Καπνίζετε?

ela mwre, eukolo einai na to kopsete… Egw px. prepei na to exw kopsei panw apo 20 fores, kai tha to xanakopsw …molis megalwsw!

Ποιο χτικιό καλέ;
Άντε αηδίες!
Σήμερα ένιωσα σαν να το είχα κόψει, πάντως.
Ήμουν στον ξάδερφό μου και λόγω των μικρών [2,5 και 8μηνών] απαγορευόταν το κάπνισμα? και που να βγεις στο μπαλκόνι των Β.Π.
Ευτυχώς γύρισα σπιτάκι μου!!!

Α, να σας πω! Αν δεν με αφήσετε να αλλάξω την ψήφο μου, θα έρθω γυμνή εκεί με πουά φιόγκο στο κεφάλι!!!;
ΦΙΛΗ deathbitch,MH ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ,ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ-RAINBOW…οΛΕ…ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…με τρέλα και κορδέλλα :wink:

Στον αγώνα της ΑΕΚ έφυγε ενα πακέτο χαλαρά…Να περνάγαμε κιόλας… :frowning:

Σαν φουγάρο… :?

Ωρες ωρες οταν ειμαι εξω με πιανει μια περιεργη ταση να ξεχναω τι θελω να πω, να κολλαω, να λεω απιστευτες ασυναρτησιες και να συμπεριφερομαι σαν μεθυσμενος. Πολυ φοβαμαι οτι καποιος σφυριζει μπαφους εκει που καθομαστε και μου ρχεται ο καπνος εμενα. :frowning:

:lol: :lol: :lol:

Γίνε Ολυμπιακός να το κόψεις!

8O 8O 8O 8O 8O 8O :o :o :o 8O 8O

Γίνε Ολυμπιακός να το κόψεις!

8O 8O 8O 8O 8O 8O :o :o :o 8O 8O[/quote]

:lol: To άλλο με τον τοτό το ξέρεις? :lol:

Nαι γίνε Ολυμπιακός ! Θα έχεις καπαρωμένη την 4η θέση κάθε χρόνο κ έτσι καθόλου άγχος και τσιγάρο ! Βοηθάει όσο να ναι !

Το τσιγάρο είναι μεγάλη μαλακία - σόρυ κιόλας. Όποιος το έχει αρχίσει μετά τα 18 θεωρώ πως κάνει μεγάλο κακό στον εαυτό του. Έχω καπνίσει στην ζωή μου 3 φορές μόνο κ πραγματικά δεν ξέρω τι του βρίσκετε !

Μόλις γύρισα από μπάλα. Οι καπνιστές μετά από 20’ είναι εκτός, όταν οι άλλοι συνεχίζουν… Duracel !

Όσοι είστε μικροί μην το αρχίσετε ! Οι υπόλοιποι… περαστικά !

golden virginia πρασινο

Διαφωνω…εχω παραβρεθει σε 5χ5 οπου καπνιστες αντεξαν το ιδιο με τους μη και μετα εκανα τα λιγοτερα παραπονα εδω μεσα για πονους,πιασηματα και τα σχετικα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Διαφωνω…εχω παραβρεθει σε 5χ5 οπου καπνιστες αντεξαν το ιδιο με τους μη και μετα εκανα τα λιγοτερα παραπονα εδω μεσα για πονους,πιασηματα και τα σχετικα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
ε ρε αντιντομπινγκ που σας χρειάζεται… :stuck_out_tongue:

[size=7]ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ 'ΣΑΙ DURACEL??[/size]

Τα drum τα καινούρια τα δοκιμάσατε; Ωραία είναι…
Αν δεν βρούμε lucky strike κάνουμε drum. Ή αν δεν θέλουμε να μυρίζουν τα χέρια μας maxim slims.

Διαφωνω…εχω παραβρεθει σε 5χ5 οπου καπνιστες αντεξαν το ιδιο με τους μη και μετα εκανα τα λιγοτερα παραπονα εδω μεσα για πονους,πιασηματα και τα σχετικα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ναι, γιατί από τη κούραση δε μπορούσαν να πληκτρολογήσουν!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

to tsigaro einai kako…egw proswpika den kapnizw k oute pinw pota h mpyres!!mono xymous,anapsyktika!!! 8)

Γαμησε τα φιλε, ουτε οι χυμοι και τα αναψυκτικα ειναι καλα. Μονο οι φυσικοι χυμοι.

Γαμησε τα φιλε, ουτε οι χυμοι και τα αναψυκτικα ειναι καλα. Μονο οι φυσικοι χυμοι.[/quote]

Και αυτοί είναι από μεταλλαγμένα ή είναι τιγκα στο φυτοφάρμακο…(Καλά σε τι κόσμο ζούμε;)

Γαμησε τα φιλε, ουτε οι χυμοι και τα αναψυκτικα ειναι καλα. Μονο οι φυσικοι χυμοι.[/quote]

Και αυτοί είναι από μεταλλαγμένα ή είναι τιγκα στο φυτοφάρμακο…(Καλά σε τι κόσμο ζούμε;)[/quote]

ρε αφού θα πεθάνουμε έτσι κι αλλίως, φάτε, πίειτε κσπνίστε ελέυθερα και απολάυστε την ζωή…

Ετσι πρεπει.θα ποθανουμε χορτατοι με γεματη τη στομαχα!!!