Καλυτερα μετα να μυριζει το στομα σου σοκολατα και να μπει στο στομαχι σου ως ενεργεια, παρα να παιρνεις αερα κοπανιστο μεσα σου. Δηλαδη λαθος συγκριση. Επισης ο γλυκατζης οταν πειναει σκεφτεται και γλυκα
Δεν έχω δοκιμάσει καν.
ναι οκ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, έχουν διαφορετική μυρωδιά/χρώμα/σχήμα/τιμή/αντίκτυπο/iso9001/βάρος/μοριακή_σύσταση/barcode_ου_666 και γαμώ το κεφάλι μου ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΟΛΕ!!!
Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κάνω σύγκριση μεταξύ των δύο.
Εννοώ πως πρόκειται και στις δύο περιπτώσεις για κάτι [SIZE=“5”]ΑΧΡΗΣΤΟ[/SIZE] στον οργανισμό σου που σου αρέσει να γεύεσαι (αν είσαι εξαρτημένος σε ένα από τα δύο). Δεν μπορώ να το πω πιο απλά σόρυ.
κατουρα και λιγο:-s
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω:p.Το τσιγάρο δεν είναι αγχολυτικό αλλά όταν το κάνεις μετά από κάτι κουραστικό(πχ μετά το φροντιστήριο) είναι κάτι που σε ευχαριστεί και σε ηρεμεί με την έννοια ότι σου αρέσει και ευχαριστιέσαι απόλυτα αυτά τα 5 λεπτά που το κάνεις.Σε περίπτωση που δεν το κάνεις για διάφορους λόγους(ο κυριότερος έιναι ξέρω γω να μην μπορείς εκείνη τη στιγμή) ίσως για λίγα λεπτά να έχεις κάποια λίγα νεύρα τα οποία μετά θα φύγουν επειδή θα ξεχάσεις ότι θες να το κάνεις.αλλά ότι είναι εθισμός είναι σε μεγάλο βαθμό.φαντάσου εγώ έχω αρχίσει και πηγαίνω με λεωφορείο στο σχολέιο γι ανα κάνω τσιγάρο στο δρόμο και όταν γυρνάω με σχολικό του λέω να με αφήσει 5 λεπτά πριν για να ανάψω ένα.τώρα αυτές τις δύο συνήθειες(ειδικά την πρώτη δεν μπορώ να την κόψω κυρίως γιατί δεν θέλω.άρα μπορώ να πω ότι έχω εθιστεί:p
Όχι
Ειμαι 19 και καπνιζω απο τα 16. Πριν κανα χρονο εκανα συχνα 2 πακετα την ημερα. Τωρα τελευταια προσπα8ω να το ελλατωσω οσο γινεται, Η και να το κοψω αν τα καταφερω. Υπαρχει καποιος που να ξερει κανα κολπακι χωρις να αναφερει δυναμεις του μυαλου κλπ./… ?? ? ??
[SIZE=“4”]Ξυσμα πορτοκαλιου στις μασχαλες, πες 3 πατερημα, κανε 2 φορες το σταυρο σου κ εισαι ετοιμος!
[/SIZE]
Τι μας λες ρε φιλε; Αν υπηρχε κολπακι θα ειχαμε καταφερει να το κοψουμε κ εμεις! Η δυναμη του μυαλου πιστευω οτι ειναι το παν! Κ θεληση να το κοψεις μαχαιρι!
Χαχαχα… Ωραιος ο Νικ. Απλα, μερικοι χρησιμοποιουν και τσιχλες, καραμελες, αυτοκολλιτακια κλπ, και πιο πολυ θα η8ελα να ρωτισω αν κατι απο ολα αυτα ειναι αρκετα αποτελεσματικο. :roll:
Μάγκες έπεσα στο πειρασμό και το ξανάρχισα
Σκατά…
10 τσιγάρα την ημερα πλέον…και οταν ακριβυνει το πακετο οριστικό τέλος…
Δεν καπνιζω,οσες φορες ειχα δοκιμασει κατα διαστηματα δεν μου εκανε αισθηση.
Εγω παντω που το εκοψα εδώ και έναμιση μήνα το εκοψα με nicorrete.
Καπνιζα 10 χρονια και προς το τέλος ειχα φτάσει να κάνω ενα καπνό την μέρα.
Δε καπνίζω! Ούτε ζωγραφιστό![-X
Εγω αποφασισα να αρχισω καπνο και πλεον κανω ενα καπνο στις 5-6 μερες… πιστευω ειμαι αρκετα καλα
για αν το κοψεις πρωτα ειναι να το παρεις αποφαση
τα αλλα ειναι απλα βοηθητικα για το συνδρομο στερησης
τι καπνό κάνεις?
Craven, με μπλέ χαρτάκια κ κόκκινα φιλτράκια! 8)
ΤΡΟΥΙΛΕΣ!
Golden Virginia πρασινο + πρασινα χαρτακια…
Πολύ καλός.Και εγώ αυτό έκανα αλλά με ρίζλα φιλτράκια.καλός συνδυασμος αλλά πρέπει να σου βγαίνει πιο βαρύ εσένα
καλή φάση ο βιρτζίνια αλλά με πράσινα χαρτάκια μου φαινεται λίγο άγευστο και βαρύ.
Πάντως αν θέλετε να δοκιμάσετε νέους καπνούς δοκιμάστε van nelle.τον πήρα χθες και έχει και γαμώ τις γεύσεις