Ας (ξανα)γνωριστούμε

Πετρος 15 και τωρα ανακαλυπτω τον κοσμο της rock και κατι λιγα απο metal

__OK, don’t worry, σιγά το πράγμα :wink: 8) :smiley:

Αυτο λεω κι εγω :wink: :roll:

εγω παιδες σημερα εγινα 13 :oops:

μεγαλωνω! :smiley:

xronia polla!!!

ευχαριστω man!

tpt :smiley:

χρονια σου πολλα! :wink:

Κοπελιά καλώς ήρθες στη Μιναρούπολη! Πρόσεξες το σηματάκι μόλις μπαίνεις στο Παν/μιο? Αυτό με το θαυμαστικό μέσα στο τριγωνάκι? “Προσοχή διάφοροι κίνδυνοι”?? Απ’όλα έχουμε, όλα να τα περιμένεις!!
Άντε, καλούς καφέδες στο Επίκεντρο, καλό πήξημο και άμα θες πέρνα κι απ’το Βιολογικό μια βόλτα να μας πεις ένα γειά!

kale esi eisai stous trelous mas geitones me ta batraxia pou akoume mazi ta probatakia na belazoun eksw apo tin sxoli?Goustarwwwwwwwwwwwwwww!!!Mpa kalitera einai sto kilikio twn mixanologwn opou ekei toulaxistwn den dineis 2 euro gia zaria!Ta leme panw Rio! :wink:

αντε να πω και γω αν και με ολιγη καθυστερηση

Νικος 25 απο χανια κρητη.

μια χαρα παρεα παντως σας βρισκω ολους εδω μεσα συνεχιστε ετσι.
:roll: :roll:

Άντε να πω και εγώ
Κώστας -Δροσιά Αττικής

Καλησπέρα σας!

Ως καινούργια, θεώρησα σωστό να ξεκινήσω απ’αυτό το topic και να συστηθώ!

Νάνσυ, 34 (μην φρικάρετε!)

Σας πρωτοείδα πριν λίγους μήνες από έναν φίλο που γράφει συνέχεια στο forum και ζήλεψα! Έμπαινα που και που να δω συναυλίες και διάβαζα και κανένα topic και οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνετε για πολύ κεφάτη παρέα! Λόγω δουλειάς, δεν προλαβαίνω πολύ να μπω, αλλά λέω να ξεκινήσω και βλέπουμε!

Γεια σας λοιπόν, καλώς ήρθα!

Καλώς όρισες… Ωραίο avatar…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ, και το δικό σου πολύ ωραίο. Σε ποιόν μοιάζει?

welcome tinkerbell. Μια συμβουλή : προσοχή με όποιον παραακούει Europe… Εν καιρώ θα καταλάβεις… :smiley:

Ευχαριστώ montecristo, νομίζω πως έχω ήδη καταλάβει, έχω διαβάσει αρκετά post… :wink:

Ευχαριστώ montecristo, νομίζω πως έχω ήδη καταλάβει, έχω διαβάσει αρκετά post… :wink:[/quote]

Μοιάζει στη μαμά της… Αν έμοιαζε στον μπαμπά της θα ήταν ακόμα πιο όμορφη…

tinkerbell είμαι κι εγώ 34, οπότε όπως καταλαβαίνεις λογικό να παρακούω Europe, Bon Jovi και τα συναφή…

Γλύκα είναι, μην ανησυχείς, όλο και κανένα δικό σου γονίδιο θα έχει πάρει… (Να εύχεσαι μόνο να μην είναι αυτό που προσδιορίζει την αδυναμία στο άλλο φύλο…)

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί αντίστοιχης ηλικίας εδώ και πήρα το θάρρος… Μια χαρά είμαστε ρε, και από μουσικής απόψεως ακόμα καλύτερα!

Μαθαίνεις γρήγορα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: