Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

Φίλε συμφορουμίτη,

Σου’χει τύχει ποτέ…

[INDENT]- να περιμένεις με τις ώρες το λεωφορείο, να ανάβεις το τελευταίο σου τσιγάρο και εκείνη τη στιγμή να έρχεται?

• να σου’ρχεται φτέρνισμα την ώρα που μασουλάς μπισκότα?

• να είσαι χωμένος κάτω απ’το τραπέζι προσπαθώντας να φτιάξεις το πισί, και να’ρχεται ο Φούφης να σου γλύψει την κωλοχαράδρα για να τονε βγάλεις βόλτα?

• να έχεις χέρια βουτηγμένα στο γράσο και ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ να σε πιάνει φαγούρα στη μύτη?[/INDENT]

ο Νόμος του Μέρφι σ’έχει χτυπήσει κι εσένα φίλε μου. Τουλάχιστον δεν είσαι ο μόνος.

Γράψε εδώ κι εσύ για εκείνες τις στιγμές που νομίζεις πως ο θεός έχει αράξει με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι και γελάει με την πάρτη σου…

προσκυνω ταπεινα τον Οπλαρχηγο ε…

:lol::lol::lol:

Φιλε μαστερ εχω κανει στην ανωτερη Μερφολογια…

Ρίχτα!

Εμένα όλα αυτά μου’χουν τύχει!
(καλά οκ, το σκύλο δεν τονε λέγαν Φούφη…:oops:)

μου έχει τύχει να βάφω τα μαλλιά της μαμάς μου και να μαι τίγκα στη βαφή και να με πιάνει φαγούρα ανευ προηγουμένου,σαν να μην υπάρχει αύριο όμως, στη μύτη.φυσικά τα πετάω όλα και ξύνομαι επιτόπου

εμενα μου εχει τυχει να ανοιγω το δοχειο με το πιπερι για να βαλω στο φαι και να με πιανει φτερνισμα , και να μου ερχεται ολο το πιπερι στη μουρη… καλα δε το συζηταμε μετα τι με επιασε ε… :lol::lol:

3 απο τους Νομους που εχω ξεχωρισει…

-Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό.
-Όταν παίρνεις λάθος νούμερο , δεν είναι ποτέ κατειλημμένη η γραμμή.
-Όταν οι λύσεις που δίνει το υπουργείο δεν ταιριάζουν στο πρόβλημά σου , τροποποιείς το πρόβλημα , όχι τις λύσεις.

Οταν γραφεις εξετασεις και δεν εχεις διαβασει μια παραγραφο καλα, αυτη η παραγραφος παντα πεφτει (Επιβεβαιωθηκε πριν λιγες μερες στο ΑΟΔΕ).

Φίλε συμφοιτητή/συμφοιτήτρια (όχι δεν κάνω πολιτική προπαγάνδα),
σου έχει τύχει και εσένα.
Καταχαρούμενος έχεις τελειώσει στο πισι τις εργασίες που που παραδίδεις αύριο (και κόβεσαι αν δεν τις παραδώσεις) σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σου αποφέρει καλό βαθμό. Έρχεται λοιπόν η ώρα της εκτύπωσης. Πατάς λοιπόν το αντοίστοιχο κουμπί, κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να βγουν όλα ωραία στο χαρτί, πατάς “Επόμενο” και…
“the print cartridge is out of ink”.
ΦΑΚΔΕΖΟΥΣ.

Αυτό με το ξύσιμο όταν δεν πρέπει πολλές φορές. Ή να πέφτουν τα μαλλιά στη μούρη και να έχεις χέρια τίγκα στα λάδια πχ. Τον χειμώνα φόραγα για 3 μέρες all star και μια απλή μακρυμάνικη στο σχολείο και έβρεχε και τις 3. Την 4η που είπα θα βάλω αρβύλα και φούτερ έβγαλε έναν ήλιο ΝΑ με το συμπάθειο.

Εγώ το’χω πάνω που πήγαινα να φάω μιλφέιγ!!! μιλάμε έγινα κροσόβερ μπλήντιν με αη-βασίλη απ’τη ζάχαρη!

Μικρέ, αν δεν το πάθεις ΑΥΤΟ, γραφίστας δε γίνεσαι. Νόμος.

Ποσα καντηλια μπορει να κατεβασει ενας ανθρωπος οταν εχει γραψει ηδη 15 σελιδες για μια εργασια και κοβεται το ρευμα,για να διαπιστωσει στην συνεχεια οτι ξεχασε να κανει save;Εμενα να ρωτησετε…Απο τοτε παραγραφος και save:lol:

Κοίτα ρε παιδί μου, έτσι όπως πάω γραφίστας δε νομίζω να γίνω έτσι κι αλλιώς. Αλλά το θέμα είναι αλλού. [SIZE=“7”]ΚΑΡΚΙΝΟΣ[/SIZE] στην EPSON που τα μελάνια της τελειώνουν μετά από 5 εκτυπώσεις, και ΠΑΝΤΑ όταν εκτυπώνω εγώ.
Όταν εκτυπώνουν οι δικοί μου φωτογραφίες από διακοπές και άλλα τέτοια άχρηστα, όλα πάνε ρολόι.
Τώρα θα ψάχνω με το φλασάκι στο χέρι φωτοτυπάδικο στις 8 το πρωι…

Οντως,το γαμημενο το μαυρο μελανι της EPSON τελειωνει αμεσως.

Είσαι λάθος 1500%.
Το μαύρο μελάνι της Εψον τελειώνα ΠΑΝΤΑ αμέσως πριν τη σημαντικότερή σου εκτύπωση.

Αυτό. Πφφ, πάει, χάλασε και η γραφιστική. Οι σωστές εποχές ήταν όταν όλα τα κάνανε κολάζ. Τώρα παπαριές με ιλλουστρέητορ… Αχ και να χα γεννηθεί μισο αιώνα πίσω…

ξεκινω!!1

• οταν μπαινεις στο σπιτι, πας πρωτα να κουνησεις το ποντικι ωστε να φυγει η προφυλαξη οθονης και μετα πας να κατουρησεις.

• οταν κουβαλας σακκουλες με το δεξι χερι σου, τα κλειδια σου είναι στη δεξια τσεπη του παντελονιου σου και δεν μπορεις να τα βγαλεις με το αριστερο :expressionless:

• εχεις 3 μηνες να πλυνεις τ’αμαξι σου, σου ερχεται η ορεξη παντα οταν θα ξεσπασει μια απροσμενη βροχη-λασπη.

• οταν ειναι μια μυγα μεσα στο σπιτι, και το ενα παραθυροφυλλο ειναι ανοικτο και το αλλο κλειστο, παντα προσπαθει να βγει απ’ το κλειστο :expressionless:

-η αληθεια του 50-50-90:
Οταν έχεις 2 επιλογες μια σωστη και μια λαθος και εχεις 50% πιθανοτητα να παρεις την σωστη κατα 90% θα παρεις την λαθος.

• οταν εχεις καει απα τον ηλιο στην πλατη, ολοι σε χαιρετανε κτυποντας σε στην πλατη :expressionless:

Αποφασιζεις να βγεις να περπατησεις λιγο μονη σου και ξαφνικα σηκωνει αερα, ξεσπανε βροχες και τετοια.

Ξεκιναει μια ταινια που εχεις προγραμματισει ολη τη βδομαδα να δεις και αρχιζουν να χτυπανε τα τηλεφωνα, οι πορτες ή εναλλακτικα μπουρδελωνεται ο καιρος και σου κανει χιονια.

Εχεις εργασια στη βιολογια που θα σου φερει το βαθμο του τετραμηνου. ΞΥΝΕΣΑΙ ολη τη βδομαδα που εχεις προθεσμια και την τελευταια μερα αφου εχεις ετοιμο σχεδιαγραμμα σε χαρτι, πας να κανεις την παρουσιαση.
Ανοιγεις το πισι και ξαφνικα κλεινουν φωτα, τηλεορασεις τα παντα. Τσιμπα μια διακοπη ρευματος. Παραλιγο να παθω υστερικο σοκ, αλλα οκ ξαναρθε μετα απο 5 λεπτα.

Κωλοχαρτο κανεις?

έπος τόπικ. δηλώνω αθεράπευτα Μερφόπληκτος, νομίζω πως οι νόμοι με κυνηγάνε σε καθημερινή βάση. η πιό συνηθισμένη ατάκα μου είναι “το μπούστη το Μέρφυ”. έχω διαβάσει τρία βιβλιαράκια με νόμους και έχω βγάλει μερικούς δικούς μου.

Από όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας σου, στο ασανσέρ θα πετυχαίνεις πάντα αυτον που δεν γουστάρεις.

Το μπροστινό αυτοκίνητο ψάχνει πάντα γιά θέση πάρκινγκ.

Ο πελάτης που μόλις βγήκε από το δισκάδικο την ώρα που έμπαινες, πήρε την τελευταία κόπια από το δίσκο που ήθελες.

Όσο κι αν είσαι κρεμασμένος πάνω απ’το ακουστικό, το σημαντικό τηλεφώνημα που περιμένεις όλη μέρα θα σου’ρθει στάνταρ την ώρα που’σαι στην τουαλέτα.