Είπαμε, έχω διαβάσει το μάθημά μου! 
Της γενιάς του '82 κι εσύ; Ωραία χρονιά, καλό κρασί και άνθηση των ναρκωτικών ουσιών.
Καλο ειναι να μην μοιασει καθολου στον Τελη η κορη τοσο μουσικα και φυσιογνωμικα , γιατι τοτε καταστραφηκε απο τα γενοφασκια της .
Νανσυ ε ??? Εισαι παντρεμενη ??? Αν και εισαι και λιγο μεγαλη … 34 ??? πφφφφφφφφφ !!! 
[size=1]Πλακα κανω[/size]
Τι εχουν δηλαδη οι 34σαρες??εεεεεεεε???
ΕΒΙΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ !!!
ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ
τιποτα καλε δεν εχουν ειναι 2 x 17 :roll: :roll:
τα καλύτερα!!! 8)
[quote="“bitch”"]
Ένα χρόνο λιγότερη εμπειρία από τις 35αρες (-)
Ένα χρόνο περισσότερη εμπειρία από τις 33αρες (+)
Καλό κρασί
Ανθηση ναρκωτικών ουσιών
(Να συνεχίσω?)
Δηλαδή να μην μπεί θηλυκό στο φόρουμ… αμέσως να το μαγκώσετε λιγούρια!
Welcome on board Νάνσυ dear…
![]()
Καλωσηλθες Νανσυ, και καλα κουραγια!
Καλώς ήρθες και από μένα [το ξέχασα η γαϊδούρα] εδώ ήμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου?
Καλως ήρθες…αλλά μήπως σε ξέρω!!! :roll: 8O 8O 8O
Αν συνυπολογίσω ηλικία, όνομα, μουσικές προτιμήσεις, άλλο post για “τα τραγούδια που μας κάνουν λιώμα…” :roll: :roll: … βρε κάτι μου θυμίζεις εσύ!! :lol:
Anyway…welcome!! :D/
Καλως ήρθες…αλλά μήπως σε ξέρω!!! :roll: 8O 8O 8O[/quote]
Welcome κοπελιαααα!!! Γιατι εχω κι εγω την ιδια εντυπωση??? :roll: :roll:
Welcome κοπελιαααα!!! Γιατι εχω κι εγω την ιδια εντυπωση??? :roll: :roll:[/quote]
That makes 3 of us. :?
Αυτην την υποψια ειχα και γω χθες , αλλα σας διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι αυτη που νομιζετε , και για να σας κανω να σκασετε απο το κακο σας , ειναι φιλη μου και την εψηνα μηνες να μπει εδω μεσα . Μερικοι απο εσας την εχετε δει Τεξας μερικες φορες που ερχεται . π.χ Ο Τελης την ξερει .
Υ.Γ. Silver μια παρακληση pls … μην προσφωνεις κοπελια , κοπελια νομιζω πως ειμαι σε κανα καφε και φωναζω την σερβιτορα

Ποιος είσαι ρε με τα υποννοούμενα… Ο Καρατζαφέρης;

Γιατι ρε τι υποννουμενο ειπα ???
Και σαν περίεργη, που είμαι, θα ρωτήσω? ποια νομίζατε πως είναι;
Ποια υποψία είχες εσύ ρε παλικάρι μου? :roll:
Γιατί άμα ξέρεις εσύ τη Νάνσυ που εγώ πίστευα ότι ήταν… θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!! :x :lol:
Δε βαριέσαι, welcome ΚΟΠΕΛΙΑ!!! :lol: :lol: :lol:
:lol: 8) :twisted: :roll: