ε τον πούστη τον Μέρφη, να ξεμένεις από βενζίνη όταν δεν έχεις βενζίνη!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ε είχε για 10χλμ
Ε, όταν γ@μιέται το σύμπαν…
ως γνωστόν, αύριο είναι μέρα Πανελλήνιας απεργίας… Αυτό εγώ το έμαθα τελευταία στιγμή όμως με αποτέλεσμα να αρχίσω να ψάχνομαι 7 το απόγευμα για το τι ώρα έχει τρένα από σίνδο για Βέροια! Μετά από ένα λάθος τηλεφώνημα (που με τέλιωσε και την κάρτα…) κουτσά στραβά μαθαίνω ότι έχει ένα τρένο στις 19.56 (ιντερσίτι)… Άντε λεω, θα μπώ μέσα και ίσως να μην με πετύχει και ελενχτής μέχρι το πλάτυ!! Όντως! Δεν με πέτυχε! Κατεβαίνω λοιπόν στο Πλατύ και ρωτάω τον σταθμάρχη τι ώρα έχει τρένο για Βέροια! Με λεει δεν έχει!!! Αρχίζω να αγχόνωμαι για το πως τελικά θα γυρίσω αλλά λεω έναν φίλο μου να έρθει αν μπορει να με πάρει! (32 χλμ απόσταση…) Με λέει οκ αλλά δεν είχε βενζίνη και θα ερχόταν με το μηχανάκι! Με το που ξεκινάει αρχίζει και βρέχει στο Πλατυ! Με πέρνει μετά απο κανα μισάωρο τηλ και με λεει πως έχει σταματήσει στο διπλανο χωριό γιατι βρέχει και δεν έχει τζαμάκι το κράνος του με αποτέλεσμα να τον μπαίνει βροχί στα μάτια!! Μετά από καμια ώρα και αφού έχει γίνει αρκετά μούσκεμα έρχετε τελικά (αφού όμως έπρεπε να περάσει το μηχανάκι από κάτι κωλόμονοπάτια και να του πέσει και το κινιτο μέσα σε μια γούρνα) με πέρνει και φεύγουμε με βροχή τελικα… Αφού όμως φτάσαμε Βέροια, πάλι καλά να λέω!!!
P.S. στο πλατύ είμουνα 8 και 10 και έφτασα Βέροια 11:30 (υπο φυσιολογικές συνθήκες, το πού 9 θα έπρεπε να είμαι Βέροια!!)
Σήμερα επειδή είχα βενζίνα έλεγα να παώ κέντρο με το αμάξι.Το ελεγα το έλεγα το έλεγα,το έψηνα,αλλά τελικά βγήκα το β΄ραδυ και το άφησα πλακεντίας.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.Πήγα Ομόνοια και πληροφορούμαι ότι έφυγε πριν 2 λεπτά για σύνταγμα.Μετά πήγα σύνταγμα,ευαγγελισμό.Μετά χ14 για κηφισίας και από εκεί 1 ώρα περίπου για πλακεντίας μέσα στα σκοτάδια (σε μία φάση πέρναγα από σκηνικό θρίλερ κα ιμε κοιτούσε μία γάτα).Ε είναι να μη γαμήσεις το μέρφυ τον καργιόλη?
έντιτ:εκεί που πήγαινα προς ευαγγελισμό ποιον πιστεύετε είδα? ε ? ε? ε?.Τον γερουλάνο με μία κυρία (γύρω στα 30-40) και μπροστά και πίσω του δύο ψιλολουμπενοστοιχεία,με χαντς φρι στο αυτί.Μάλλον οι μπράβοι του θα ήταν.Πάντως πολύ μανάρι,ψηλός σαν κυπαρίσι με γαλλική φινέτσα και ξενόφερτο αέρα.Από τους τύπους που γίνονται υπουργοί επειδή πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο με τον γιωργάκη
<333333
καλή καρδιά βρε ζαπ
Συγγνώμη αλλά ο Μέρφι γαμιέται.
Δεν πάει άλλο. Τί άλλο θα μου συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας; Να πέσει ένας ελέφαντας στο κεφάλι μου ξερωγώ;
R.I.P. Neniel.
Φοράω τα γυαλιά μου από σπόντα κάπου μια φορά το μήνα σε συχνότητα. Ε εκείνη τη γ@μημένη μέρα ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ και θα είμαι έξω και θα πιτσιλιούνται οι φακοί (όποιος φοράει γυαλιά ΞΕΡΕΙ) και θα θέλω να βρίσω όλους τους θεούς μαζί αλλά δεν θα μπορώ να τα βγάλω γιατί όπως έχω αναφέρει, είμαι ημίτυφλη.
[SPOILER][SIZE=“4”][B]#$^*&&#$!@$#$&%^@$:#@%^%$[/B][/SIZE][/SPOILER]
Βλέπεις έναν ωραίο στη σχολή μια φορά κατά τύχη (ναι έναν γιατί είμαι στη φιλοσοφική) και μετά δεν τον ξαναβλέπεις ΠΟΤΕ όσο κι αν βόσκεις στα ίδια μέρη τις ίδιες ώρες. Αντιθέτως, παρατηρείς έναν άσχημο (ναι για σένα μιλάω φίλε με το μονόφρυδο) και μέσα στην επόμενη εβδομάδα τον ξαναβλέπεις- στα Εξάρχεια, στο μετρό, πάλι στη σχολή και στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ που ήρθε για να κάνει την απογραφή.
[COLOR=“White”]Okay, that last one didn’t happen.[/COLOR]
Εμ, άμα λες δικαιολογίες του τύπου “έχω εξεταστική δε μπορώ”, φοβάται να σε πλησιάσει ο καημένος ο ένας
Οι μόνοι άντρες που γυροφέρνουν στα ίδια μέρη τις ίδιες ώρες είναι οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δ. Αθηναίων. Τι μας πέρασες? Μη μιλήσεις για τον άσχημο που σε καταδιώκει, αυτός μάλλον είναι διασταύρωση ανθρώπου με ΚΤΕΛ.
ΞΕΡΩ οτι αν αυτο ειναι οτι πιο δυνατο εχεις για Μερφυ δε δικαιουσαι να μιλας!
Το αλλο το ψιλοδεχομαι αλλα συμβαινει ανεξαρτητου φυλλου (λιγα ομως με συναδελφους απογραφεις…)
Ον τοπικ 17 συνεχομενες φορες μη-κοκκινο στη ρουλετα
[SPOILER]Μαντεψτε σε ποιο πονταρα[/SPOILER]
Αν και ειμαι σιγουρος οτι ηταν στησιμο. :lightsabre:
Αυτό με τα γυαλιά με εκνευρίζει ακόμη και με τα ηλίου. Πόσο μάλλον αν είχα και μυωπία. Ευτυχώς όμως έχω 0 και 0,5, οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Και βασικά σε σχολές όπως η δική μου ο νόμος του Μέρφι δεν καταφέρνει να διεισδύσει, καθότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι κορίτσια, και δη ωραία. Ούτε εδώ πρόβλημα λοιπόν.
Γενικά δε μου 'ρχεται κάτι κραυγαλέο στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ο νόμος του Μέρφι εμπίπτει περισσότερο στην κατηγορία των προλήψεων.
Η τσιμούχα ο Μπέος το 'στησε.
Eγώ που είμαι επίσης (ημί?)τυφλη.
Με τα γυαλιά ηλίου φτύνω αίμα.
Τα βάζω? Πέφτει συννεφιά.
Και μιλάμε για διαδικασία: ανοίγω την τσάντα βγάζω τη θήκη από την τσάντα την ανοίγω βγάζω έξω τα γυαλιά οράσεως βγάζω τα γυαλιά ηλίου τα βάζω πίσω στη θήκη φοράω τα οράσεως κλείνω τη θήκη τη βάζω στην τσάντα κλείνω την τσάντα.
και τότε βγαίνει ήλιος.
Ε άιντε.
Αυτό με τη βροχή το έχω ξεπεράσει χρόνια τώρα - κατάσταση ζεν.
γαμω τον μερφι σας γαμω! μεταφερουμε πριν λιγο ενα ψυγειο με ενα παλικαρι και σταματησα 4 φορες τη μεταφορα (το μεταφεραμε και καμια εκατοστι μετρα) για ξυσιμο μυτης! ανεπαναληπτο!
Είμουνα με μια κοπέλα και μιλούσαμε και πως το φέρνει η κουβέντα μιλάμε για ένα περίπτερο στην Βεροια… Την λεω: “αυτός μου δουλεύει εκεί πρέπει να την πίνει λιγο ε; μονίπως πίτα πρέπει να είναι!” και μαντέψτε… ήταν ο πατέρας της!!! χαχαχαχαχα
[SPOILER]ξέρω ξέρω… Stimorol!!![/SPOILER]
κατι αντιστοιχο προχθες
κουβεντα με φιλο
-ασε ρε φιλε πηγα στο ταδε μαγαζι
-α ναι εκει δουλεευει ενας που ειναι ετσι μπλα μπλα
-ναι ασε πολυ μαλακας.αγενης ολο μαλακιες λεει
-ξερεις ειναι οικογενειακος φιλος.γνωριζομαστε απο παλια
-
καντε ενα διαλλειμμα.καντε ενα κιτ κατ
[SIZE=“3”]Τον ξαναείδα. Σήμερα.[/SIZE]
Ήταν και το φιστίκι μπροστά!!
Και μετά σου λέει
Νομίζω ότι ο νόμος του Μέρφι εμπίπτει περισσότερο στην κατηγορία των προλήψεων.
Blissfully ignorant, horror. I wish you stay that way.
ναι ε και;
κι εγώ σήμερα είδα το 622 και μου κόρναρε κιόλας γιατί παραλίγο να με πατήσει.
Είπαμε η απάντηση βρίσκεται στο κουότ σου.
[FONT=“Comic Sans MS”]Κι εκεί που πας να κάνεις το καλό…ο Νόμος του Μέρφυ έχει την τελευταία κουβέντα.
Είπα κι εγώ να κάνω τον καλό Σαμαρείτη και να πάω να παραλάβω τους γονείς από το Ελ.Βενιζέλος.
Όλα καλά, φτάνω, τους εφορτώνω και φύγαμε πίσω για σπίτι.
Εζυγώνουμε τα διόδια να καταθέσω τον οβολό μου, κατεβάζω παράθυρο σιγούλια-σιγούλια και μυρίζω κάτι που δεν θα έπρεπε να μυρίσω (…και δεν εννοώ από το εσωτερικό του αμαξιού…:roll:).
Πληρώνω, “κύριος” και ξαφνικά…ομίχλη!
Ένα σύννεφο καπνού, υδρατμών και βρόμας περικύκλωσε το αμάξι. Τούφα το ντουμάνι !
Φεύγω μαλακωσά πολύ και το παρκάρω στο πλάι . Ανοίγω καπό να κρυώσει.
Τέλος πάντων να μη στα πολυλογώ, ήρθε η οδική της Αττικής οδού (γιατί δεν επιτρέπεται να σε φορτώσει άλλος) και μας πήγε μέχρι την πλησιέστερη έξοδο.
Από κει περιμέναμε τη “δική μας” οδική που έχουμε πληρωμένη από την ασφάλεια και μας πήρε μέχρι Αθήνα.
Πάρκαρα το αμάξι όπου να 'ταν και από κειθε ταξί για σπίτι.
Γαμώ το Μέρφυ βραδυνιάτικα ! :blow:
Βέβαια, ας μην είμαι αχάριστος, οι τύποι που ήρθαν για βοήθεια ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικότατοι και κάνανε όλη τη διαδικασία ανώδυνη.
Τους ευχαριστώ.
http://www.youtube.com/watch?v=k71OcnN05qI
…μάλλον ο θερμοστάτης χάλασε και ανέβασε θερμοκρασία η μηχανή αφού ήπιε όλο το νερό.
Ευτυχώς το πρόλαβα στο τσακ (νόρρις) και δεν πρέπει να έγινε ζημιά.
Θα δείξει αύριο το πρωί η αυτοψία στο συνεργείο… :papas:[/FONT]