να δεχθω οτι ειναι αδικημενος…ως προς τι ομως?? Τι πρεπει να του αναγνωρισουμε ωστε να αποκατασταθει αυτη η αδικια που επικαλεισαι?
Θα σου πω μονο ενα στοιχειο.Η εγληματικοτητα το 1974 ηταν 0.003 % και σημερα 16-20% το δημοσιο χρεος ηταν απο ελαχιστο ως ανυπαρκτο και γιναν πολλα δημοσια εργα και δεν υπηρχε και αυτο το χαος με το μεταναστευτικο.Αυτα θελουμε δεν θελουμε εχουν δοσεις αληθειας.Ας τα βλεπουμε σφαιρικα τα θεματα.Αλλωστε ουδεν κακο αμιγες καλου.
Τα εγκλήματα της χούντας προφανώς και δεν είναι στο ποσοστό αυτό ε??
Aπλά πράματα. Φυλακίζεις το μισό πλυθησμό της Ελλάδας + τρομοκρατείς τους υπόλοιπους = νο κράιμ μπέιμπι!
Να τα χεσω αυτα τα στοιχεια…
Εφοσον καταπατουνται
α) Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
β) Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
τιποτα δεν μπορει να θεωρηθει πετυχημενο…
Αυτό είναι και της μόδας. Το χρησιμοποιεί η χρυσή αυγή στην προπαγάνδα της. Το είδα χτες μάλιστα σε φυλλάδιο έξω από ένα σχολείο. Ρε συ damnation669 ασφαλίτες και χρυσαυγίτες και φασίστες ακροδεξιούς δεν χρειαζόμαστε στο ρόκινγκ.
Τις στρατηγικες τεχνικες αρχικα γιατι αργοτερα για αδιανοητους λογους αρχισε να μην ακουει τους στρατηγους του και να τους στελνει σε βεβαιο θανατο (βλεπε σταλιγκραντ οπου ειχε χαθει η μαχη και σε εκκληση του φον παουλους για υποχωρηση του ειπε να συνεχισει τον πολεμο ενω καθημερινα 20.000 ατομα χαναν την ζωη τους,τελικως σαυτην την μαχη χαθηκε το 1/4 του στρατου του ολου).Στην επειχηρηση μπαρμπαροσα ειχε 3 εκ. 700 χιλιαδες στρατο σε ενα τεραστιο μετωπο 2,600 τανκς και 2.700 αεροπλανα.Α μην ξεχναμε και τα u-bots τα υποβρυχια τα οποια αρχικα θερισαν το αγγλοαμερικανικο στολο πριν αντιμετωπισθουν απο οπλα νεας τεχνολογιας.Στρατιωτικα και μονο πιστευω ο δευτερος παγκοσμιος πολεμος ειναι αξιος μελετης και απο τις 2 πλευρες.
Σοβαρα τωρα δεν το ξερω οτι το εχουνε πει και αυτοι.Εσυ ομως διαφωνεις επι της ουσιας?
Παιδιά εγώ να δηλώσω ότι δεν είμαι δεξιός, άρα αυτό υποθέτω ότι με κάνει αριστερό/αναρχικό και ότι άλλο αγαπάνε μερικοί.
Πολύ το κουράσαμε το θέμα πιστεύω…
και για ποιο λογο να μελετησουμε και να δωσουμε αξια σε στρατηγικες πολεμου???
ΕΛΕΟΣ
μιλαμε για οτι χειροτερο υπαρχει στην ιστορια της ανθρωπινης υπαρξης
ανθρωπος να σκοτωνει ανθρωπο
και να επιβραβευσουμε αυτον που θα το κανει καλυτερα???
Σώπα ρε, εδώ πρέπει να στηριχτεί η νέα κατηγορία, τι είναι αυτά που λες.
Δηλαδη τωρα δεν καταπατουνται?Απλα εχουνε το πεπλο της δημοκρατιας.Την χουντα φιλε μου δεν την εχω ζησει.Ζω το σημερα και δεν μαρεσει καθολου.Ποσοι ομως σημερα που τοτε ηταν μαζι με την χουντα σημερα το παιζουνε αντιστασιακοι?Εκτος αν θεωρεις ελευθερια την ασυδοσια.Τεσπα δεν θελω να οξυνω την κουβεντα.Σεβομαι και αυτους που πολεμησαν εναντιον του χουντικου καθεστωτος.Οχι αυτους που αλλα λενε τωρα αλλα τοτε και αλλα αυριο.Αλλωστε για ενα πραγμα που δεν προκειται να συγχωρεθει ποτε η χουντα η προδοσια της Κυπρου θεμα για το οποιο εχω αποψη αλλα δεν ειναι επι του παροντος.
για άλλη μια φορά ένα θρεντ που έχει να κάνει με τον δαμνατιον, κατέληξε τσόντα
συμπεράσματα βγήκαν κ άκρη προσωπικά δεν βλέπω. λόγω θέσης είμαι από τους πρώτους που κατάλαβε τις κωλοτούμπες του φίλου, γιατί όντας πιο έξυπνος από τους άλλους, έμαθε να “παίζει με το οφφσάηντ” πιο γρήγορα κ με το τρικ της αποστασιοποίησης από τις θέσεις που ποστάρει μέσω “φίλων του” και την ατζέντα του προωθεί και δεν καίγεται.
με την ανοχή μας φυσικά.
αν μπορείτε να γυρίσετε στο θέμα, κάντε το πλιζ, αλλιώς το κλειδώνουμε κ προσευχόμαστε για μια καλύτερη μέρα.
@isis : φίλος, μου έχεις χέσει το φόρουμ με τις φασιστοφώτοζ που συνεχίζεις να ποστάρεις. φοβάμαι ότι ο γούγλης θα μας βρίσκει και μαζί με αυτόν θα μας βρούνε κ τα καλόπαιδα. και τέτοια πράγματα δεν τα θέλουμε καθόλου - πλάκα έχει τώρα το ρόκιν από μουσικό σάητ να καταλήξει να έχει πάρε-δώσε με πολιτικούς χώρους. τη γαμήσαμε.
σταμάτα το λοιπόν, you made your point και ο damnation ξέρει ότι τον περιμένουμε με το δάχτυλο στην σκανδάλη - δεν είναι ηλίθιος
άκρη δεν βρήκαμε πάντως. damnation αν συνεχίσεις έτσι να παίζεις με το οφφσάηντ, παίζεις κ με την υπομονή μας. ή υποστήριξε τις θέσεις σου καθαρά, ή άστο κ πόσταρε στα μουσικά. τα “αυτά λέει ο καρατζαφέρης αλλά δεν πολυσυμφωνώ” είναι τύπου “ολίγον έγκυος” και τύποι που έχουν τόσο ψηλά την ανδρεία θα έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό
συνοψίστε σε 3 λέξεις να το κλειδώσουμε
Ε, ντάξει ρε. 2-3 κολώνες θα χτίσουμε και είμαστε οκ.
[QUOTE]antieksousiastes … ( 1 month ago by damnation669)
antieksousiastes tha timorithite opos prepei.ipomoni sinellines erxete i ora pou o stratos tha anebei stin eksousia kai tha dosei ston kathena oti tou aksizei.[/QUOTE
Ρε damnation669 τώρα που βρήκαμε τι ποστάρεις γενικά στο ίντερνετ, δε μπορείς πλέον να κρύβεσαι. Μην είσαι δειλός ρε τύπε. Μίλα καθαρά. Δεν έχεις αξίες εσύ? παραδέξου ωρέ τι είσαι. δεν είναι κακό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κοιτα…με την πολιτικη κατασταση της χωρας σε αυτα τα επιπεδα…ειναι σιγουρο οτι τρωμε παραμυθι…αλλα μεχρι εκει.
Απλα αδυνατω να δω ως “καλα” της χουντας τα εργα που εγιναν εκεινη την εποχη ή την “ασφαλεια” που ειχε στους δρομους.
Στην προηγουμενη σου ερωτηση, (Ελλαδα ή Δημοκρατια) θα προτιμουσα δημοκρατια…Ειναι πολυ λαθος για εμενα , να επιμενεις στον ρολο του τοπου (βασει των υπαρχοντων δεδομενων της μετακινησης πληθυσμων κτλ) οταν για να φτασεις εκει θα πρεπει να περασεις απο μονοπατια τα οποια θα ειναι καθε αλλο παρα “φωτεινα” και “καθαρα”.
Πιστευεις οτι πιστευεις για τα οσα διαβαζεις για τον Β΄ παγκοσμιο και παρολα αυτα μιλας για καταστασεις που μονο σε τετοιου ειδους πραξεις μπορουν να οδηγησουν.
Συνοψίζουμε στο ότι δεν θέλουμε τον damnation669 στο site. Θα μας κυνηγάνε ασφαλίτες στο rocking?? Αυτή είναι η ερώτηση…
Αν μου πεις μια περιοδο της ιστοριας που να μην υπηρξαν πολεμοι παγκοσμιως και κατα τοπους εγω θα αυτομπαναριστω και θα πιω το καρνειτιον μου γυμνος στην ομονοια.Εδω και οταν μιλαμε για την τοσο ξακουστη αρχαια ελλαδα μιλαμε για περσικους πολεμους μιλαμε για πελοποννησιακους πολεμους μετα παμε Ρωμαικη αυτοκρατορια με αλλους πολεμους στην βυζαντινη αντιστοιχα ( βλ. Ηρακλειος,Ιουστινιανος κτλ.)Δεν υπηρξε περιοδος που να μην γινοταν πολεμος καπου.Αλλωστε και τωρα τα οπλα γιατι τα ετοιμαζουν?Σαφως και ολοι καταδικαζουμε τα εγληματα πολεμου.Σαφως και δεν ειμαστε κτηνοι,ζωα και φονιαδες.Απο την στιγμη που ενα γεγονος εχει γινει πιστευω πρεπει να κρινεται απο ολες τις πλευρες.
Ας μην κλειδωθει… Ας αφησουμε ενα κωλοθρεντ και για τετοια πραγματα…
Μοντε κατσε να δεις οτι σημερα εγινε το μεγαλο μπαμ και θα ξεχαστει το θρεντ μολις πεσουν τα πνευματα (παει για υπνο ο δαμνεισον):p…
[QUOTE=zouglau;634092]
antieksousiastes … ( 1 month ago by damnation669)
antieksousiastes tha timorithite opos prepei.ipomoni sinellines erxete i ora pou o stratos tha anebei stin eksousia kai tha dosei ston kathena oti tou aksizei.[/QUOTEΡε damnation669 τώρα που βρήκαμε τι ποστάρεις γενικά στο ίντερνετ, δε μπορείς πλέον να κρύβεσαι. Μην είσαι δειλός ρε τύπε. Μίλα καθαρά. Δεν έχεις αξίες εσύ? παραδέξου ωρέ τι είσαι. δεν είναι κακό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ζουγκλαου Ελλην εθνικιστης πατριωτης ειμαι.Μα τοσο σημασια εχει η ταμπελα?Η αξια μου θα φανει απο μια ταμπελα που θα κοτσαρω?Η αξια μας φενεται στην καθημερινοτητα.Ποσοι αυτοπροσδιοριζονται δημοκρατες και δεν ειναι? Ποσοι πατριωτες και δεν ειναι?Οι πραξεις δειχνουν τι εισαι.
Τι ασφαλιτες και απειλες ωρε μου λες?Χρυσαυγιτης ειμαι να απειλω η τρομοκρατης?Αυτα τα οποια εχω υποστει να τα κανω σε αλλους?no way.