Κοιτα…οι ακροβατισμοι σου δεν πειθουν. Κ η μεταθεση της κουβεντας στους μεταναστες η στο indymedia ειναι παραπλανητικη. Σου μιλαω ξεκαθαρα αλλα ξεκαθαρη απαντηση δε παιρνω. Εγω σαν απλυτος λοιπον η σαν αντιεξουσιαστης ή κομμουνιστης ποια τιμωρια θα εχω οταν ο στρατος ανεβει στην εξουσια?? Μια απαντηση σαφη θελω ρε παιδι μου. Απαντησε μου ελευθερα, και αν φοβασαι οτι θα εχεις κυρωσεις θα ειμαι ο πρωτος που θα σε υποστηριξει.
Ρε σεις τι ψαχνεται τωρα?Μιλατε εκ του ασφαλους γιατι κανεις δεν μπορει να ελεγξει τα δικα σας ποστ που αν ειναι εδω φανατικα φαντασου εκτος πως ειναι.Αυτο δεν ειναι μαγκια.Μαγκια ειναι να μπορουσαμε να βλεπαμε και τα δικα σας.Ο αλλος μιλαει για κρεμαλες και για φονικα εδω.Φαντασου τι λεει εκτος.Αλλα ξεχασα εγω ειμαι ο κακος της ιστοριας εδω.Οι αλλες κρεμαλες ειναι δημοκρατικες.
Αυτες που φανταζεσαι:lol::lol:
δεν φημιζομαι για την φαντασια μου, γιαυτο σε ξαναρωταω ποια θα ειναι η τιμωρια μου??? Εχε ρε παιδι μου το θαρρος της γνωμης σου. Απλα και ξαστερα…τι θα παθω??? Εσυ δεν εισαι που μιλας για ΤΙΜΗ και ΑΡΙΣΤΕΙΑ??Απεδειξε το λοιπον…
Πολυ φτηνο το προβοκαρισμα σου ισις.Δεν προκειται να δωσω τροφη για μπαν.Δες στο βυζαντιο τι καναν οι αυτοκρατορες σε οσους ενεργουσαν κατα της αυτοκρατοριας και θα καταλαβεις.Ομως για να μην παει το μυαλο σου στο κακο θεωρω μεγαλυτερη ντροπη απο ολα Ελληνας να χυνει αιμα Ελληνα.Θα προτιμουσα να πεθανω παρα να σκοτωσω Ελληνα.Προς το παρον υπαρχουν νομοι που πρεπει να σεβομαστε.Και η ακραιες λυσεις δινονται σε ακραιες καταστασεις.
Θα βαλεις τα δυο ποδια των απλυτων σε ενα παπουτσι;
Κι όμως, μια χαρά σκοτώνατε Έλληνες κάποτε και χωρίς δισταγμό μάλιστα.
Κατσε ρε συ…αν η τιμωρια δεν ειναι τοσο “σπουδαια”, γιατι να φας μπαν??? Τοσο πολυ πιο πανω βαζεις το φορουμ δηλαδη απο την ελληνοψυχια σου?? Και αληθεια ομως δε ξερω τι επρατταν οι Αυτοκρατορες στο Βυζαντιο, μπορεις να μου δωσεις ενα hint τουλαχιστον??
Καταρχην να ξερουμε για ποιους μιλαμε.Δεν μιλαω για αυτους που ψηφιζουν ενα νομιμο κομμα και εχουν καθε δικαιωμα να το κανουν.Μιλαω για αυτους που θελημενα δρουν εναντιον της χωρας ειτε ειναι κομματικα στελεχη ειτε ειναι κακοποια στοιχεια που καταστρεφουν και τρομοκρατουν.Και εκφραζω ακραιες αποψεις (εκτος ροκινγκ) γιατι ζουμε ακραιες καταστασεις.Απλα το ξεκαθαριζω για να μην παρεξηγηθω ετσι?Ο καθενας μπορει να ψηφιζει οτι θελει.Αλιμονο αν βαλουμε εκει λογοκρισια.Αλλα αλιμονο και αν επιτρεπουμε στους εχθρους της χωρας να κανουνε το εργο τους ανενοχλητοι.Εχουμε χρεος απεναντι στην ιστορια και απεναντι στους προγονους μας να αγωνιστουμε υπερ της πατριδας και να την παραδωσουμε στα παιδια μας με αξιοπρεπεια.Θα προτιμουσες Ελλαδα χωρις δημοκρατια η δημοκρατια χωρις Ελλαδα?
οπως προσπαθησα και σε αλλο θρεντ να σου δειξω, το οτι εσυ τα εχεις τοσο ξεκαθαρισμενα στο μυαλο σου, δεν ισχυει σαν κατασταση και για ολους τους υπολοιπους “Πατριωτες” που βγαινουν στους δρομους απειλωντας υπο την προστασια των μπατσων.Το αντιθετο μαλιστα!Τα εχουν κανει ολα τοσο μπουρδελλο που απλα ΔΕΝ γινεται να ζητας ΕΣΥ απο τους υπολοιπους να ειναι “δικαιοι” απεναντι σου!
Οπως κρινομαστε ΟΛΟΙ σε αυτη την κοινωνια βασει επιλογων,πολιτικων και μη, ΕΤΣΙ κρινεσαι κι εσυ!
ΔΕΝ μπορεις να εκφραζεις αποψεις σε αυτα τα μυκη κυματος και να ζητας να ΜΗΝ χαρακτηριζεσαι κιολας!
Προσωπικα, πιστευω πως υπαρχουν 2 ειδων ανθρωποι στην κοινωνια που ζουμε:
Αυτοι που οταν ερθει η ωρα, θα κανουν αυτο που θεωρειται κοινως αποδεκτο ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ και απο την αλλη τα καθαρματα, τα οποια ανεξαρτητως φυλης ή πολιτικων και θρηκευτικων “πιστευω” θα κανουν τα μεγαλυτερα εγκληματα.
Το θεμα ειναι ΕΣΥ ή ΕΓΩ ,την ωρα εκεινη πως θα αντιδρασουμε και για ποιες αξιες θα προσπαθησουμε.
Καταλαβαινω το πως εννοεις το ολο θεμα με την διαλυση της χωρας και το σεναριο που κανεις για επεμβαση στρατου αλλα πιστευω οτι (οπως κι εγω αλλωστε) ΔΕΝ εχεις γευτει χουντα για να δεις ποσο “Τζιζ” λεξη θα επρεπε να ειναι για συζητησεις που κανουμε,εστω και μεσα απο την προσφερομενη ανωνυμια του διαδικτυου.
Αλλα και παλι, χωρις ατομα σαν εσενα θα εξακολουθουσαμε να εχουμε αντιπαραθεσεις!
Το ολο θεμα κρυβεται στα “πιστευω” που εκπροσωπεις.
Καποιοι εδω μεσα στις προηγουμενες εκλογες αλλα και στις μεθεπομενες ψηφιζαν ΣΥΡΙΖΑ. Ειναι απλυτοι??? Γιατι ειπες οτι δεν μιλας για αυτους που ψηφιζουν ενα νομιμο κομμα. Αλλα τους χαρακτηριζεις απλυτους. Αν σου καθοταν καμια κοπελια απο ΣΥΡΙΖΑ τι θα εκανες??? Η λογω “απλυσιας” θα την απερριπτες??
Στον εμφυλιο εννοεις?Ναι δικιο εχεις αν και εγω δεν εχω σκοτωσει κανεναν ετσι?Και πιστευω οτι οποιος θελει να επαναληφθουν εκεινα τα δυσαρεστα για ολους γεγονοτα πρεπει να παει επιγοντως σε ψυχιατρο.Στον εμφυλιο παντως και οι μεν και οι δεν καναν αγριοτητες.
Οχι απαραιτητα.
χαχαχα για το σκηνικο που λες μου εχει κατσει στα εξαρχεια.Απλα δεν υπηρχε γεφυρα εποκοινωνιας.Δεν σφαχτηκαμε κιολας.Ειπαμε…Για μια νυχτα ισως το σκεφτομουνα για σχεση με τιποτα καθως τα ειχα καποτε με ΣΡΖΙΤΙΣΑ.Αλλα αυτα ειναι σχετικα γιατι αξιολογους ανθρωπους μπορεις να βρεις σε ολους τους χωρους.ΠΧ ο κουβελης ειναι αξιολογο στελεχος του συριζα και αν σκεφτω μπορω να σου πω και αλλους.
Δεν μου απαντησες ομως…συμφωνα με σενα οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ ειναι απλυτοι???
Στο μόνο που συμφωνούμε. Αν και δεν ήταν μόνο ο εμφύλιος. Η γερμανική κατοχή είναι άλλο ένα παράδειγμα.
πολλοι εκαναν “περιουσιες” τοτε στο πλαϊ τον Γερμανων εις βαρος αλλων Ελληνων…
α μιας και μιλατε για ελληνες συνεργατες γερμανων … καποιοι τετοιοι συμπαθουντες υπαρχουν και σημερα…
QUIZ
βρειτε τις διαφορες…
εντιτ : ο Πλευρης νεος
ρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει…
Ξαναλεω στην παρουσα φαση ειμαι κατα της βιας απο οπου και αν προερχεται και για να μην παρεξηγηθω εννοω πως αν ερθει ο αλλος να σε καψει δεν θα κατσεις με σταυρωμενα χερια.Δυστυχως στον πολεμο ξεχνας οτι εισαι ανθρωπος.Εγω που αυτο το καιρο ασχολουμαι με τον β παγκοσμιο εχω παθει 3 εγκεφαλικα και 7 καρδιακα.ΑΔΥΝΑΤΟΝ να χωρεσει ο νους του ανθρωπου τι συνεβει στον κοσμο πριν λιγα χρονια.Οσο αναφορα την χουντα ειναι ενα μεγαλο θεμα.Αλλα σαν στιγμα δινω οτι παρολα τα κακα της ειχε και πολλα καλα.Αλλα και εκει μπηκε ο ξενος παραγοντας και τα διαλυσε ολα.Να σου πω και την μαυρη μου αληθεια?Πιστευω οτι η χουντα που ζουμε τωρα ειναι χειροτερη γιατι την ζουμε με την θεληση μας χωρις να το καταλαβαινουμε
Mην τα παθουμε και εμεις τα εγκεφαλικα…:-s
Στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζεις??? Δεν γινεται ολοι (εκτος απο λιγο τον Mike stan) να εχουν φρικαρει με τα ποστ σου… Η αντιδραση εχει και τα ορια της.
Ισις χωρις να θελω να γινω υμνητης του χιτλερ δεν πιστευεις οτι ιστορικα ειναι αδικημενος?Παντα ιστορικα μιλωντας το 3 ραιχ ειχε εναν εκπληκτικο στρατο απο αποψης επιτυχιων και στρατηγικης.Οπως και να το κανουμε προσωπικοτητες οπως ο ρομελ η λεγομενη και αλεπου της ερημου αλλα και αλλοι σε θεματα πολεμικης τεχνικης ητανε επιτυχεις στρατιωτικα.Και απο την αλλη πλευρα υπηρχαν καταπληκτικοι στρατηγοι οπως ο μοντγκομερι που κατατροπωσε τον ρομελ στην μαχη του Ελ αλαμειν που σημειωτεων συμμετειχαν και Ελληνες.Και για να ξεκαθαρισω την θεση μου για να μην αρχισουν παλι οι κορωνες, τα μεχρι στιγμης συμπερασματα μου ειναι οτι ο χιτλερ ηταν ενας παρανοικος τυπος που με την βοηθεια και την στηριξη αλλων ανεβηκε στην εξουσια και με την αποδοχη του Γερμανικου λαου αρχικα γιατι μετα που τον καταλαβαν ειδαν ποιος ηταν και που εφερε τον κοσμο πανω κατω και αναγκασε τους Αγγλους να συμμαχησουν με τους Αμερικανους.Οκ οι Γερμανοι καναν εγληματα πολεμου,δικαστηκαν στην δικη της νυρεμβεργης ε και οι αντιπαλοι ομως σκοτωναν.Για μενα η ολη υποθεση ηταν ενα στημενο κολπο των μεγαλων του κοσμου που στοιχησε τις ζωες σε αθωους οπως παντα αυτοι την πληρωνουν ακομα και σημερα.