Ατυχής παραλληλισμός στο παράδειγμά σου, διότι βασικά η ασφαλής οδήγηση σύμφωνα με τον ΚΟΚ, θα είχε σχεδόν μηδενικά ατυχήματα. Εντάξει, αυτό που πρότεινα έχει και τις τεχνικές δυσκολίες του, άλλωστε δεν είπα να μην περιθάλπτονται καθόλου, ούτε καν είπα ότι να πληρώνουν όλα τα έξοδα, αλλά να έχουν κάποια συμμετοχή στα έξοδα. Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές.
???
δωρεαν δεν την λες γιατι εχεις πληρωσει τοσα χρονια για την ασφαλιση σου ουκ ολιγα χρηματα [B]ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ[/B]
επισης με τη λογικη σου δεν πρεπει να περι8αλπονται ΔΩΡΕΑΝ(?)οσοι εχουν νοσηματα που σχετιζονται με τη χρηση αλκοολ (γιατι ηταν επιλογη τους το οτι επιναν)/οσοι πα8αινουν ατυχημα με μηχανη και δεν φορουσαν κρανος/ κλπ κλπ κλπ
κατα τα αλλα, το τσιγαρο ειναι μεγαλη μλκ
μονο οταν κερνανε:lol:
ξερει κανεις σε τι διαφερουν τα philip morris μπλε κανονικο κ τα philip morris μπλε που κανουν 3 ευρω ?
παντως οχι στο μεγεθος…
Κανονικά είμαι κατά του συστηματικού καπνίσματος από τη στιγμή που γίνεται εξάρτηση, είναι μαλακία… Ωστόσο κάποιες φορές τραβιέται το άτιμο! Το βράδυ ειδικά, με μουσικούλα ή ποτό ή και γενικά αν είσαι σε μια λίγο ντάουν φάση… Όσο μπορείς να το ελέγξεις είναι καλά, βέβαια συνήθως έτσι αρχίζει και συστηματοποιείται…
δεν ξέρω ακριβώς ποιά η διαφορά τους αλλά εμένα τα Phillip morris μπλέ(όχι το κανονικό) νιώθω σαν να μου γδέρνουν το λαιμό.
Πείτε μου έναν σοβαρό λόγο ν’αρχίσει κάποιος το κάπνισμα. Τι νομίζετε ότι προσφέρει το τσιγάρο που δεν μπορεί να το προσφέρει κάτι άλλο;
ω δεν υπαρχει σοβαρος λογος.
ειναι μια απολαυση αν σ’αρεσει. μ’αρεσει, το αγαπω.
ειναι σα να παιρνεις μια σοκολατα. αλλα η σοκολατα εχει κατι το ιερο, ναι.
Κίτρινα δάχτυλα.
Η λένα το εξηγει καλά από πάνω.
στην αρχή λέει “κίτρινα δάχτυλα” . μετά τα έφτισα .
κίτρινα δάχτυλα.
η λένα το εξηγει καλά από πάνω.
τι κερδίζω?
Δεν βρίσκω σοβαρό λογο για να το αρχίσω.
Εχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια,αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου!
Προσφέρει πιο ελαφρύ πορτοφόλι και συγκινητικές επισκέψεις σε γιατρούς στο μέλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προσφέρει και τη μοναδική εμπειρία της πρόωρης συνάντησης με τον Άγιο Πέτρο.
Ελπίζω να σε κάλυψα 8)
Επίσης προσφέρει ένα συγκλονιστικό άρωμα που μαγεύει τους πάντες γύρω σου8)
Lol!
Και τα κίτρινα δαχτυλάκια είναι γοητεία ε;
[SPOILER]Θυμάμαι έναν μαθηματικό στο σχολείο που κάπνιζε σαν φουγάρο, ακόμα και μες στην τάξη, και είχε ένα άθλιο κιτρινωπό μουστάκι :p[/SPOILER]
To τσιγαρο μπορει να κανει κακο…αυτο λεει και στο πακετο οταν το αγοραζεις…μπορει…αν ηταν ομως μονο το τσιγαρο ρε μαγκες που κανει κακο τοτε θα το κοβαμε ολοι και θα ζουσαμε ολοι 100 χρονια το λιγοτερο:):):)
Μα φυσικά δεν είναι μόνο το τσιγάρο.
Ελευθερία επιλογής έχουμε, καθένας κάνει ό,τι θέλει και μπορεί να κρίνει τι είναι και τι δεν είναι κακό για τον εαυτό του. Το τόπικ δεν νομίζω να είναι για να σας κάνουμε “ντα” εσάς που καπνίζετε. Με γεια σας με χαρά σας. Αλλά μυρίζετε λίγο άσχημα, παραδεχτείτε το
αυτο το λες γιατι δεν σου αρεσει ο καπνος .για αυτο δεν καπνιζεις κιολας ε?παραδεξουτο:):)
Ο καπνός του τσιγάρου δεν μ’αρέσει…αλλά του ναργιλέ δεν με χαλάει