Καπνίζετε?

έχουμε μπλέξει με ερασιτέχνες δω μέσα.

Το σημαντικότερο αβαντάζ του τσιγάρου είναι ότι αποτελεί σπουδαία αφορμή για ΚΑΜΑΚΙ.

παντως πολλοι μου εχουν πει πως κοβει και την ορεξη

Αυτό μάλλον γιατί όταν το κόβεις θες να τρως, αλλά δε νομίζω ότι κόβει την όρεξη που χεις πριν το αρχίσεις

ναι…το σημαντικοτερο δεν ειχα σκεφτει!
αν και οταν καπνιζω με πιανει χεσιμο (σορυ κιολας).αυτο μαλλον δεν ειναι και πολυ καλο για καμακι!:lol:

Εμενα παντως η μυρωδια απο τα Camel(τα παλια)που κανε ο πατηρ μου ανοιγε την ορεξη:-s

ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ.
Καπνιζα δυο-τρια τσιγαρα την ημερα για 5 χρονια ('02-'07), αλλα εκανα τα Sante τα αφιλτρα!#-o

Έλα ντε ρε φίλε! Ακριβώς την ίδια ερώτηση κάνω και γω στον εαυτό μου.
Καθαρή ηλιθιότητα. Μια όταν το άρχισα πιτσιρικάς και μια δεύτερη και μεγαλύτερη τώρα που το ξανάρχισα μετά από 2 χρόνια που το χα κόψει. Και τώρα είναι και δυσκολότερο να το κόψω απ’ την πρώτη φορά. Προετοιμάζομαι βέβαια να ξανακάνω την απόπειρα.

καλα…στην αρχη ολοι πρεπει να εχουν ενα θεμα με τη πικριλα,αλλα αμα το αρχισεις ουτε πικριλες καταλαβαινεις ουτε τιποτα!

pall mall πορτοκαλί μάγκες

prince η drum

Lucky Strike, σταθερά. Από καπνούς μου αρέσουν οι Craven και Golden Virginia πράσινος.

Τωρα που δεν υπαρχουν χρηματα,περνω 2-3 πακετα την εβδομαδα και την υπολοιπη βδομαδα την βγαζω με τα τσιγαρα των γονιων μου και τρακες απο φιλους(5+5=10).

Κάπνιζα χρόνια ,περιστασιακά πουράκια Candlestick,καπως ετσι,αρνούμενος να δοκιμάσω τσιγάρο γιατι ήξερα οτι θα εθιστω.εν τέλη δοκίμασα,εθίστικα,το κοψα
Το θεωρώ μεγάλη μουφιά,αν κ ώρες ωρες ειδικά στις συναυλίες με πιάνει επιθυμία να καπνισω
Στο να το κόψω με βοήθησε η πίπα :lol:

Τώρα μόνο σε πολύ ειδικές περιστάσεις Cohiba Maduro 5

Μαζί με ιρλανδέζικο whiskey

Cheers

Craven καπνο αλλα επειδη γ@μ…κε ο λαιμος μου ξεκινησα Horborn λευκο… καμμια σχεση αλλα δεν βαριεσαι…

εκανα αρκετο καιρο holborn αλλα τωρα δοκιμασα τον καινουριο τον drum gold και μου φανηκε καλος…λεω να το καθιερωσω.

δεν εχω καπνισει ποτε ουτε για πλακα, επειδη δεν το θεωρω αστειο. ειμαι φανατικος αντικαπνιστης και με τιποτα δεν θα μπορουσα να συγκατοικησω με καποιον καπνιστη.

ποτο-καφε-συναυλια-γηπεδο παντα με τσιγαρο… :thumbup:

οχι ρε δεν καπνιζω ουτε εχω καπνισει ποτε:x

Πρώτη μερα χωρίς τσιγαρο!