Ας (ξανα)γνωριστούμε

Είπαμε, έχω διαβάσει το μάθημά μου! :wink:

Της γενιάς του '82 κι εσύ; Ωραία χρονιά, καλό κρασί και άνθηση των ναρκωτικών ουσιών.

Καλο ειναι να μην μοιασει καθολου στον Τελη η κορη τοσο μουσικα και φυσιογνωμικα , γιατι τοτε καταστραφηκε απο τα γενοφασκια της .

Νανσυ ε ??? Εισαι παντρεμενη ??? Αν και εισαι και λιγο μεγαλη … 34 ??? πφφφφφφφφφ !!! :stuck_out_tongue:

[size=1]Πλακα κανω[/size]

Τι εχουν δηλαδη οι 34σαρες??εεεεεεεε???

ΕΒΙΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ !!!

ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

τιποτα καλε δεν εχουν ειναι 2 x 17 :roll: :roll:

τα καλύτερα!!! 8)

[quote="“bitch”"]

Ένα χρόνο λιγότερη εμπειρία από τις 35αρες (-)
Ένα χρόνο περισσότερη εμπειρία από τις 33αρες (+)
Καλό κρασί
Ανθηση ναρκωτικών ουσιών
(Να συνεχίσω?)

Δηλαδή να μην μπεί θηλυκό στο φόρουμ… αμέσως να το μαγκώσετε λιγούρια!

Welcome on board Νάνσυ dear…

Καλωσηλθες Νανσυ, και καλα κουραγια!

Καλώς ήρθες και από μένα [το ξέχασα η γαϊδούρα] εδώ ήμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου?

Καλως ήρθες…αλλά μήπως σε ξέρω!!! :roll: 8O 8O 8O

Αν συνυπολογίσω ηλικία, όνομα, μουσικές προτιμήσεις, άλλο post για “τα τραγούδια που μας κάνουν λιώμα…” :roll: :roll: … βρε κάτι μου θυμίζεις εσύ!! :lol:

Anyway…welcome!! :D/

Καλως ήρθες…αλλά μήπως σε ξέρω!!! :roll: 8O 8O 8O[/quote]

Welcome κοπελιαααα!!! Γιατι εχω κι εγω την ιδια εντυπωση??? :roll: :roll:

Welcome κοπελιαααα!!! Γιατι εχω κι εγω την ιδια εντυπωση??? :roll: :roll:[/quote]
That makes 3 of us. :?

Αυτην την υποψια ειχα και γω χθες , αλλα σας διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι αυτη που νομιζετε , και για να σας κανω να σκασετε απο το κακο σας , ειναι φιλη μου και την εψηνα μηνες να μπει εδω μεσα . Μερικοι απο εσας την εχετε δει Τεξας μερικες φορες που ερχεται . π.χ Ο Τελης την ξερει .

Υ.Γ. Silver μια παρακληση pls … μην προσφωνεις κοπελια , κοπελια νομιζω πως ειμαι σε κανα καφε και φωναζω την σερβιτορα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ποιος είσαι ρε με τα υποννοούμενα… Ο Καρατζαφέρης;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γιατι ρε τι υποννουμενο ειπα ???

Και σαν περίεργη, που είμαι, θα ρωτήσω? ποια νομίζατε πως είναι;

Ποια υποψία είχες εσύ ρε παλικάρι μου? :roll:
Γιατί άμα ξέρεις εσύ τη Νάνσυ που εγώ πίστευα ότι ήταν… θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!! :x :lol:

Δε βαριέσαι, welcome ΚΟΠΕΛΙΑ!!! :lol: :lol: :lol:

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :lol: 8) :twisted: :roll: