Ας (ξανα)γνωριστούμε

γουατ ιζ μπορτς???[/quote]

ενα απαίσιο φαγητό. ευτυχώς βαριεται η μανα μου και δεν το φτιάχνει.

Θες να κανεις τα παιδια μου???
Γιατι κανεις αλλος δεν θελει… :cry:[/quote]

Εδώ τα καλά παιδιάααα οποιος θέλει να γεννησω το παιδί του ας μου στείλει βιογραφικό σημείωμα με την οικονομική κατάσταση του και τα προσόντα του. Γιατι μη νομίζετε δε θα ζητήσω πολλά ουτε θα εχω απαιτήσεις…μονο τη διατροφη φυσικά και κατι για τον κόπο μου.

Εδώ τα καλά παιδιάααα οποιος θέλει να γεννησω το παιδί του ας μου στείλει βιογραφικό σημείωμα με την οικονομική κατάσταση του και τα προσόντα του. Γιατι μη νομίζετε δε θα ζητήσω πολλά ουτε θα εχω απαιτήσεις…μονο τη διατροφη φυσικά και κατι για τον κόπο μου.[/quote]

Αν ειναι να κρινεις απο οικονομικη κατασταση…Παλι χωρις παιδια θα μεινω…Λες γιαυτο να μην θελει κανεις??? Οσο γιατον “κοπο” σου…Θα μου πεις μετα ποσα θες… :wink:

Εδώ τα καλά παιδιάααα οποιος θέλει να γεννησω το παιδί του ας μου στείλει βιογραφικό σημείωμα με την οικονομική κατάσταση του και τα προσόντα του. Γιατι μη νομίζετε δε θα ζητήσω πολλά ουτε θα εχω απαιτήσεις…μονο τη διατροφη φυσικά και κατι για τον κόπο μου.[/quote]

Αν ειναι να κρινεις απο οικονομικη κατασταση…Παλι χωρις παιδια θα μεινω…Λες γιαυτο να μην θελει κανεις??? Οσο γιατον “κοπο” σου…Θα μου πεις μετα ποσα θες… :wink:[/quote]

εντάξει αντε επειδή ειμαι καλος ανθρωπος θα κανω και ενα ψυχικό. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ Ε?

Αν ειναι να κρινεις απο οικονομικη κατασταση…Παλι χωρις παιδια θα μεινω…Λες γιαυτο να μην θελει κανεις??? Οσο γιατον “κοπο” σου…Θα μου πεις μετα ποσα θες… :wink:[/quote]

εντάξει αντε επειδή ειμαι καλος ανθρωπος θα κανω και ενα ψυχικό. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ Ε?[/quote]

Τελικά μάλλον θα γνωριστείτε για τα καλά σε αυτό το topic!!

as grapsw k gw loipon…egw eimai neo melos shmera grafthka…my name is Olga k eimai ap ton perifhmo( :stuck_out_tongue: :lol: )N.Hleias…alla eytyxws pernaw agglikh filologia A8hnas k 8a jekoumpistw apo dw! :lol: kalh m diamonh loipon… :smiley:

Καλως ηλθες και μην ξεχνας οι ελληνικοι χαρακτηρες ειναι φιλοι μας :wink:

Καλημέρα. Θες να γίνουμε φίλοι;

Geia sas

me lene Christo kai den sympatho tous ellinikous xaraktires.

Otan megaloso thelo na gino ekkentrikos disekatomyriouxos.

Καλημέρα. Θες να γίνουμε φίλοι;[/quote]

lol ok :slight_smile: κ συ απο οτι ειδα εκει εχεις περασει ε?8α χρειαστω τη βοη8εια σου ως προτωετης που θα ειμαι! :smiley:

@angel_in_black:αχ ειναι απαραιτητοι οι ελληνικοι χαρκτ.? :lol: αντε 8α προσπα8ησω!thank you k για το καλωσορισμα! :slight_smile:

Άστα να πάνε! Πολύ δύσκολα τα πράγματα! ΕΙδικά τις πρώτες μέρες κινδυνεύει η ζωή σου χωρίς καθοδήγηση. Εγώ εκεί γύρω θα είμαι να προστατεύω τους αθώους, συνεπώς για ότι χρειαστείς απλά βάλε μια φωνή. Δε θα αργήσω. Εκτός αν τρώω κοτομπέικον.

[quote=“UnHoLyMaRtYr”]

Άστα να πάνε! Πολύ δύσκολα τα πράγματα! ΕΙδικά τις πρώτες μέρες κινδυνεύει η ζωή σου χωρίς καθοδήγηση. Εγώ εκεί γύρω θα είμαι να προστατεύω τους αθώους, συνεπώς για ότι χρειαστείς απλά βάλε μια φωνή. Δε θα αργήσω. Εκτός αν τρώω κοτομπέικον.[/quote]

loooool ναι εχω κ μια ξαδερφη μου,αλλα αποφοιτησε κ δν ασχολειται πια… :frowning: με τι καρδια 8α συνεχισεις να τρως κοτομπεικον οταν 8α εκληπαρω γ βοη8εια! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: κοτομπεικον?γιαχ :lol:8α σου στειλω αργοτερα ΡΜ γ να μν κανω οφ τοπικ :roll: :smiley: παω γ καφε :stuck_out_tongue:

Κρίμα που το πέος σου δεν έχει άλλα περιθώρια σμίκρυνσης όμως :([/quote]

εντάξει είπαμε…αν μικρύνει και άλλο θα είναι σαν το δικό σου ρε unholly… :twisted:

ferocity στο off-topic γράφεις :wink: τπτ δεν είναι ξεκάρφωτο εδώ… Άσε λοιπόν, τις δικαιολογίες και παραδέξου ότι κατά τα άλλα ήθελες να στείλεις πμ στον unholly :wink: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

looooooool :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ενταξει ρε δν 8α στειλω γ να μν λετε:P :stuck_out_tongue:
κ οχι δν ειναι εντελως οφ τοπικ(γ** τους ελληνικους χαρακτηρες! :lol: δν μπορω να ξεσυνη8ισω τα greeklish! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Με λενε Στελιο.
Είμαι 15 χρονών.
Τόπος Διαμονής:Λάρισα
Θρήσκευμα:-------
Ημερομηνία Γέννησης:Είπαμε
Επάγγελμα:Βομβιστής της Αλ Κάιντα

Ferocity τσέκαρε πμ ε.

Apla koryfaio… :lol:

λοιπον ηρθε η ωρα να σας συστηθω
Με λενε Ιρια(το ονομα μου στα φινλανδικα) καιειμαι 18
μπηκα στο γεολογικο πατρων μετα τις φετινες επεισοδιακες πανελληνιες
τραγουδαω (mezzo soprano eimai)
opeth, nightwish, pos klp υποκλινομαι :wink:

καλως ηρθες! :smiley:

σοπρανο ε? :stuck_out_tongue:

υποκλισου υποκλισου καλα κανεις!

σοπρανο ε?

__Οχι βρε! Το είπε. Mezzo-Soprano. Δηλαδή η περιοχή που τραγουδά (η έκταση της φωνής της) είναι μεταξύ Mezzο και Soprano (ή τραγουδά και τις δύο περιοχές!). :wink:

ααα… :oops: καλα δν σκαμπαζω ττπτ απο αυτα!