Επίσης υπάρχουν και οι καπνιστές που κοιτάζουν τη πάρτη τους.
<3333
καπνιζει κανεις L&M ???
Ωραίος:):!:
ωραιος χρυσος ο craven ρε, αλλα οταν καπνιζω με καταλαβαινουν απο τα δυο μετρα οτι εχω κανει τσιγαρο
Εγω δεν καπνιζω σχεδον καθολου, μονο οταν βγαινω για ποτο, βραδυ, με παρεα ή σε εξαιρετικες περιπτωσεις οπως πριν λιγο καιρο μεσα στις πανελληνιες λογο αγχους. Η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις αγχος σε βοηθαει αρκετα.
*αληθεια ειναι πως οταν εχεις αγχος νομιζεις οτι σε βοηθαει αρκετα:wink:
αμα αρχισεις τις δικαιολογιες απο τωρα σε κανα μηνα θα εισαι σταθερος στο περιπτερο:p
Οχι ρε, αφου σου ειπα, δεν καπνιζω. Για το μελλον δεν ξερω, ποτε δεν λεω ποτε. Την εχω πατησει αρκετες φορες ετσι και εχω λουστει τα αποτελεσματα μετα…
έκανα 5-6 τσιγάρα τη μέρα αλλά οταν μπήκα στρατό εκτοξεύτηκε στο πακέτο…
Όχι, δεν μπορώ την πικρίλα
καλα καλα αυτα μας τα παν κι αλλοι:p:wink:
δοκιμασα και μαλιστα εκανα για μια περιοδο. τελικα δεν μ αρεσει. ασε που η μυρωδια του (συμπεριλαμβανομενων τασακιων κλπ) μου ειναι δυσαρεστη. τωρα αν ειμαι οξω με παρεα και ποτο υπαρχει μια πιθανοτητα.
εχει πλακα που οσοι δεν καπνιζουν εδω μεσα ,λενε πως δεν καπνιζουν γιατι μυριζει ασχημα/βρωμανε τα ρουχα του / μυριζουν τα μαλλια του #-o
παιδια , οι 2 πιο απλοι λογοι να μην καπνιζεις
-
ειναι το χειροτεο , πιο ΗΛΙΘΙΟ [SIZE=“3”]ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ[/SIZE] αποσα υπαρχουν εκει εξω (μαζι με αλκοολ,κοκα κ πρεζα)
-
σε σκοτωνει αργα και σταθερα
δλδ τι αλλο θελετε ?
μην ειστε μαλακες ρε κοφτε το τωρα πουστε ακομα πιτσιρικαδες
(μην ακουσω κανεναν οτι το κανει απο μαγκια θα τον μουτζωσω)
jim rotten γιατι το ξαναρχισες ρε μαλακαααααααααααααααααααααααα ???
Ρε awake, με ρεγουλα το enter :Ρ
ΚΑΠΝΙΖΩ!!!μου αρεσει παρα πολυ…οχι δε το κανω απο μαγκια.υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραματα απ το τσιγαρο που δειχνουν οτι ουσιαστικα εισαι “μαγκας”.
ναι μεν ειμαι μικρος αλλα ξερω τι μου προσφερει και τι κακο μου προκαλει!
ισως το κοψω καποια στιγμη αλλα προς το παρον γουσταρω!!!
το μονο που βλεπω εγω να προσφερει ειναι ανορεξια και διωχνει το αγχος
λιγο ειναι?
Μπα…Ούτε φέρνει ανορεξία ούτε διώχνει το άγχος.
Το άγχος το διώχνει, και κάνει τις στενοχώριες λιγότερο λυπηρές