ΟΧΙ και το σιχαινομαι, διαολε! Καπνιζει ολη η οικογενεια μου. Ξυπναω το πρωι, βρομαει τσιγαρο κοιμαμαι το βραδυ βρομαει τσιγαρο. ΠΑΩ ΕΞΩ, ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ;
ΤΣΙΓΑΡΟ
ΟΧΙ και το σιχαινομαι, διαολε! Καπνιζει ολη η οικογενεια μου. Ξυπναω το πρωι, βρομαει τσιγαρο κοιμαμαι το βραδυ βρομαει τσιγαρο. ΠΑΩ ΕΞΩ, ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ;
ΤΣΙΓΑΡΟ
άμα το αρχίσεις δεν θα σε πειράζει τόσο:p
γιατι να το αρχισει?
πιο πολυ θα τον πειραζει
ε ναι αλλά δεν θα τον πειράζει ο καπνός των άλλων:p
καποιες φορες εχω απελπιστει τοσο που το σκεφτηκα αυτο αλλα ευτυχως αλλαξα γνωμη
χαχαχαχα.ντάξει μην το αρχίσεις,δεν προσφέρει τίποτα κυριολεκτικά.και από ένα σημείο και πέρα εξαρτιέσαι σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να μην κάνεις ένα την ημέρα
πως το κατάφερες αυτό? από 1/1/2009 μεχρι 15/2/2010 που έχουμε σήμερα είναι ένας χρόνος, 1 μήνας και 15 μέρες :-s
on topic δεν καπνίζω
Δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να ρουφας και να φυσας βρωμερο καπνο.
πως δεν υπαρχει. δειχνεις πιο μποεμ και εχουμε ενα ιματζ να κρατησουμε.
μη λέτε μπούρδες, έχει τόσο νόημα, όσο και το να τρως γλυκά.
Δεν ωφελεί σε τίποτα, αντίθετα βλάπτει σοβαρά, αλλά σου προσφέρει ευχαρίστηση.
Aχχχ, ολα για το image γινονται τη σημερον ημερα. [-X
Ποσοι τιμιοι και αυθεντικοι εχουν απομεινει πλεον ? :-k
Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
I’m not afraid to die
Stand and fight
Say what you feel
Born with a heart of steel
:drunk:
εξπλέην.
Αν θελετε image σας εχω λυση στο σποιλερ…
Το πιο σπαστικο ειναι να καπνιζεις επειδη θελεις οι αλλοι να σε περασουν “αντρακι” ειδικα σε ηλικιες γυμνασιου-λυκειου!! Εγω οφισιαλη δεν καπνιζω, αλλα αμα το τραβαει η παρεα…
ελα μην εισαι φλωρος 8)
δεν καπνιζω και δεν καπνιζα ποτε
ειμαι πολυ γαματος για να ειμαι εθισμενος στο χειροτερο ναρκωτικο που ειναι κ νομιμο #-o
τωρα ειπες τεραστια ακυριλα
γλυκα = τσιγαρο Χ 10000000000000000000000000000000000
επισης γλυκα = ανειπωτη καυλα
ενω τσιγαρο = ηλιθιος εθισμος διχως πχ το εγκεφαλικο expanding που μπορεις να παρεις απο αλλες ουσιες
Καπνίζω καμιά φορά άμα το τραβάει η κατάσταση με παρέα και έχω ψιλοφτιαχτεί από ποτά.
Ούτε εμένα μ’ αρέσει πάντως τόσο για να το αρχίσω μόνιμα.
καμία επαφή.
γλυκά = άχρηστη τροφή (από άποψη θρεπτικών ουσιών κλπ), χώρια που όταν ΠΕΙΝΑΣ σκέφτεσαι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΠΙΤΣΕΣ, ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ και όχι γαλακτομπούρεκα.
Τσιγάρο = επιβλαβές αγχολυτικό. Τα περί “εθισμού” και πίπες είναι δικαιολογίες των φλώρων. Τσιγάρο καπνίζεις επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Κανείς δε σ’αναγκάζει.
Η ΣΟΥΜΑ:
Δύο βλαβερές, απολαυστικές, και ΑΧΡΗΣΤΕΣ συνήθειες.
Όσοι το αρνείστε, ΑΠΛΑ δεν υπήρξατε καπνιστές ή γλυκατζήδες, επομένως:
[SIZE=“5”]ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΥΡΙΟΙ!!! [/SIZE]8)
έκοψα το τσιγάρο λόγω οικονομίας
Παιδία κόφτε το όσο είναι καιρός
Πραγματικα ειναι ο πρωτος και κυριοτερος λογος που πρεπει να το κοψει κανεις. Παραπονιομαστε για οικονομικες κρισεις αλλα τα 3μιση η ποσα ειναι ευρω τουλαχιστον τη μερα τα δινετε. σε μια βδομαδα 25 ευρω δηλαδη σε ενα μηνα 100 σε ενα χρονο 1200 ευρω. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τοσα γιατι οταν βγαινεις εξω καπνιζεις παραπανω απο το κανονικο. Ειδικα για τους φοιτητες που δεν εχουν γονεικη υποστηριξη η εχουν ελαχιστη, το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουν ειναι να κοψουν το τσιγαρο εαν καπνιζουν.