Ο κολλητός μου τελειώνει καπνό σε μία βόλτα 4-5 ωρών και είχε καπνίσει 10 καπνούς σε μία βδομάδα.Είπες τίποτα?
ο χριστος κιαποστολος…ελεος!
Που να το δεις αυτό λάιβ.Μου τη σπάει τέρμα,με ένα τσιγάρο στο χέρι:p
τερμα το πακετο, αρχισα καπνο…old holborn κιτρινο…
αλλα με το στριψιμο εχω ακομα προβλημα…
Πάρε καπνό χαρτάκια φιλτράκια.Κάτσε κάπου για 10 λεπτά,βάζε λίγο καπνό και προσπάθησε να στρίψεις.Στο δεύτερο καπνό(άμα είσαι ταλέντο στον πρώτο) θα είναι καλά και θα καπνίζονται
ουτε καν εχω δοκιμασει
αυτος ο old holborn δεν την παλευει με τιποτα, μια βδομαδα κανω κ με εχει κλεισει ο λαιμος μου… με βλεπω να γυρναω στο μαλμπορακι lights κ να το ελλατωνω λιγο…
Που να έπαιρνες και craven.Άμα θες ακόμα καπνό κάνε μία τελευταία προσπάθεια και πάρε καρέλιια άσπρο καπνό.Είναι αρκετά ελαφρύς
μου τον προτειναν κ αλλοι αλλα μαλλον θα ειναι πολυ ελαφρυς…
το θεμα ειναι οτι δεν καπνιζω πολυ,1-2 πακετα τη βδομαδα οποτε το να εχω συνεχεια καπνο με εκανε να καπνιζω περισσοτερο…
στριβω ενα απο τα τελευταια γιατι το αφιερωμα στο dio κ το chivas δεν πανε μονα…
Πάρε όλντ χόρμπορν άσπρο…δεν είναι πάααααρα πολύ ελαφρύς…
Αφού δε το σηκώνετε, γιατί δε το σταματάτε?
οσο κ να το ελλατωσω ,live κ γηπεδο δεν πανε χωρις τσιγαρο…
Πεθαίνω και εγω σε δεκα χρονια το πολυ.
Πριν από 3 χρόνια, μετά από 17 χρόνια σερί καπνίσματος, το έκοψα. Πάρα πολύ εύκολα μάλιστα. Δεν το πίστευα στην αρχή πόσο εύκολο ήταν. Κι όμως, κράτησα για δύο χρόνια και πέρσι τέτοιον καιρό το ξανάρχισα. Φάε ένα μαλάκα…
εγω δεν καπνιζω ειναι η αληθεια και εχω δοκιμασει και ηταν αηδια, πονεσε το στηθος μου και ειχα κ απαισια γευση…ασε που οταν εισαι σε κλειστο χωρο που καπνιζιουν μετα βρωμανε τα ρουχα και τα μαλλια…συν οταν φιλας καποιον που κξαπνιζει εχει περιεργη γευση
Το έχω αντιγράψει όπως το διάβασα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω…
http://www.sigmalive.com/news/perierga/270032
Σοκ προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας ?The sun? που υποστηρίζει ότι ο μόλις 2 ετών Ardi Rizal από την Ινδονησία, καπνίζει καθημερινά τουλάχιστον 40 τσιγάρα. Ο πατέρας του μικρού, Mohammed, πρόσφερε για πρώτη φορά τσιγάρο στον γιο του όταν ήταν μόλις 18 μηνών.
Η μητέρα του μικρού, είπε: ?Είναι εθισμένος. Εάν δεν καπνίσει παρουσιάζει νεύρα, φωνάζει χωρίς λόγο ενώ κάποτε κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Μου λέει ότι ζαλίζεται και γενικά δεν αισθάνεται καλά.?
Ο Ardi καπνίζει μόνο μία μάρκα τσιγάρων και η άσχημη του συνήθεια στοιχίζει στην οικογένεια του σχεδόν 4 λίρες κάθε μέρα.
Πολιτικά πρόσωπα προσφέρουν στην οικογένεια ένα αυτοκίνητο εάν τελικά ο γιος τους σταματήσει το κάπνισμα. Παρ? όλα αυτά ο ψαράς στο επάγγελμα πατέρας του είπε: ?Δεν βλέπω το πρόβλημα. Μου φαίνεται απόλυτα υγιείς.?
ένα είναι σίγουρο: Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές…μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές…
καλα μας κοροιδευει ο πατερας?τι απολυτα υγιης!2 χρονων τοσα τσιγαρα καθημερινα
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος >> Άλμπερτ Αϊνστάιν (1879 - 1955)
και αυτός σίγουρός για το ένα ήταν