Το θέμα δεν είναι μόνο η διάρκεια ζωής (που σύμφωνα με πιο πρόσφατες έρευνες στη Βιολογία, είναι κυρίως γονιδιακό θέμα, αν δεν υπάρχουν άλλες επιβαρύνσεις), αλλά και η ποιότητα ζωής. Σκέψου το…
ναι, τι η ποιοτητα ζωης?
φιλε μου σκεψου οτι σε αυτο τον πλανητη τιποτα δεν ειναι αφθαρτο…ακομα και ο βραχος φθειρεται…αν ειναι να κατσω να σκεφτω…μη το ενα μη το αλλο τοτε να μπω στην σπηλια…οσο απο ποιοτητα??ναι τοτε θα ειμαι υγιεστατος:lol::lol::lol:
φιλε μου και κατι για το τελος.ζησε ισοροπημενα και οχι με υπερβολες.το πολυ βλαπτει οτι και να ειναι αυτο:lol::lol::lol:
Καπνιζα απο τα 14 (δυστυχως)και καπνιζα ενα πακετο τη μερα.Στα 20 το εκοψα και απο τοτε εχω να καπνισω και δεν προκειται να το ξαναβαλω στο στομα μου αυτο το βρωμοπραγμα. 8)
Ούτε καν έχω δοκιμάσει! Ε και φυσικά δε παίζει να το αρχίσω στα 26!
Ίσως επειδή και οι 2 γονείς καπνίζαν και σχεδόν πάντα ήμουν ο μόνος από την παρεά που δεν καπνίζει. Χμμμμ τώρα που το σκέφτομαι ΕΙΜΑΙ ο μόνος που δεν καπνίζει…
Και πολυ καλα κανεις!Υπερμεγιστη πατατα το τσιγαρο.
Όχι δεν καπνίζω!8)
εγω το κοψα χριστουγεννα και απο τοτε μεχρυ 8 ιανουαριου εκανα αντε το πολυ 4/5 τσιγαρα… για 20 μερες δν ειχα καπνισει και μετα 28 εκανα ενα αλλα δν μ αρεσε και πολυ η γευση του και επιβεβαιωθηκα οτι ειναι απλα μια συνηθεια και δν προκειται να ξανακανω
κι εγω αυτο επαθα,ειχα παρει μια τζουρα στα γενεθλια μου μετα απο 5 χρονια παυσης, μου ρθε σχεδον εμετος και επιβεβαιωθηκα οτι δεν προκειται να το ξανακανω:D
το ξεκινησα στο στρατο απο τη βαρεμαρα,αλλα το συνεχισα και μετα.
ο μαλακας ξερω γω.
Άλλη μια επιτυχία του ΕΣ, εξασφαλίζει έσοδα στις καπνοβιομηχανίες, κινείται το χρήμα, έχουμε κατανάλωση λέμε :!:
Και βγαίνει ο κάθε Πάγκαλος και τους λέει άχρηστους ξερωγώ
αλλαξα μαρκα, απο marlboro lights σε winston μπλε… 3,40 το 25αρι, συμφερει με την τρακα που μου κανουν στο στρατο…
http://www.ellf.ru/creative/24741-kurenie-20-foto.html
http://www.toxel.com/inspiration/2011/01/07/15-powerful-anti-smoking-ads/
[COLOR=“White”]αυτο,τιποτα αλλο[/COLOR]
Δεν έχω δοκιμάσει καν…
Ωραίες photos!!