Το τόπικ κλέιδωσε και το γράφω εδω, όποιος το δεί το είδε.
Ο λέπερ με ρώτησε γιατι ασχολουμε, να του πω οτι έχω πάψει να γράφω πολιτικά εδω μέσα εδω και καιρο. Ο λόγος είναι απλος, οτι εμας τα φασιστάκια, ρατσιστες, κακοι άνθρωποι γενικότερα - διότι βαδίζουμεστο ιδιο μηκος κύματος με τους Ναζι, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ σε αυτο το φόρουμ. Το είπε και ο ίδιος.
Πέρα απο τις διαφορές μας, αριστεροι και δεξιοι, όσο υπάρχουν κάποιοι στα άκρα, πάντα θα δημιουργούνται λογομαχίες. Πίστευω να συμφωνουμε όλοι σε αυτο.
Όσο χαζός είναι αυτος που πάεί και σπάει γιατι απλα, θέλει να σπάσει κάτι, τόσο χαζος είναι ο 17-χρονος που βγαίνει με τα μπατσάκια του σηκωμένα, και τα άρβιλα και πάει να δείρει Πακιστανούς. Αυτα τα άκρα έχουν΄χάσει το νόημα εδω και πολυ καιρο. Πιστευω να συμφωνούμε και σ’άυτο.
Και το αποτέλεσμα αυτης της κατάστασης, είναι και οι δυο πλευρες να εξηπηρετουν κάποιους άλλους εν αγνοια τους! Πιστεύω να συμφώνούμε και σε α’ύτο.
Γιατι ένας θέλει αγέρωχη την Ελληνικη σημαία στο Μπαλκόνι του, και γιατί άλλος θέλει να την κάιει δήμόσια ; Μπές στο μυαλο αυτων τον ανθρωπων και προσπαθησε να καταλάβεις γιατι, έχουν τόσες διαφορετικές απόψεις. Βάλε την οικογένια, την προπαγάνδα είτε είναι η τουβου ειτε ειναι το διαδίκτιο ειτε είναι το σχολειο είτε είναι οι κακές παρέες και απο τις δυο πλευρες, βάλε την νεότερη ίστορια που μια ζωη, αλλιως τη λέει η μια πλευρα και αλλίως την άλλη, βάλε τα προσωπικα συμπλεγματα και συμφέροντα του καθενός και στο τέλος θα καταλάβουμε οτι γιαύτο τη λένε πολιτικη.
Γιατι μια ζωη οι άνθρωποι ήταν κακόβουλοι, κακο-φιλοδοξοι και πονηροι. Και όσοι είπαν την αληθεια τους έφαγαν. Και το μπάχαλο αυτο που επικρατει, επικρατει για έναν απλο λόγο , οτι κάνεις δεν λεεί την αληθεια.
Απο εκει και σε πέρα, ο καθένας με το δικό του μυαλο, εμπειριες ζωης και γνωσεις, μπορει να υποστηρίζει οτι θέλει. Το μόνο προβλημα σε αυτο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες κανείς δεν αναλογίζεται πότε ξεκινάει η δικη του ελευθερια και πότε πλήττεται η δικιά μου.
Με τις ελευθερίες να αλληλοπλήτονται μια ζωη, φιλε μου ισις και φίλε μου λέπερ, υπάρχουν άνθρωποι που, όπως προστατέυουν τις αδερφες τους, και την οικογένεια τους,το σπίτι τους, νοιώθουν έτσι και για την πατρίδα τους, τη γειτονια τους και τις παραδόσεις τους. Κάποιοι το θεωρουν φασιστικό κάποιοι υποχρέωση.
Τελιώνοντας να πω, οτι η Ιστορια ανεξαρτητως ποιός την έχει γράψει, μας διδάσκει ένα πράμα. Οτι οι άνθρωποι γενικά απο την εποχη της μεσοποταμίας έως και την εποχη των ΗΠΑ, άνθρωποι μεγάλοι σε εξουσία και σε χρήμα, θέλουν ένα πράμα, περισσότερη εξουσια. Αυτο συνεπάγεται πολυ απλα οτι οι άνθρωποι αυτοι θέλουν μοναχα περισσότερη ΓΗ.
Όταν βλέπεις μια χωρα να δυτικοποιείτε, όταν βλέπεις οτι μιλάμε , φερόμαστε, ντυνόμαστε, βλέπουμε τις ίδιες ταινίες, αγοράζουμε τα ίδια αμαξια,ακούμε την ίδια μουσική, έχομε φτάσει σε σημείο να τρώμε και τα ίδια φαγήτα, έχομε χάσει την ανθρωπιά μας, με αυτην την εφαρμοσμένη δυτικοποιηση εδω και χρόνια, που όλοι την βλέπουμε. Πιστευω και σε αυτο να συμφωνειτε.
Στος τέλος φίλε μου ίσις άμα γίνει κανα μπάμ, μεσα στην κατάντια που μας έχουν βάλει κάποιοι, Ελληνες και ξένοι, αυτοι που θα μας σώσουν είναι αυτοι που μας λεεί για ακόμα μια φορά η ιστορια, και να με συγχωρούν μερικοι, αλλα αυτοι που θα μας σώσουνε, ειναι κάτι παπούδες και γιαγιαδες, και νέα παιδια που ζούν στα χωρια, και δεν ξέρουν τη θα πει, υπολογιστης και τη θα πει φόρουμ. Τα λαμόγια αριστερα και δεξια, θα πάρουν το καράβι και θα πάνε στην Αιγυπτο, όπως έκαναν και το 40.
Εγω και πολλοι άλλοι σε αυτη τη χώρα και μέσα σε αυτην τη σιχασιά , έχομε επιλέξει νά είμαστε σε αυτους που να θεωρουν υποχρέωση τους, τα ιδανικά τους και τα πιστευω τους. Δεν είναι ρατσιστικο, γιατι πιστευω οτι όλοι οι΄λάοι αγαπαν την χωρα τους και είναι περιφανοι γιαυτην,ρωτα έναν Αγγλο αμα είναι περίφανος που είναι Αγγλος, ρώτα και έναν Γαλλο και έναν Τουρκο και έναν Πακιστανο. Δες πόσοι άνθρωποι πηγαίνουν το πασχα για φαί, πόσοι πηγαίνουν στην ανασταση και ας μην πιστευουν, όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και τις παραδόσεις μας, και ολοι με σωστους πολιτικους μπορουμε να ζησουμε πολυ όμορφα και ειρηνικα στις χωρες μας, με τις κουλτουρες μας με τις παραδόσεις μας και με την γλώσσα μας. Αλλα οι άνθρωποι μετακινούνται απο πάντα για διάφορους λόγους, απο κακια πολιτικη πολλές φορες αλλά και απο προσωπικους λόγους. Καλα κάνουν, ο καθένας κοιταει και πάει εκει που πέρνάει καλα, αλλά πρεπει να υπάρχει μέτρο και κυριως μέτρο αριθμητικο. Αλλα κυρίως πότε ξεκινάει του άλλου η ελευθερία και πότε αρχίζει να πλήττεται η δικια μου.
Αυτο που γίνεται στην Ελλαδα ειναι ενα ντομινο, ένα θέατρο, με σκηνοθέτες, τους ανθρώπους με εξουσια, με προσκυνητες εκ των εσω και με πιονια του, τους ανθρώπους.
Λυπάμαι πολυ, γιατι πιστευω οτι με πολλα παιδια σαν τον ισις και τον λεπερ, θα μπορουσαμε να πίνουμε μπυρες υπο τον ηχο της χέιβι μέταλ μέχρι το πρωι αλλα, μάλλον δεν γίνεται.
Αυτα είχα να πω.