Καπνίζετε?

Εγώ δεν καπνίζω πλέον (εκτός εξαιρετικές περιπτώσεις) αλλά δεν είμαι κατά του καπνίσματος, (δεν παροτρύνω και κανέναν να το αρχίσει βεβαια) ,τι παρενέργειες και αηδίες!
Σιγά να μην προλάβετε να πεθάνετε από το κάπνισμα!
Στην χώρα μας η νο1 αιτία θανάτου είναι τα τροχαία, οπότε καπνίστε άφοβα!
Γιατί οπως είχα διαβάσει κάπου: το κάπνισμα αδυνατίζει και αναπάυει…
:twisted:

uparxoun 2 nosoi tou paxeos ederou kai genika tou peptikou susthmatos(to peptiko susthma prosbaletai spaniotera)
ta onomata tous einai: Elkodhs kollitida kai nosos CROHN.
stis 2 aftes nosous to tsigaro boh8aei sthn apofugh krisewn . (eidika sthn Elkodh kol.)
sthn CROHN uparxoun 2 8ewries . 1) boh8aei ws agxolitiko , ka8ws oi kriseis ths nosou prokalounte apo to STRESS , 2) dn boh8aei , ka8ws afksanei thn enterikh kinitikothta

ουτε το εχω δοκιμασει κ πλεον ειναι θεμα αντιδρασης!
ετσι κ αλιος εκει που παω τα βραδια ειανι σαν να καπνιζω γιατι να πληρωνω κιολας! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Pesta re STRESS…(exoume enan esoteriko edo tis mias nosou…xerei ti leei)
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Same!

Same![/quote]

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ(ΑΙ?) MARLBORO.ΕΧΩ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…

\m/ :!: :!: :!:

same here![/quote]

είναι όντως απ΄τα καλύτερα που έχω κάνει -σιγά την εμπειρία δηλαδή αλλά anyway…
καπνίζω απ’την 2 γυμνασίου επειδή το γουστάρω και για κανένα άλλο λόγο αυτά για μαγκιέσ είναι μαλακίες, εμένα δεν με πήγαινε ένας επειδή με είχε δει μια φορά να καπνίζω…

\m/ :!: :!: :!:

same here![/quote]

είναι όντως απ΄τα καλύτερα που έχω κάνει -σιγά την εμπειρία δηλαδή αλλά anyway…
καπνίζω απ’την 2 γυμνασίου επειδή το γουστάρω και για κανένα άλλο λόγο αυτά για μαγκιέσ είναι μαλακίες, εμένα δεν με πήγαινε ένας επειδή με είχε δει μια φορά να καπνίζω…[/quote]Pragmati! Borei na einai arketa apothitiko…

Pragmati! Borei na einai arketa apothitiko…[/quote]Μ? αυτά και μ? αυτά θυμήθηκα πως δεν έχω καπνίσει το τελευταίο 5λεπτό? ας ανάψω ένα λοιπόν?

Εγώ πάλι είμαι πα΄νω στα κοψίματα και αυτό το thread με χαλάει απίστευτα αφού μου θυμίζει ότι έχω να καπνίσω μια βδομάδα… :cry:
Όταν κάπνιζα πάντως έκανα πάντα craven ή για περιπτώσεις που δεν μπορούσα (η βαριόμουν) να στρίψω lucky strike κόκκινα.

Pragmati! Borei na einai arketa apothitiko…[/quote]Μ? αυτά και μ? αυτά θυμήθηκα πως δεν έχω καπνίσει το τελευταίο 5λεπτό? ας ανάψω ένα λοιπόν?[/quote]

Είσαι στα καλά σου;;;; Θα καπνίσεις σε δημόσιο forum;;;; Εμάς δε μας σκέφτεσαι;;;

Γκουχ, γκουχ, γκουχ

Να πας να καπνίσεις σε forums για καπνίζοντες!!! Εδώ είναι για μη καπνίζοντες!!! :twisted:

Μα έχω ανοίξει το παράθυρο?

__Ε, το 'κανες το μισό καλό… δε πηδάς κιόλας να το ολοκλρώσεις; :twisted: :lol: :stuck_out_tongue:

(Ε, ψιτ, βλαμμένο! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!! :cry: )

Θα το έκανα, αλλά σας σκέφτηκα? πως θα ζήσετε χωρίς εμένα? κ.λ.π. κ.λ.π.

Και εγώ έχω ανοίξει τα Windows. Εγώ έχω τα XP, εσύ?

:roll: :roll: :stuck_out_tongue: :smiley:

οχι τπτ άλλο έμας που θα μας αφήσεις στους πέντε δρομούς χωρίς να εχεις κάνει διαθήκη… :frowning:

Αν μου δώσεις 250 euro,για tattoo και ένα piercing που θέλω να κάνω, μπορώ να σε βάλω?
Αν μου δώσεις 150 euro, για 3piercing που θέλω, θα σου αφήσω και τα cd μου…
8)

αμα ειχα 400 euro ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝΑ lol

τσιγαρακι???
τσιγαρακι???
τσιγαρακι???

το κοψαμε ΜΑΧΑΙΡΙ (ειναι ο μονος τροπος να γλυτωσεις απο το χτυκιο) εδω και 5 χρονια…ευτυχως, τα καταφερα μετα απο 16 χρονια καπνισματος (2 πακετα ημερησιως κατα μεσο ορο)…

ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα…

Ευγε!