Το θεμα ρε Damnation, προσωπικα αν θες, δεν ειναι τοσο τα θεματα που ανοιγεις ως τετοια, αλλα ο τροπος με τον οποιο προσπαθεις ουσιαστικα να προπαγανδισεις τα πιστευω σου. Τι θελω να πω… ακομα και στη συζητηση αυτη που ανοιξε βρηκες τον χωρο να εκφρασεις και παλι μια πολιτικη θεση που σου εκφραζει αναμφισβητητα.
Και ξαναλεω το κανω αυτο επειδη αν εγω πω κατι ειμαι φασιστας αν το πει ο Παγκαλος ειναι σοσιαλιστης.Εκει φτασαμε…δυστυχως.Ασε που αν εγραφα τι εχει πει ο Στρατης Μυριβηλης οπως το οτι κομμουνιστης και Ελλην δεν πανε μαζι θα ημουνα οχι με μπαν αλλα με κιλλ
Προφανως η αναφορα σου η συγκεκριμενη στον Μυριβηλη, δεν εγινε για χαρην και μονο της συζητησεως. Προφανως και υποστηριζεις το αυτο τσιτατο, γιατι σε καθε αλλη περιπτωση αντι αυτου θα μπορουσες να αντιπαραβαλλεις κατι αλλο. Ασε που τελικα το αναφερεις.
Δεν ειναι τοσο κακο να κανεις κοπυ-παστε. Κ γω εξαλλου κανω αρκετα κοπυ-παστε. Οταν ομως ανεβαζεις αναφορες σε θεματα ευαισθητα, γνωριζοντας οτι θα προκαλεσεις την αντιδραση καποιων εδω μεσα και δηλωνοντας οτι δηθεν δε συμφωνεις απαραιτητα με αυτα που ανεβαζεις, ειμαι σιγουρος οτι το κανεις για να φυτιλιασεις το φορουμ. Ακομα και η κακη διαφημιση ειναι διαφημιση σωστα??
Ασε που αυτο το υφακι το δηθεν μετριοπαθες και δημοκρατικο που εχεις, ειναι απολυτα υποκριτικο και ψευδες… Κανουν οι υπολοιποι το λαθος και τσιμπανε και αρχιζουν και κραζουν, κρατας εσυ τη σταση του θιγμενου και του κυνηγημενου, ωστε να φανεις ο συμπαθης της υποθεσης. Κ δεν ειναι τυχαια η σταση σου αυτη ετσι, δασκαλεμενος εισαι να αντιδρας ετσι οταν σε ενα δημοσιο διαλογο εχεις απεναντι σου ιδεολογικους εχθρους. Γιατι οταν εισαι με τους ομοιδεατες σου μιλας διαφορετικα… Αν εισαι μαγκας μιλα κ εδω μεσα ετσι και θα σε παραδεχθω ειλικρινα.
Τι εννοω…Επετρεψε μου να ανεβασω συγκεκριμενα σου λογια απο διαφορες ιστοσελιδες. Προφανως και δεν εχεις προβλημα καθως απο τη στιγμη που εχεις εκφρασει δημοσια τις αποψεις σου, μπορω να τις αναδημοσιευσω και εδω.
1. Βιντεο με τιτλο “Aδωνις Γεωργιάδης - Aψoγoς!”
http://www.tube.h55.pl/movie.php?id=Esq2LMia6ps
σχολιασμος :
ekso oi aplitoi tou siriza
2. Βιντεο με τιτλο “Κ. Πλεύρης & Μάκης Βορίδης : Είναι οι Έλληνες Ρατσιστές;”
http://www.youtube.com/watch?v=1iETCwwC8TI
σχολιασμος :
ALBANOI DEITE POS THA FIGETE
3. Βιντεο με τιτλο “Aποδείξεις με θέμα τους Μετανάστες”
σχολιασμος
ekso oi metanastes aderfia.
4. Bιντεο με τιτλο " Στην πηγάδα του Μελιγαλά, οι Χρυσαυγίτες λέει αντιεξουσιαστή"
σχολιασμος :
antieksousiastes tha timorithite opos prepei.ipomoni sinellines erxete i ora pou o stratos tha anebei stin eksousia kai tha dosei ston kathena oti tou aksizei.
Αληθεια εδω τι εννοεις??? Για ξεδιαλυνε το λιγο αν εχεις την καλοσυνη.
5. Η στο βιντεο με τιτλο “Protagonistes 2007-2008 Striptease”
αναφερεις
POUTANES RE OLES.BROMIARES
βεβαια στο απεκρυψαν το σχολιο, αλλα ελεω γοογλη δεν ειναι δυσκολο να φανει.
Καλως η κακως Damnation αυτος εισαι ακριβως, και οχι αυτος που θελεις να μας παρουσιαζεις. Δικαιωμα σου απολυτο ε για να μην παρεξηγιομαστε. Κ επαναλαμβανω δεν νομιζω να εχεις προβλημα που τα δημοσιευω εδω μεσα, εξαλλου δημοσια τα εχεις δηλωσει.