Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

Το επικοτερο χεσιμο ερχεται οταν δεν εχει κωλοχαρτο στο μπανιο

Το επικοτερο χεσιμο συνηθως ερχεται οταν εισαι σε καποια καφετερια η σε μπαρ:!:

Το μεγαλυτερο απο ενταση και διαρκεια ρεψιμο το ριχνεις οταν εισαι μονος στο σπιτι

Ο νομος του Μερφι στις εξετασεις

Η πιθανοτητα να δεις το τετραδιο του μπροστινου σου ειναι αντιστροφως αναλογη του μεγεθους των γραμματων του

Aυτα. :expressionless:

Eγω παλι ειχα την αλλη κωλοφαρδια στο σχολειο.Ειχα διαβασει λιγα κι αυτα τα λιγα πεσανε.:smiley:

Αυτό κι αν συμβαίνει απειροαπειρότατες φορές! Και σε σταθερό και σε κινητό! :blow::blow::blow:

έγραψε αυτό, ε. αλληλεγγύη!

Μονος στο σπιτι, ερχεται το επικο χεσιμο, πας σφιγγεσαι κτλ. και χτυπαει το τηλεφωνο…

Περιμένεις το λεωφορίο 30 λεπτά στην στάση και λες πως δεν θα έρθει ποτέ…ξεκινάς το περπάτημα προς το σπίτι και αφού έχεις κάνει μια απόσταση 50 μέτρων, βλέπεις 2 λεωφορία να περνάνε το ένα πίσω από το άλλο!!..

μου έχει τύχη άπειρες μα άπειρες φορές…

Now playing: Seether - Remedy
via FoxyTunes

σημερινή γκαντεμιά.

έχω αργήσει για την δουλειά και είμαι στο δρόμο για φιξ από πειραιά. κατεβαίνω φάληρο να πάρω ηλεκτρικό γιατί εκείνη την ώρα που έχει κίνηση συμφέρει. Περιμέναμε 10 λεπτά μέσα στο τρένο σταματημένοι γιατί κάποιος είχε πάρει τηλ για βόμβα στην ομόνοια. κατεβαίνω από το τρένο με σκοπό να ξαναγυρίσω στην στάση του λεωφορείου. μόλις κατεβαίνω το τρένο ξεκίνησε. (αναμενόμενο, γαμώ την γκαντεμιά μου). μέσα στο λεωφορείο είμαστε στιβαγμένοι σαν κοτοπουλα, και εκεί που ήμουν στο ενδιάμεσο του τελευταίου σκαλοπατιού και της πόρτας, κλείνει η πόρτα σε μια στάση και μου χτυπάει τα γυαλιά. τα οποία πέφτουν έξω από το λεωφορείο. κατεβαίνω στην επόμενη στάση γυρνάω πίσω, τα βρίσκω εκεί ευτυχώς τα είχε κρατήσει ένας περαστικός. Τελικά πήρα ταξί. πήγα στο φροντιστήριο και τους έβαλα διαγωνισμα, δεν έπαιζε να κάνω μάθημα.

Επικό τόπικ. Η απάντηση του νομιστεράκη για τα κλειδιά σκίζει.

-Βγαίνεις από στενό σε κεντρικό με παραπάνω από μία λωρίδες. Αυτή που επιλέγεις είναι αυτή που σε λίγο πιάνει την περισσότερη κίνηση.
-Βλέπεις οπουδήποτε μια γκομενοπαρέα και σου αρέσει μια γυναίκα. Όλες οι άλλες είναι ελεύθερες κι αυτή έχει γκόμενο.

• Τα πράματα πάνε σκατά στη δουλειά και βρίζεις. Ω τι σύμπτωση, εκείνη την ώρα σ’ ακούει το αφεντικό/προιστάμενος.

Ρε καμμένε μπλίντιν το σκηνικό με το σκύλο είναι από άλλο γαλαξία, αλήθεια έχεις σκύλο?:lol:

Εδιτ: ω ρε μάγκα, Παναγιώτη έχεις καρμική σχέση με το Μέρφυ.

Kλασικο και εκνευριστικο…Οποτε παω κινηματογραφο κανω υπομονη και εκει που παω να το κοψω ποδαρατα ερχεται το λεωφορειο!

έχει ο αδερφός μου. :smiley:

Kατάλαβα. το σκυλί ακούει σίγουρα Eyehatedog!

:D:D:D

Και πως νιώθει που ασελγείς στο σκύλο του?

Βan στον απόπάνω:p

Λοιπόν η φωτό, εκτός από το ατέρμονο ρισπέκτ, μου θύμισε κάτι οντόπικ.

Παρόλη τη ρυθμίση την ψηφιακής για τα χρώματα των ματιών, στις νυχτερινές φωτό τα μάτια πάντα βγαίνουν κόκκινα#-o

Ως μπέμπης, έρχεται μεγάλο κύμα πιο δίπλα, πας να το προλάβεις, έρχεται ακόμα μεγαλύτερο στο σημείο που ήσουνα και τελικά χάνεις και τα δύο.

Κοκκινο Ρούμι, γι αυτό υπάρχει το καινούργιο φώτοσοπ (δγιαφήμιση). Έχει το ρεδ άη ριμούβ, που κάμει τα μάτια σας γαλάζια. :smiley: