Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

και συμπλήρωμα από νομιστεράκι, ότι όταν τελικά φτάσεις στην πόρτα και νιώθεις να σκας, τότε είναι που δεν παίζει με τίποτα να μπορέσεις να βρεις γρήγορα το κλειδί… :expressionless:

Οι βασικοί νόμοι του Μέρφι είναι δύο:
α) Ό,τι είναι να πάει στραβά θα πάει!
β) Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να πάει χειρότερα!

Πάμε σε προσωπικές εμπειρίες τώρα:

• Γιατί το κινητό χτυπάει συνεχώς όταν σου τελειώνει η μπαταρία και θα αργήσεις να πας σπίτι;
  • Γιατί όταν ξυπνάς στραβά, πρέπει όλη η μέρα να παει στραβά;
  • Το 1 & 2 από τον Νταρθ.
  • Γιατί, εκτός από το σινεμά, και στις συναυλίες πρέπει να κάθεται μπροστά σου κάποιος πιο ψηλός από σένα;
  • Γιατί αυτός πρέπει να είναι και ατσούμπαλος και να πέφτει πάνω σου;
  • Αυτό περί δεσμευμένης γυναίκας σε γυναικοπαρέα που είπε ο Ρεντ Ραμ πριν.
  • Στην ίδια γυναικοπαρέα, εσένα σε γουστάρει αυτή που δε βλέπεται.
  • Γιατί αν περιμένεις σε μια υπηρεσία, η δίπλα ουρά πάει πιο γρήγορα;
  • Γιατί αν αλλάξεις ουρά, πάει πιο γρήγορα αυτή που ήσουν πριν;
    (Το συγκεκριμένο παράδειγμα από το βιβλίο, αλλά -φυσικά- διαπιστωμένο στη ζωή)

Τέλος, προς υποψήφιους πατεράδες -κι αυτό από το βιβλίο, αλλά είναι γαμάτο:

• Πριν κάνεις παιδιά, πιστεύεις πως έχεις κάποια όρια. Τα παιδιά σου θα σε βοηθήσουν να τα ανακαλύψεις και να τα ξεπεράσεις!

3 ακόμα:

1. Όταν πας να πάρεις Metro ή ηλεκτρικό το απέναντι βαγόνι έρχεται πάντα πρώτο
  2. Όταν βιάζεσαι και πας να πάρεις τον ηλεκτρικό ή το Metro η πόρτα κλείνει λίγο πριν μπεις ενώ άμα είσαι εκεί και χωθείς με τη μια η πόρτα θα ανοιγοκλείνει για κάνα πεντάλεπτο.
  3. Αν μπαίνεις 30 μέρες σερί στο Metro με εισιτήριο και στην 31 αποφασίσεις να μπεις χωρίς ή ξεχάσεις να χτυπήσεις θα μπει 100% ελεγχος.

1)ανοιγεις την τιβι και παιζουν οι τιτλοι τελους
2)βγαινεις απο το σπιτι και αρχιζει να βρεχει καρεκλοποδαρα
3)παλι βγαινεις απο το σπιτι και το λεωφορειο στο οποιο πρεπει να εισαι μεσα εχει περασει την σταση
4)πας να κανεις σειβ αφου καταφερες το γ*****νο level up ή νικη κοντρα της barca στο μανατζερ και σε πεταει στην επιφανεια εργασιας
5)το αρχειο των 546,733 megabites που κατεβαζεις ειναι στο 98.7 και ο υπολογιστης κολλαει
δεν μου χουν συμβει ολα αλλα ξερω οτι σε σενα που το διαβαζεις καποιο απο αυτα εχει συμβει

Ε το 1 ρε νταρθ δεν ισχύει πάντα:p

Όλα όσα λέει ο Νταρθ ισχύουν πάντα.

Είναι ζήτημα να ΜΗΝ έχω χτυπήσει πάνω από 2-3 φορές εισητήριο στη ζωή μου στο μετρό.
Ε, τη μία φορά που βιαζόμουν το πλήρωσα επί 60.

Ναι ισχύει στις 99 από τις 100 περιπτώσεις.

Μόνο σε μένα δε συμβαίνει??

squall, αυτό με το λεωφορείο είναι άκρως εκνευριστικό. Κατεβαίνω προς τη στάση και εκείνη την ώρα βλέπεις το λεωοφορείο να στρίβει στη γωνία. Και κάθε φορά το ίδιο τρέξιμο να το προλάβεις. Πφφφφφφ.

Γιατι ολο το απογευμα να σκεφτεσαι πως πρεπει να παρεις φιλτρακια και χαρτακια επειδη τελειωνουν και το θυμασε στις 1 τα ξημερωματα που πας να στριψεις και δεν εχεις ουτε φιλτρακια ουτε χαρτακια?? :lol:

Γιατι εκει που δεν το περιμενεις πατας με το αμαξι μια τεραστια βιδα και την αλλη μερα πρεπει να πας ενα μικρο ταξιδακι και δινεις κερατιατικα 10 ευρω στο βουλκανιζατερ??

Γιατι παντα οταν μπαινεις σε ενα σταθμο στο μετρο ακους απο μακρια το τρενο τρεχεις μαλλια κουβαρια να το προλαβεις και τελικα ειναι το απεναντι που φερνει τον κοσμο ??

Α ρε πουστη μερφι … :lol::lol:

Oταν στην εξεταστικη εχεις Α και Β Ομαδα θεματων, παντα τα θεματα της αλλης ομαδας τα ξερεις ενω τις δικιας σου οχι…

Το οτι μετα αν σε παιρνει, αλλαζεις ομαδα θεματων ειναι αλλο θεμα:roll:8)

να πω κ εγώ

στην περιοχή μου έχουμε τρελό πρόβλημα πάρκιν, αλλά οκ θα βρεις.

τις φορές που έχω κάνει πάνω από 50 λεπτά να παρκάρω, είναι όταν έχω γυρίσει μετά τις 6 το πρωϊ, είμαι τέρμα κουρασμένος και κατουριέμαι

επίσης φόρουμικο : κάθε φορά που θα πας να κάνεις ένα διλιτ ενός χαζού ποστ, με το που το κάνεις στο επόμενο ριφρεσ έχουν προλάβει και το έχουν κάνει κουότ άλλοι 5

Edit : Γιατι με ενα μηχανακι να εχεις γυρισει τους χειροτερους και πιο πολυσυχναστους δρομους της Αθηνας και να σε τρακαρει Κυριακη του πασχα στο εξοχικο σου που περναει ανθρωπος καθε μιση ωρα στο δρομο ενα παλικαρι που τον μαθαινε η θεια του ετων 65 να οδηγαει αμαξι και να περνεις δωρο ενα μηνα ναρθηκα που ηταν σαν σχολικη τσαντα να το φορας ακομα και οταν κοιμασαι ??

να κανονιζεις για μπαλα τη μοναδικη μερα που θα γινεται κατκλυσμος…εννοειται πως την προηγουμενη και τις επομενες δεν φαινεται συννεφο στον οριζοντα!

χαχαχα…επικο!!!
ενα που θυμηθηκα…καθομαι να δω μια καλη ταινια στην τιβι να γουσταρω και σκεφτομαι τι καλυτερο απτο να φτιαξω και κατι να φαω ετσι στο αραγμα??με το που θα κατσω στο καναπε με το φαι βαζει διαφημησεις…

+1000 στον Παπαρδελα…

και κατι ακομα που απορω πως δεν αναφερθηκε ακομα

πεινας, βλεπεις τη μανα σου, της λες “μανα κανε 2,3,5,6 φετες με μερεντα”

σου λεει κλασικα οτι εχει δουλεια και παιρνεις τη μεγαλη αποφαση να το κανεις μονο σου

η πρωτη που θα φτιαξεις επειτα απο πολυ κοπο θα σου πεσει και παντα απο τη μερια της μερεντας

αλλο…

πως γινεται και τη μοναδικη φορα που ξεχνας τα κλειδια σου δεν υπαρχει κανεις σπιτι;;

Γαμωτο,ισχυει.

Σε εξετασεις να εχεις διαβασει τα παντα αλλα να εχεις αφησει ενα μαθημα επειδη βαριεσαι ή για οτι αλλο λογο…Την τελευταια στιγμη σκεφτεσαι “Ας το διαβασω μπας και μπει” αγχωνεσαι και στο τελος δεν μπαινει…Και απο προσωπικες εμπειριες…Παω να δωσω εξετασεις (Lower) νιωθω ετοιμος και σιγουρος και σε καποια φαση με πιανει ακαταμαχητος βηχας…Μα να μη μπορω να σταματησω. Τραυματικη εμπειρια. Επισης, ειχα κανει κοπανα καποια μερα φετος και λεω μακαρι να μην με πετυχει η μανα μου. Ε γυρναω το κεφαλι και βλεπω την μανα μου να στριβει στη γωνια και να πλησιαζει!

Να είμαστε σε μπιλιαρδάδικο εγώ και άλλα δύο παιδιά και να έρχεται μία φίλη μου που την γούσταρα να χαιρετάει και να κάθεται λίγο.ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ.Μετά από φάουλ το έστρωνα μπροστά,ΤΙΠΟΤΑ.Μόλις φεύγει έβαλα 5 συνεχόμενες:p(καλά αυτόδ εν ξέρω κατά πόσο νόμος του μέρφυ είναι)

Περιμένω λεωφορείο για να πάω κάπου και να έχω μόν ο5 ευρώ.Να μην περναει κανένα για μία ώρα και να παίρνω ταξί και μετά στο φανάρι να βλέπω από πίσω το λεωφορείο Grrrrr

Επίσης,να αγοράζω ένα σιντί λίγο καιρό πριν τα γενέθλια μου και στα γενέθλια μου να μου φέρουν δύο άτομα το ίδιο σιντί(έχει συμβεί!!!:p)

Να παίζεις μπάσκετ για πρώτη φορά μετά από καμιά δεκαριά χρόνια και να στραμπουλάς δάχτυλο (γνωστός συμφορουμίτης έχει υπάρξει μάρτυρας).

Να παίζεις μπάλα για πρώτη φορά μετά από μήνες, μπορεί και χρόνο, και να παθαίνεις ζημιά πού; Στον καρπό! (αρκετοί συμφορουμίτες έχουν υπάρξει μάρτυρες!)

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΣΠΟΡ :frowning:

δε το ριχνεις στο πλεξιμο καλυτερα???