Θα σου έλεγα Virginia πράσινο με ασημένια rizzla και swan extra slim! Τόπ!
Van Nelle κόκκινο;
Θα σου έλεγα Virginia πράσινο με ασημένια rizzla και swan extra slim! Τόπ!
Van Nelle κόκκινο;
μπλε.ήθελα κόκκινο αλλά ένας φίλος που το πρότεινε μου είπε μπλε.ποιον προτείνεις?
Για εμένα ο κόκκινος μετράει περισσότερο. Με λεπτά χαρτάκια όμως γιατί είναι βαρύς…
Van Nelle για τον πούτσο :b
χαχαχα.κλασσικός:p.για τον πούτσο δεν είναι αλλά μου φαίνεται ότι μαρέσει πιο πολύ ο κρέιβεν.ο βαν νελ πάντως έχει ωραίο άρωμα
το βανελ μου θυμιζει πολυ τον drum μπλε
τωρα εδω και κανα 2μηνο κανω σταθερα craven
Δεν καπνιζω και δεν βρισκω τον λογο να το αρχισω.Μια ηλιθια συνηθεια με τραγικες συνεπειες…
Τραγικο το καπνισμα οντως και ξερω φαινεται ηλιθιο στους μη καπνιζοντες. Αλλα οπως λεει και ο Lemmy “That’s the way I like it baby, I don’t wanna live for ever!”. Παλιοτερα εκανα malboro αλλα με κερδισε τελικα το old holborn το κιτρινο.
μονο μεθυσμενος κ φουλ χαρμανιασμενος θα το ξαναβαλω αυτο το πραγμα στο στομα μου…κανει ενα φιλαρακι … την τελευταια φορα που εκανα μας ειχαν τελειωσει κ τα φιλτρακια, θανατος σου λεω ,δεν τον αντεχω με τιποτα…
μαρλμπορο λαιτ κ πολυ μου ειναι…
Κι εγώ Van Nelle μπλε κάνω με ασημένια χαρτάκια. Αν δεν βρίσκω κάνω ή Drum Original ή Old Holborn μπλε.
Αν πάρω πακέτο, παίρνω μόνο Winston κόκκινο. Τα άλλα βιομηχανικά δεν μου κάνουν και τόσο αίσθηση.
Το έχω ελαττώσει λόγω οικονομικών δυσκολιών
Κάνω αυτό το πακέτο
Μη το πάρει πρέφα ο Παπακωνσταντίνου μόνο…την έβαψες:!:
Θα κάνει παρακράτηση της τζούρας:p
Πριν από τρεις μήνες μου κόλλησε η συνήθεια του καπνού (OH yellow) και έστριβα 2-3 τσιγάρα μέσο όρο την ημέρα. Για να τελειώσω τον καπνό (25g) μου έπαιρνε συνήθως πάνω από 2 εβδομάδες. Αποφάσισα όμως ότι δεν γουστάρω και τόσο ώστε να επιβαρύνω την υγεία μου και την τσέπη μου και το έκοψα (προ δύο εβδομάδων).
Δεν μου έχει λείψει στο ελάχιστο. Εύκολα πράγματα, αφού κάπνιζα μικρή ποσότητα και για λίγο καιρό. Τώρα για όσους καπνίζουν χρόνια, δεν γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι. Το σταμάτημα του καπνίσματος αποτελεί μάλιστα την δεύτερη επιτυχία μου μετά την αποφασιστική ελάττωση του αλκοόλ. Και μπορώ να πω ότι ήδη νιώθω πολύ πιο υγιής και συγκεντρωμένος. Αυτά.
Ελπίζω να μην ακούσω τώρα ομορφιές του είδους “ας τα κόψουμε όλα, να δούμε πως είναι η ζωή χωρίς απόλαυση”. Εγώ απλώς γουστάρω να βάζω το μέτρο στις επιβλαβείς απολαύσεις και να αντιστέκομαι στις εξαρτήσεις. Δεν προσπαθώ, ούτε ενδιαφέρομαι να πείσω τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
Καλά το θέμα δεν είναι “να αντισταθείς στις εξαρτήσεις”. Εϊναι καθαρά θέμα υγείας.
Στην ουσία ζεις από εξαρτήσεις, στο νερό, στο φαϊ κοκ. Ο καθένας επίσης είναι εξαρτημένος σε ένα σωρό άλλα πράγματα, αλλά δεν το χει σκεφτεί ποτέ γιατί δεν του είναι επιβλαβή, αντιθέτως πολλά απ’ αυτά του καλυτερεύουν τη ζωή. Αν το τσιγάρο έκανε καλό δεν πιστεύω κανείς να λεγε “δεν καπνίζω γιατί αντιστέκομαι στις εξαρτήσεις”…
τι διαφορα εχει ο πρεζακιας απο τον καπνιστη ?
o πρεζάκιας δεν βγαίνει και σε μπύρα.
σε εχασα τελειως λεμε…ελπιζω να μην καπνιζεις.θα με απογοητευες
σόφισμα
Κυλιεμαι xαμω