Ο Μέρφι είναι τρόπος ζωής. Τέλος.
Δε θυμάμαι τώρα περιστατικό. Θα επανέλθω.
Ο Μέρφι είναι τρόπος ζωής. Τέλος.
Δε θυμάμαι τώρα περιστατικό. Θα επανέλθω.
Nαι γαμω.
Παναγιωτη τα λογια ειναι περιττα, δεν υπαρχει η σημερινη σου γκαντεμια. #-o
-Ψάχνεις διακόσιες ώρες να παρκάρεις…κάνεις 100 γύρους και δε βρίσκεις τίποτα…το παρκάρεις λοιπόν τέρμα μακριά και στο δρόμο περπατώντας να πας στον προορισμό σου αδειάζουν οι θέσεις η μία πίσω από την άλλη…
ω ναι πλεον απλα περιμενουμε να συμβει, παντα συμβαινει [-X
Που οταν γυρνας απο μεγαλη κουραση, το ασανσερ ειναι στον τελευταιο οροφο.
Και σε πιανει και κατουρημα.
Να εχεις πιει 2-3 μπυριτσες και να κλωθεσαι να μην φυγεις απ’το μαγαζι που εισαι μεχρι να σε πιασει να πας για κατουρο και με το που φευγεις να σε πιανει ασυγκρατητα.
@ Θεριον
για να ανακαλυψεις οτι τελικα δεν ηταν και τοοοοση μεγαλη η ποσοτητα!
Με οποιαδήποτε σειρά και να ψάξεις στα συρτάρια, αυτό που ψάχνεις θα βρίσκεται στο τελευταίο. Kids, try this at home.
Όσο και να θες να μην αναποδογυρίσεις το κουτί με τις μπατονέτες, εκείνη τη στιγμή θα αποκτήσεις στιγμιαίο τικ στον καρπό. Από αυτό ζει ολόκληρη η βιομηχανία.
Το σατανικό κουνούπι θα κάνει σουρωτήρι μόνο εσένα και η δεσποινίς θα σου λέει «έλα τώρα, σιγά μην έχει κουνούπια Μάρτιο μήνα!».
Μετά από χρόνια θα ενδώσεις και θα πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής του Bleeding για να αγοράσεις το βινύλιο του Lateralus, ώστε την επόμενη βδομάδα να φτάσει στην Ελλάδα η παρτίδα των 18 ευρώ και να τη βλέπεις παντού.
Ο πρωταθλητής παραφωνίας, στη συναυλία, θα στέκεται δίπλα σου και θα ξέρει όλους τους στίχους απ’ ώξου. Αν πας πιο κει, θα βρεις το παιδάκι με τις απορίες.
Τη μέρα που λες, σήμερα δεν θα με αποσπάσει τίποτα, δεν θα με ενοχλήσει κανείς, θα απολαύσω τον καινούριο δίσκο του Dylan, που έτρεξα να αγοράσω από τα χαράματα μόλις βγήκε, το ημερολόγιο θα γράφει 11 Σεπτεμβρίου 2001. (με κάθε σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας και με αίσθημα ότι το ειλικρινές χιούμορ δεν πονάει κανέναν)
Θα υπάρχει αιωνίως ένας αβάσταχτος μαγνητισμός ανάμεσα στο μικρό σου δάχτυλο και στη γωνία του χαμηλού τραπεζιού του καναπέ.
karvou law…
karvou law
karvou law
Δεν καταλαβα το Νο 2 :-s
Από κάθε κουτί με μπατονέτες, χρησιμοποιώ μόνο τρείς ή τέσσερις. Όταν πάω να πιάσω την πέμπτη, το χέρι μου θα γίνει ανεξέλεγκτο (όπως στο evil dead 2) και το κουτί θα βρεθεί χάμω, με τις μπατονέτες να δημιουργούν ένα πανέμορφο πολύχρωμο χαλί. Κατά συνέπεια, κάθε μπατονέτα που χρησιμοποιώ μου στοιχίζει περίπου ένα ευρώ. Η καθαριότητα των αυτιών είναι ακριβή. #-o
:lol::lol::lol: ναι ρε συ…
H πραγματικη γκαντεμια εδω θα ηταν ο Φουφης να μην ειναι…σκυλος! :? :lol:
Καλα, αυτα συμβαινουν ΚΑΘΕ μερα.
χαχαχαχα τελικα το παθαινουν κι αλλοι ε?:lol: Μιλαμε μπορει να ειμαι 235 συνεχεις ωρες διαθεσιμος και να μην στειλει κανεις ουτε μηνυμα. Ε, μολις μπω να χεσω αρχιζουν να βαρανε τα τηλεφωνα σαν μλκισμενα!!:lol: Λες να με παρακολουθουν?:-s
Γενικως και αυτο με τις συναυλιες το εχω παρατηρησει σε πολλους. Τελικα ολοι πιστευουν πως στη συναυλια που περιμεναν πως και πως ηρθε και εκατσε διπλα τους ο μεγαλυτερος μλκς που ετυχε να παει στο live!!#-o:p
Να ξυπνάς πολύ πιο πριν απ ότι θα ήθελες για να τρέξεις μέχρι το πλαίσιο να αγοράσεις μελάνια για τον εκτυπωτή (και εξτρα μαζί), να σου πιάνουν το γκώλο κανονικά -70 γιούργια για τα 2 κουτάκια που έχουν όλα τα μελάνια- να αλλάζεις μελάνια περιχαρής που θα μπορέσεις να παραδώσεις, και μετά να σου κάνει νερά ο εκτυπωτής.
Νταξει αυτα τα 2 ειναι τεραστιες αληθειες.
Ειδικα το 7.
Και μιλαμε για ΠΟΝΟ μετα ε, οχι αστεια.
Εγω επισης το παθαινω με πορτες, κομοδινα, γραφεια, κρεβατια και αλλα.:-s
ρε πουστη δεν καπνιζω…
αλλα μια μερα περιμενα με τον ξαδερφο μου το κτελ επι μια ωρα…του λεω ρε αναψε τσιγαρο.μου λεει γτ?του λεω νομος μερφι.μου λεει εντι μερφι?του λεω ναι.αναψε το τσιγαρο και εμφανιστηκε το κτελ…
Πραγματικές εμπειρίες:
Είσαι διακοπές στο ερημικό νησί. με τα πολλά, κατάφερες να βρεις σήμα στην τηλεόραση, και να δεις τη σημαντική υπερματσάρα μπάσκετ που αγωνιάς. Έστω και με χιόνια και ασθενές σήμα.
Λίγο πριν την τελευταία φάση που θα κρίνει το παιχνίδι, το σήμα θα χαθεί οριστικά.
Νταξει, νομπελ γκαντεμοδυναμικης μιλαμε!
ο συνδυασμος των δυο απο πανω μου συμβαινει 9 στις 10 φορες. Το ασανσερ παντα μα παντα βρισκεται στον 8ο ή 7ο και τοτε θελω απεγνωσμενα να παω τουαλετα.