Να σου πω…το σκέφτηκα…και όπως καταλαβαίνεις μια εβδομάδα δεν ξεκόλλησε η φωτογραφική από τα χέρια μου…(και δεν ήταν καν δικιά μου:lol:)…αλλά μετά σκέφτηκα ότι παίζει μεγάλη πιθανότητα…ο θείος του παιδιού να μη γουστάρει καθόλου…γιατί το όλο στυλάκι ήταν πολύ μυστικιστικό…
Αλλά υπόσχομαι εντός ημερών φώτο τρελλή που είμαι ανεβασμένη πάνω στο μαρμάρινο τραπέζι και η πεντάλφα ανάμεσα στα πόδια μου…:lol::lol:
Μη σου πω θα τη βάλω στο ρόκιν φώτο κόντεστ…και θα κερδίσω:p
Το ήξερα. Γαμώ. Απο τη στιγμή που ειπώθηκε το “ανάμεσα στα πόδια μου”.
Δεν ξέρω τι άλλο θα περίμενες beutiful_loser. Στο ίδιο φόρουμ με τον τολκη είσαι δηλαδής.
Ο νόμος για την απόσυρση των αυτοκινήτων ήταν από τους νόμους που ήταν σίγουροι για υπογραφή το μήνα αυτό. Προκυρήσσονται εκλογές, στον αέρα ο νόμος. Το αυτοκίνητό μου είναι 17 χρόνων και ολίγον τι σάπιο (όσο οι Εyehategod ας πούμε) και ήθελε επειγόντως συνεργείο. Επειδή το χρειάζομαι λέω ας περιμένω να δω τι γίνεται, μήπως και το δώσω κατευθείαν για απόσυρση. Το κάνω λοιπόν αφού όταν διαλύθηκε η βουλή, ο νόμος ήταν να κατατεθεί τελευταία στιγμή και ίσως να μην προλάβαιναν. Σήμερα λοιπόν που με παίρνουν από το συνεργείο για να μου πουν να το μαζέψω αύριο, ακούω ότι υπογράφηκε από τον παπούλια ο νόμος.#-o#-o Μόλις λοιπόν έχασα τα μισά λεφτά που θα έπαιρνα.
Παρόλα αυτά, όποιος κι αν βγει κυβέρνηση δεν είναι στάνταρ ότι θα τον εφαρμόσει. Έλα μωρή Ελλαδάαααρα!
Ας είχα αμαξι και ας ηταν του 70.
Νομος του μερφι ειναι μολις πας να χεσεις με τον γυρισμο σου να βλεπεις ανοιχτα παραθυρα μσν απο γκομενα που βγηκε οφ οσο εχεζες.