Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

μην σε παρει ο υπνος διπλα σε κανα ηχειο απο την κουραση:p

θα διαβαζεις,με κλειστα τα παραθυρα και πορτες…δεν θα υπαρχει ψυχη εξω…και μολις θα ανοιξεις το παραθυρο να παρεις αερα,γιατι εχεις σκασει και το δωματιο βρωμαει.τοτε θα βρεθει ο καθε ψυχακιας που δοκιμαζει την κορνα του απεξω…να σας καει η κορνα κυριε

Όταν κοντεύω να φτάσω στη στάση του λεωφορείου κ το βλέπω να φεύγει…:x:x:x
ή σημερα που πήγα στο μάθημα μια ώρα μετά κ εκείνη την ώρα τελείωνε ενώ κανονικά διαρκεί 3 ώρες :!: τσάμπα ξύπνησα :evil:

Ναι αυτό είναι υπερ-κλασσικό όπως με το τσιγάρο στη στάση… Σχολή όταν πήγαινα το πάθαινα μία στις 2 φορές! (γιατί είναι κ εντελώς παλαβιάρικα τα δικά μας λεωφορεία στις ώρες που περνάνε…) Άρα από ένα σημείο κ μετά ο νόμος ανήχθη σε αξίωμα! :stuck_out_tongue:

Συνεβη αποψε…ενω εχεις κοψει καιρο το εξω φαι λες να παραστρατησεις λιγο και να παραγγειλεις κατι…ενω λοιπον καταληγεις σε burger καθεσαι ολο ικανοποιηση να δεις τηλεοραση τρογωντας…και ομως οπως αρχιζεισ να τρως το λαχταριστο burger να σου οι ραδιο αρβυλα εχουν 5-6 βιντεο για το ‘‘βουτηγμενοι στα σκατα’’ που ειπε ο Στρος Καν…yummy

Y.Γ οσοι ειδατε το σημερινο επεισοδιο νιωστε με

Οταν είσαι μόνος στο σπίτι και περιμένεις κάποιος να σου χτυπήσει το κουδούνι για οποιοδήποτε λόγο, απλά τον περιμένεις, όταν μπεις για χέσιμο ή για μπάνιο, ε θα χτυπήσει εκείνη την ώρα.

Α ρε κωλομερφι αν σε πιασω στα χερια μου :x:x

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για να δώσεις ένα μάθημα, τόσο πιο πιθανό είναι στη διπλανή πολυκατοικία να αρχίσουν οικοδομικές εργασίες με τρυπάνια, κομπρεσέρ κλπ…

http://www.youtube.com/watch?v=aEOcb4DD6xw

:x

Στα μαθήματα που θα πας αδιάβαστος, ούτως ή αλλιώς δεν θα ξέρεις αν τα θέματα είναι εύκολα ή δύσκολα.
Τα κεφάλαια που δεν θα διαβάσεις την τελευταία στιγμή, θα είναι αυτά που θα πέσουν.
Τα πιο απλά θέματα είναι αυτά για τα οποία δεν γνωρίζεις τίποτα.
H πιθανότητα να μπορείς να δεις το γραπτό του μπροστινού σου είναι αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθος των γραμμάτων του.
Αν μπορείς να δεις το γραπτό του μπροστινού σου και τα γράμματά του είναι αρκετά μεγάλα, τότε είναι σίγουρο ότι θα απαντάει λάθος στην ερώτηση.
Αν έχεις σε σκονάκι το μισό βιβλίο, τα θέματα θα πέσουν από το άλλο μισό.
Αν έχεις σε σκονάκια όλο το βιβλίο, δεν θα θυμάσαι σε ποια τσέπη είναι το σωστό σκονάκι.

Είμαι η ζωντανή απόδειξη! Πάλι καλά κατάφερα στο τέλος και αντέγραψα!

Πάντως σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να αντιστρέψεις το νόμο του μέρφυ και να ικανοποιηθείς.Όχι σε όλες αλλά ακολουθεί χαρακτηριστικό παράδειγμα: Έστω ότι περιμένεις το λεωφορείο και βιάζεσαι και έχεις την επιθυμία να κάνεις τσιγάρο.Απλά το ανάβεις και τότε υπάρχουν 2 περιπτώσεις.Η έρχεται το λεωφορείο,οπότε σβήνεις το τσιγάρο και χαίρεσαι που δεν θα αργήσεις ή δεν έρχεται το λεωφορείο και απολαμβάνεις το τσιγάρο.Οπότε και στις 2 περιπτώσεις θα υπάρχει ευχαρίστηση.Έχω την πεποίθηση και την πίστη ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορείς με ελάχιστη σκέψη να καταλάβεις ότι και οι 2 πλευρές του νομίσματος προσφέρουν η κάθεμια μία ευχαρίστηση!

Έτσιιιιιι…ορθολογισμός και στον αγύριστο ο ψάρακλας ο Μέρφι!
Γενικά, τις περισσότερες φορές, έχει τόση σημασία το τι συμβαίνει όση και το πώς το αντιλαμβάνεσαι. Ο Μέρφι προτείνει έναν τρόπο αντίληψης των πραγμάτων…ακόμα πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ‘‘ο νόμος του μέρφι’’ κι όχι ‘‘η άποψη του Μέρφι’’…
Να υποθέσω για τον ίδιο λόγο που είναι ‘‘η θεωρία του Πλάτωνα’’ αλλά ‘‘η άποψη της γιαγιάς μου’’? :-s

Ας πω και εγώ 2-3 γκαντεμιές μου…

• Σχολιάζω μια φίλη μου που εκείνη την στιγμή κάπνιζε και την λεω: “κάπνιζε John Player να πάθεις καρκίνο στα 25!” Με ακούει όμως και η σερβιτόρα του μπαρ που καθόταν ακριβώς δίπλα μου και με λεει: “ΣΚΑΣΕ!!” η οποία εντελώς τυχαία καπνίζει John Player και ειναι 25 χρονών…

• Πάω σε μια καφετέρια να πάρω καφε (για τον δρόμο) και εκείνη την στιγμή πέρναει μια με ροζ μαλια και αρχιζω να την σχολιάζω μαζι με έναν φίλο μου! Εκείνη την στιγμή μπαίναι μέσα στο μαγαζί και χερετάει την τύπισα που μας ένανε τους καφέδες η οποία με άκουσε όταν την σχολίασα…

-Είμαι με μια κοπελιά την οποία είχα γνωρίσει πριν λιγο και ενώ περπατάμε σχολιάζω εγώ ένα αυτοκίνητο (αρνητικά) το οποίο εντελως τυχαία ήταν του πατέρα της!!!

-Λεω μια φορά ένα ανέκδοτο και μέσα στο ανέκδοτο λεει σε μια φάση “πως έγινες έτσι ρε μαλάκα; που είσουν” και ενώ το λέω αυτό δείχνω με το χέρι μου δίπλα για αναπαράσταση και εκείνη την στιγμή στεκόταν ένας δίπλα μου που δεν τον πήρα χαμπάρι με αποτέλεσμα να νομίσει οτι λεω αυτον! (αφου δεν έφαγα όμως ξύλο, πάλι καλά να λέω!!!)

• Κάθε φορά που θα παραγγείλω ή θα αγοράσω κάποιο πράγμα, νομίζω πως ή θα λείπει κάτι από αυτό που παρείγγηλα ή θα είναι χαλασμένο! και κατα 70% πάντα κάτι λείπει!!! (τελευτεά φορά που το έπαθα, πριν κανα μήνα, αγόρασα έναν φορτιστή από έναν πακιστανο ο οποίος ανατινάχτηκε καμια ώρα αφού τον έβαλα στν μπρίζα με αποτέλεσμα να κοπει το ρέυμα σε όλο το κτιριο…)

ΑΥΤΑ!!!

8O8O8O

zap όσο πιο ευγενικά μπορώ…μήπως να μιλάς λιγότερο όταν βρίσκεσαι έξω? :stuck_out_tongue:

Nαι, πιστεύω καλό θα με κάνει!!! Καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω!!

Η λυση ειναι μια zap.Τσιχλες,πολλες τσιχλες!:stuck_out_tongue:

M’αρεσεις ρε zap. Εχεις να πεις μια καλη κουβεντα για ολους.
Ειτε δεις αμαξι, μαλλια, τσιγαρο, περαστικο… you name it.
Πιο καλοπροαιρετος user μιλαμε :slight_smile:

επειδη βαριεμαι να ανατρεξω στις πρωιγουμενες σελιδες του τοπικ το κλασικοτερο ειναι με τις ουρες παντου!
το πιο κλασικο ειναι με τις ουρες σουπερμαρκετ, εισαι σε αρκετα μεγαλη ουρα και βλεπεις διπλα μια ψηλοαδεια ξερεις οτι σιγουρα ο ενας και μοναδικος που θα ναι μπροστα σου αν αλλαξεις εχει ξεχασει κατι/δεν εχει λεφτα τελικα/η καρτα του δεν δουλευει/ειναι γρια με γατες και θα μιλησει με τον ταμια για τη μεγαλη οικονομικη κριση του 30/ειναι ληστης.

αρα εδω και χρονια δεν αλλαζω ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ουρες πουθενα :stuck_out_tongue:
(τρου στορυ μου συνεβει σημερα μαρκετ τι στιγμη που χα 3 ατομα μπροστα μου και ανοιγουν καπακι 2 αδεια ταμια διπλα και η ταμιας με κοιτουσε περιεργα λες και ηθελε να μου πει καλα ηλιθιος εισαι που δεν αλλαζεις ουρα) :stuck_out_tongue:

Ναι, όντως! Το έχω αυτό! Αν και απότι παρατήρησα δεν με βγήκε και σε κάλο… αλλά έχει χαβαλέ όταν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! :smiley:

Με το αμάξι του πατέρα μου,είχε λίγη βενζίνη και του λέω θα μείνουμε, και 3 λεπτά μετά μείναμε στην εθνική οδό.

KAI TO ΠΙΟ ΣΠΑΤΙΚΟ !!!

-Βάζεις τοστ να ψυθούνε,και τα κοιτάς συνέχεια και δεν ψύνονται καθόλου, ε, λες αι στο διαολο κάθεσε 1 λεπτό στο pc,και μυρίζει καμένο τοστ…