μου εχει συμβει πολλακις!!!
Aυτη την ταση των λεωφορειων, μια ζωη να περνανε ακριβως λιγα δευτερολεπτα πριν φτασω στην σταση και να τα βλεπω να περνανε απο μπροστα μου δε θα μπορεσω να την εξηγησω ποτε…
Ασε που οταν περιμενω ενα, δεν ερχεται ποτε, ενω οταν δεν θελω λεωφορειο τα βλεπω να ερχονται 5-5…
Ο Μερφι τον παιρνει, ω, ναι…
Άναψε τσιγάρο
Δεν καπνιζω.
Και ο Μερφι λεει πως και να καπνιζα, θα επιανε βροχη
Ούτε εγώ καπνίζω, αλλά είναι γνωστό το φαινόμενο την ώρα που κάποιος ανάβει τσιγάρο να έρχεται το λεωφορείο:lol:
αυτο συμβαινει παντα οταν περιμενεις κατι και θελεις να καπνισεις
Δεν ειδα αν ειπωθηκε πιο πριν,αλλα το κλασσικο που οταν πεφτει κατι(απο κερμα εως ζαρι σε κανα ταβλι ξερω γω)
ΠΑΝΤΑ θα παει καπου που θα πρεπει να κουνησεις γραφειο/καρεκλα/τραπεζι/σηκωσεις 2 ατομα στο απεναντι τραπεζι για να το παρεις.
Παντως,τα περισσοτερα που γραφετε ρε παιδια ειναι 100% λογικα,τι μερφυ κ μλκιες…
ενα αλλο.
παντα αργω λιγο πολυ στο σχολειο. κσι πσντα ειναι στην ωρα τους οι καθηγητες
πως γινεται οταν παω στην ωρα μου να χανουμε μαθημα, να γινεται καταληψη η να ερχεται καθυστερημενος ο καθηγητης?
Βασικα και αυτο που εγραψες εσυ δεν ειναι και τοσο περιεργο…
Σχετικο ειναι αυτο…
Αν εισαι σε κανα καφενεδακι που ειναι ο ενας πανω στον αλλον,οχι,δεν ειναι περιεργο…
Οταν ομως εχει τεραστια άπλα,κ παει κ χωνεται στην αλλη ακρη του δωματιου κλπ ,γινεται…
Η λάμπα στο μπάνιο θα καεί ΣΤΑΝΤΑΡ σαββατο για να μην μπορείς να πάρεις άλλη να την αλλάξεις και 2 μέρες θα χέζεις με το κερί. :x
Χτες αργα βραδυ αραξαμε με την παρεα σε ενα παρκο να μασαμπουκωσουμε μετα τα μπυρονια. Ο καιρος μια χαρα. Μολις ανοιγουμε τα σουβλακια, αρχιζει να βρεχει. Φαγαμε γρηγορα για να φυγουμε, και με την τελευταια μπουκια, και αφου κοντεψαμε να πνιγουμε, η βροχη σταματησε :p.
Χέζε στου γείτονα τότε.
Παντα κλεινω το κινητο πριν κοιμηθω κ παντα κανεις δεν παιρνει τηλ οσο ειναι κλειστο.
Την μια φορα που ξεχασα να το κλεισω το βραδυ με πηραν 3 ατομα τηλ και με ξυπνησαν 3 φορες πρωινιατικα.
Tο φαγητό που τρώγεται γρήγορα και βεβιασμένα γίνεται δηλητήριο Νoldor. Όχι ότι τα σουβλάκια είναι και κανένα υγιεινό έδεσμα… Αλλά παραμένει Νο.1 στις προτιμήσεις μας.
Αυτό με το κινητό ισχύει και αντίστοιχα. Με το που το χρειαστείς (π.χ. για να βγεις εκτός πόλεως) παρατηρείς ότι η μπαταρία τα 'φτυσε. Και τότες, χάνεις τα τηλεφωνήματα που περίμενες.
Σπάνε τα γυαλιά μου, μάρτυρες μερικοί από δω μέσα, κόβονται στα 2.
Πφ και μες την βδομάδα θα άλλαζα γυαλιά αλλά το θέμα είναι ότι οδηγώ και πρέπει να γυρίσω σπίτι με ασφάλεια.
Τέλος πάντων αποφασίζω να πάρω το αμάξι προσεκτικά (δεν έχω και τεράστια μυωπία 1.75 και 2 είναιι), φτάνω σπίτι πολύ ωραία και λέω για αύριο θα βάλω φακούς, και ας τους υποστώ τόσες ώρες στο μάθημα.
Ανακαλύπτω ότι έχει μια ωραία ταινία στις 12 στην Ετ1 και πάω να βάλω φακούς, ώσπου ανακαλύπτω πάλι αφού έχω βάλει τον ένα τον γαμιόλη φακό, ότι ο άλλος έχει χωριστεί στα 2.:?
Και τώρα δεν ξέρω πως θα δω την ταινία αφού δεν βλέπω και τόσο καλά με γυμνά μάτια.
Εχω και τα γυαλιά ηλίου που τα έχω προσαρμόσει στην μυωπία αλλά θα στραβωθώ τελείως μες την νύχτα με αυτά.
Οσο για αύριο προς το παρόν δεν θα πάω στο μάθημα και θα πεταχτώ μέχρι τον οπτικό.
Είναι και νωρίς το μάθημα ρε γαμώτο, στις 9.
Ημαρτον.
τα κλαρινα στο σουβλατζιδικο,θα σταματησουν μονο οταν σχολιαζεις αρνητικα το φαγητο τους την ωρα που περιμενεις να σε φερουν το σουβλακι.
Χοχοχ,ο βληδιν χεζει με κερι:p#-o
Ολα εδω πληρωνονται.Οπως στο διαλο γραφεται.
Αλήθεια λέει. Ήμουν μπροστά. Ευτυχώς δε μας την πέσαν μετά.
Εντάξει…δε γίνονται αυτά λέμε:-s
Χτες…έτυχε να μην μπορεί να με πάρει ο ύπνος…με αποτέλεσμα να κοιμηθώ μόνο 3 ώρες…
Σήμερα …έτυχε να πρέπει να έρθω στη δουλειά στις 8 αντί για 10…ενώ δεν έχει γίνει ποτέ!
Σήμερα … έτυχαν όλα τα ραντεβού στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (στου διαόλου δηλαδή)…
Σήμερα…έτυχε να γίνεται μετά χαμός στο γραφείο…
Σήμερα…έτυχε να μου ζητήσει το αφεντικό ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να κάτσω μέχρι αργά για να τελειώσουμε μαζί κάτι πράγματα…
Σήμερα…τυγχάνει να είναι οι WINGER!!!..και θα πάω απευθείας μετά τη δουλειά στο καπάκι…
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ…