Πω κλειδωστε το ρε παιδια…Εχει εξελιχθει το τοπικ ως το ιερο βημα του δαμνεσιον για να αναλυει και να προσπαθει να δικαιολογησει τα οφθαλμοφανη.Το ανοιξαν για να δωθουν προτασεις και λυσεις και μονο αυτα δεν εχουν γινει…
Εγώ πάντως βλέπω όλους να ειρωνεύονται και να βρίζουν τον νταμνέησον. Δε θα έπρεπε να τους κάνετε μπαν όλους αυτούς?
έχω απαντήσει σε αυτό
η απάντηση έχει μέσα τις λέξεις “γυναίκες” και “κόζυ”
Ρε damntion να σου πω κατι…κοιτα επειδη παρακολουθω το τι γινετε τον τελευταιο καιρο με αυτα που λες και με αυτα που σου απανταν οι υπολοιποι χωρις να μιλαω καθολου,νομιζω οτι ηρθε η ωρα να πω κατι και εγω ως μελος του φορουμ και οποιος θελει το διαβαζει…δεν πιστευεις οτι ειναι αρκετα κουραστικο αυτο που κανεις? ουσιαστικα καταστρεφεις ενα φορουμ το οποιο οπως και να το κανουμε δεν ειναι μονο μουσικο,γιατι βλεπεις ανθρωποι ειμαστε και μονη ασχολια μας δεν ειναι η μουσικη,εχουμε και αλλα ενδιαφεροντα…επισης δεν νομιζει οτι ολη αυτη η ιστορικη αναλυση με βυζαντινους,αρχαιους ελληνες,χιτλερ κτλπ που εχεις αναφερει στα ποστς σου οτι καταντανε γελεια και δεν αποτελουν επιχειρηματα για τα λεγομενα σου…?ρε φιλε δηλαδη νομιζεις οτι μεσα απο την και καλα ‘καλη’ διατυπωση του λογου σου δεν καταλαβαινουμε το τι θελεις να πεις εμμεσα? ή για χαζους μας περνας ή τον εαυτο σου υπερβολικα εξυπνο για να κανεις και προπαγανδα…επισης εσυ ο δημοκρατικος οπως λες δεν γνωριζεις οτι ο προσυλητισμος δεν αποτελει μορφη δημοκρατιας? δεν με ενδιαφερει ας εχεις οποιο πολιτικο πιστευο θες,απλα το θεμα εχει γινει γελιο,δηλαδη να ασχολειται ενα ολοκληρο φορουμ με την παρτυ σου…φαντασου μιλησα και εγω που δεν ειχα καμια θεση επι του θεματος…
[quote="“damnation669,post:120,topic:9846”]
Είσαι μεγάλος άνθρωπος πλέον και πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη αυτών που πρεσβεύεις και αυτών που γράφεις. Εδώ στο ρόκινγκ το παίζεις ψιλοιντελεκτουέλ και "να το δούμε από όλες τις πλευρές’ και αποδεικνύεται πως μας δουλεύεις ψιλό γαζί και πως είσαι ακροδεξιός. τι έχεις να πεις για αυτό??? Ότι δεν έχει σημασία τι γράφεις σε άλλα site? Σοβαρέψου.
Και θα αφησεις μονο του τον Κοζυ να αλωνιζει με ολες τις γυναικες???
Ωιμε…
Μην ανησυχείς όταν έρθει η χούντα θα μας κουρέψετε, θα μας πλύνετε και θα μας κάνετε ανθρώπους…ΜΠΡΡΡΡΡΡ
Eνταξει να σου πω την αληθεια μερικα πραγματα τα τραβαω και απο τα αυτια γιατι μαρεσει να ακουγονται ολες οι αποψεις.Ασε που το να μην ανεχεται καποιος να δει 2 γραμμες διαφορετικης αντιληψης εστω και αν τις θεωρει ακραιες προκαλει.Ασε επισης που ο καθενας βγαζει και εναν διαφορετικο εαυτο απο αυτο που ισως θελει να δειχνει.Εγω που λες θα προτιμουσα Ελλαδα απο δημοκρατια.Απλα διαφωνουμε και ουτε να σε πεισω θελω ουτε να επιβαλλω τιποτα.Ανταλλαγη αποψεων κανουμε απλα.Και μακαρι ολα αυτα τα πολιτικα ζητηματα και τα εθνικα να μην μας χωριζαν αλλα να μας ενωναν.Τοτε θα ειμασταν ετοιμοι να κανουμε ξανα κοσμοκρατοριες και αυτοκρατοριες(αυτο νομιζω το εχει πει και καποιος διασημος επιστημων).Καποιοι μας θελουν χωρισμενους και σπερνουν τον σπορο της δικονοιας.Μακαρι να βρεθει ενας ικανος ηγετης να μας ενωσει ξανα γιατι ειναι κριμα τετοιος λαος αυτοκαταστρεφεται.
alea jacta est
ΧΑΧΑΧΑΧΑ απιστευτο το τελευταιο ποστ του δαμνεισιον.Ενωμενοι για μια νεα μεγαλυτερη Ελλαδα μεχρι τον Ινδο ποταμο…
Ε! Ε! ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
E E EΦΥΓΕ
ο κάρβου θα εξηγήσει τα υπόλοιπα κ το θρεντ θα κλειδωθεί
αύριο μάλλον
Τον πληθυντικό βγάλτον. Προφανώς και ήταν ειρωνικό το πόστ μου.
Δηλώνω απογοητευμένος:
α) γιατί δεν είστε μπασκετόφιλοι και ενώ έπαιζαν οι αιώνιοι κάνατε τόσα ποστ
β) γιατί ψαρώνετε σαν μικρά παιδιά και πέφτετε στις παγίδες που σας στήνουν και
γ) γιατί ένα τόπικ που το ανοίξαμε για να εκφράσετε τις απόψεις σας, για το τι πιστεύετε πρέπει να μένει στο φόρουμ κι τι όχι, ώστε να ξέρουμε κι εμείς πώς πιστεύετε πως πρέπει να ενεργούμε στο μέλλον, το γυρίσατε πάλι στο ποιες είναι οι πολιτικές απόψεις ενός συγκεκριμένου χρήστη. Το βήμα που σας δόθηκε, ώστε όλοι μαζί να συντάξουμε ένα μπούσουλα συμπεριφοράς σε αυτή την κατηγορία, που θα μας επιτρέψει να υπάρξει ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος και ελάχιστες διαφωνίες (μιας και θα πρόκειται για από κοινού απόφαση), το γυρίσατε σε διαμάχη με συγκεκριμένο χρήστη. Αντί να αποφασίσουμε από κοινού κάποιους κανόνες συμπεριφοράς για αυτή την κατηγορία, ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε μελλοντική περίπτωση, βγάλατε την ουρά σας στην απ’έξω, επιλέγοντας ουσιαστικά το μη στήριγμα της νέας κατηγορίας.
Το παρόν τόπικ δεν εξυπηρέτησε το σκοπό του, αλλά πλέον δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Ευχαριστούμε τους λιγοστούς χρήστες που θέλησαν να συμμετάσχουν ενεργά στο τρόπο που θα λαμβάνονται οι μελλοντικές λήψεις των mod για παρόμοια θέματα. Η γνώμη σας ειλικρινά θα προσμετρηθεί στις αποφάσεις που θα λάβουμε οι μοντς.
Μπορείτε να συνεχίσετε στα υπόλοιπα τόπικ. Το παρόν