!!
[size=1]Αλλά οι τόνοι στις λέξεις σου είναι σχεδόν όλοι λάθος!!! 8O :lol: [/size]
Σωστή σε κόβω witch…!!!
[size=1]Αλλά οι τόνοι στις λέξεις σου είναι σχεδόν όλοι λάθος!!! 8O :lol: [/size]
Δεν καπνίζω και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’αυτό!
[size=1]Εννοείται ότι περιμένω τα μαγκιόρικα σχόλια του bluezlick [/size]
χουμ. λεπον. υπήρξα μανιώδης καπνιστής στο παρελθόν. είχα φτάσει τα 4 πακετα τσιγάρα τη μέρα. από αυτό έπαθα διάφορα (π.χ. το στομάχι μου). έτσι λοιπόν μια μέρα το κοψα μαχαίρι και έτσι έχω να καπνίσω 2.5 χρόνια…και είμαι όντως ευτυχισμένος που το κοψα…
Είμαι όντως duracel ! Βασικά παίζει ρόλο και η καλή διατροφή και η άσκηση ! Σαλάτες, νερά, όχι βαριά φαγητά το βράδυ, γυμναστήριο κτλ.
Το πρωϊ συνήθως πίνω διπλό espresso ! Και κατά την διάρκεια της μέρας θα πιώ άλλους τρεις καφέδες σίγουρα. Ίσως γιαυτο είμαι στην τσίτα !
Πάντως είναι πολύ κρίμα για όποιον αθλείται. Άντε την σαπιοκοιλιά να την καταλάβω. Το να ψοφάς τόσο γρήγορα όμως είναι ναυπόφορο. Και στην μπάλα, άντε να το καταλάβω. Αν χρειαστεί να έχεις κάπου “αλλού” αντοχές κ ψοφάς τόσο εύκολα, τί όνομα θα βγάλεις στην κενωνία ? Ε ?
To πιασαμε το πονοουμενο.
Είμαι όντως duracel ! Βασικά παίζει ρόλο και η καλή διατροφή και η άσκηση ! Σαλάτες, νερά, όχι βαριά φαγητά το βράδυ, γυμναστήριο κτλ.
Το πρωϊ συνήθως πίνω διπλό espresso ! Και κατά την διάρκεια της μέρας θα πιώ άλλους τρεις καφέδες σίγουρα. Ίσως γιαυτο είμαι στην τσίτα !
Πάντως είναι πολύ κρίμα για όποιον αθλείται. Άντε την σαπιοκοιλιά να την καταλάβω. Το να ψοφάς τόσο γρήγορα όμως είναι ναυπόφορο. Και στην μπάλα, άντε να το καταλάβω. Αν χρειαστεί να έχεις κάπου “αλλού” αντοχές κ ψοφάς τόσο εύκολα, τί όνομα θα βγάλεις στην κενωνία ? Ε ?[/quote]
σορυ που θα στο πω, αλλά καλες μαλακιες κανεις.
αν πινεις τεσσερεις καφέδες τη μερα, τοτε μετά από κάποιο καιρό θα έχεις πρόβλημα με το στομάχι σου όπως έχω εγώ τωρα. το ότι εχεις δουλειές (γιατι κατι τετοιο θα πεις πιστευω) δεν είναι δικαιολογία, γιατι δε χρειάζεται να είσαι γενικά στην τσίτα για να τις κάνεις.
μη με παρεξηγησεις. απλά δε θέλω να περασουν άλλοι τα ζόρια που πέρασα εγω με τις μαλακιες που εκανα. και το να πινει κανεις 4 καφέδες τη μέρα εκ των οποίων ο ένας διπλός δεν είναι όσο ‘καλη διατροφη’ όσο μπορεί να σου φαίνεται.
με όλη τη καλη διάθεση πάντα.
Πολλοι καφεδες αφηνουν κουσουρια. Καλα πηγα να την παθω πριν ενα χρονο με τους καφεδες που κατεβαζα.
και να ήταν μόνο το στομάχι που πειράζει ο καφές…Αμα ξέρατε τι τραβάνε τα νεφρά σας για να διυλίσουν την καφείνη από το αίμα τοτέ θα τον κόβατε χαχαχαχαχα
Me too man. Το είχα ελλατώσει αργότερα αλλά… i’m a coffee junkie. 8O :roll:
Λίγα τα λόγια σας για τον καφέ, παλιοπολέμιοι ! Τον αγαπώ και με αγαπά ! Δεν σας πσιτεύω !
Αν και δεν πίνω σχεδόν ποτέ φραπέ ! Είναι ότι χειρότερο !
Και εγω δεν μπορω να κοψω τον καφε, αλλα δεν πινω πανω απο εναν τη μερα απο τοτε που επαφα νιλα πριν κανα χρονο. Απλα μην γινετε υπερβολικη καταναλωση.
Ο φραπες ειναι ο καλυτερος!!!
Ελληνικος σε κανατα ή στη μαρμιτα!!!
οτι πρέπει για να σου κάνει την καλυτερη ζημία…
Mια που ο λόγος για καφέδες έχω μάθει ότι
1 φραπές = 7 ελληνικοί
Δηλαδή εγώ που έπινα παλιά 3 φραπέδες τη μέρα (με 3 κουταλιές νες ο καθένας) σημαίνει:
3 x 3 x 7 = 63 ελληνικοί καφέδες / μέρα.
Κι όμως δεν είδα το όνομα μου πουθενά στο Guinness… :evil:
Τέσπα πλέον αποφεύγω φραπέδες και καταναλώνω περίπου ημερησίως 1 νες ζεστό και 1 ελληνικο (3πλό) :roll: (απλά για όποιον προλάβει και με πει “καμμένο”)
Δεν καπνιζω γιατι:
1ον, το καπνισμα ειναι η αρχη πολλων ειδων καρκινου καθως περναει απο αμυγδαλες,φαριγγα, φωνητικες χορδες πνευμονες κλπ
2ον, ενα πακετο κανει γυρω στα 2 ευρω. Οσοι πλεον το αρχιζουν γινονται κοροιδα των μεγαλων εταιριων οι οποιες ευχαριστιουνται να βλεπουν εφηβους που για να το παιξουν καποιοι πληρωνουν για να παρουν δηλητηριο…
Εχει πολυ πλακα να βλεπεις παιδια τα οποια εχουν παθει πληρη εξαρτηση απ’το τσιγαρο να μην μπορουν να του αντισταθουν ουτε στα διαλυμματα!
Πιστευω ειναι πολυ ξεφτυλιστικο να σε κανει οτι θελει ενα αντικειμενο…
Δηλαδη ο αερας που αναπνεεις ειναι καθαρος?Αν μενεις στη ζουγκλα του Αμαζονιου εγω παω πασο
Ειμαι ξεφτυλας :* κι εγω σ’αγαπαω
Δηλαδη ο αερας που αναπνεεις ειναι καθαρος?Αν μενεις στη ζουγκλα του Αμαζονιου εγω παω πασο
[/quote]
8O
:o
ωραια λογικη: ο αερας ειναι βρομικος αρα… πρεπει να αρχισω το καπνισμα! :o
Εχω μια πληγη στο χερι μου… θα κοψω ολο το χερι μου! :o :o
Πέρα από οτιδήποτε εγώ δε καπνίζω επειδή δε μου αρέσει…Άσε που όλοι οι φίλοι μου καπνίζουν οπότε παίζει να μην τον γλυτώσω τον καρκίνο ετσι και αλλιώς!!
Toulaxiston den ton plirwneis kai apo panw!