koita ironboy , ayto einai ipokeimeniko . as poume sou dinw to diko mou paradeigma , paizw edw kai 7 xronia pliktra , kai fetos arxisa monos mou kithara apo to miden , alla epeidi iksera apo mousiki (tosa xronia asxoliomoun) mou erxetai sxetika eykolo kai kanw monos mou kithara , wstoso kai pali tha xreiastw se kapoia stigmi kapoia mathimata sigoura
Γιώργος 12 και 10/24 ετών , Κάτω (Όχι πανω είναι μαλάκες εκεί) Αρκουδοχώρι Λακωνίας
Αγαπημένοι καλλιτέχνες : Σακης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή (Βίσση θα σε τσακίσουμε), Καλομοίρα. Α ναι βρε κι αυτός ο καινούργιος ο Περικλής
Αγαπημένο φαγητό : Μπάμιες
Αγαπημένη ενασχόληση: Trash Can Basketball
Αγαπημένος τρόπος ματώματος : Να δίνω άκυρες και ηλίθιες απαντήσεις στα forum.
Ευτυχώς που δεν είσαι 12,76938455555555555 ετών
Πού το κατάλαβες; Τόσο ακριβώς είμαι!!!
Eλένη, 21, Σαλονίκη
Νομίζω οτι το δικό μου όνομα είναι προφανές…
Αλλά επειδή είμαι καλή κοπέλα σας κανω τη χάρη να το ξαναπώ άλλη μια φορά. Ελένη. Τέλος.
Ακούω τα πάντα (εκτός απο ελεεινές ελληνικούρες και πόπ @@ριές)
Σιχαίνομαι τις μπάμιες, το κατσικακι, το αρνάκι, το τουρλού και το μπόρτς
Αναγουλιάζω μόνο που μυρίζω συκωτάκια, μαγειρίτσα και πατσά.
Επιθυμία και ευχή μου είναι να βρώ λεφτα για μηχανή και να την κάνω αποδώ. Έχω μια τάση φυγής…
Αγαπημένη ατάκα : Δε σε χάλασε…
Ό,τι άλλο θέτε ρωτάτε, δε δαγκώνω
Mε παντρευεσαι ?
Mε παντρευεσαι ?[/quote]
Zηλιάρη…
γουατ ιζ μπορτς???
Θες να κανεις τα παιδια μου???
Γιατι κανεις αλλος δεν θελει…
αντε Hell-en βρηκες δουλεια για φετος το καλοκαιρι…θα παντρευτεις τον angel in black και θα κανεις τα παιδια του doomed… :lol: :lol:
ρε αφηστε τη κοπελα να παρει καμια αδεια…
Θες να κανεις τα παιδια μου???
Γιατι κανεις αλλος δεν θελει… [/quote]
Oυτε ο Unholy ? Πολυ περιεργο ρε παιδι μου !!! Ταξε του οτι θα τον παρεις και καλα στο group και θα κανει BRutal φωνητικα … αφου γεννησει τα παιδια σου βεβαια !!!
γουατ ιζ μπορτς???[/quote]
Αφού δεν της αρέσουν αυτά, αποκλείεται να σε γουστάρει…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Γεια σας παιδια ναμαι και εγω το alani ή αλλιως η Μαρια…17 χρονων (σχεδον…) απο τα χανια…Oνειρο μου ειναι να περασω ιστορια και αρχαιολογια θεσσαλονικης,να παντρευτω ενα ολλανδο συγγραφεα που να παιζει πληκτρα και να μεταφρασω τι δισκο της φαιστου ή να βρω τη χαμενη ατλαντιδα…Ακουω και εγω ροκ και μεταλ και εψαχνα να βρω ενα σχετικο με τη μουσικη που μου αρεσει site και να συνομιλω στο forum του με γαματα ατομα…Και βρηκα εσας…Ε,τι να κανω;;;Μπρος στο ολοτελα καλη και η παναγιωτενα,ετσι;;;
Παντως για να πω την αληθεια εχετε πολυ γελιο και φαινεστε πολυ τρελαρες ολοι…
:lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Επ γεια. Είμαι ο Ανχόλι Μάρτιρ και μ αρέσει πολύ η παρέα σας. Είμαι μπαισέξουαλ και οδηγώ παπί.
αυτο να το παρουμε για καλο??? 8O 8O
Σνιφ…το ονειρο της ζωης μου ειναι ενα τιποτα μπροστα στο δικο σου… 8O
εγω απο μικρη εχω ενα διακαη(δεν γραφεται ετσι φοβουμαι!) ποθο να σκοτωσω αυτον που κανει το λιονταρακι του Ολυμπιακου στο μπασκετ την μασκοτ you know και να παρω την θεση του…ειναι σκοπος ζωης!
επισης σιχαινομαι το μπορτς…και τα σαλιγκαρια,την μαγειριτσα,τον πατσα,τις μελιτζανες,τις φακες, τα φασολια,τον αρακα,το αρνι, το κατσικι,το χταποδι, τα καλαμαρακια,τις σουπιες,τα μυδια,τις μπαμιες,τις μοσχαρισιες μπριζολες,τον μουσακα,και τα ραδικια.
τρεφομαι αποκλειστικα με κουνουπιδι,κολοκυθακια αυγολεμονο και σουβλακια(αλλα επειδη τα 2 πρωτα θελουν δουλεια, τρωω μονο σουβλακια…)
Να σε βαλουμε στο Homosexual club μας και εσενα…Athens Turbojugeds
αυτο να το παρουμε για καλο??? 8O 8O[/quote]
Οπως θελετε παρτε το εγω παντως χαρηκα που σας βρηκα…
sofi-k το καθε ονειρο εχει τη δικη του αξια…Παντως και μενα θα μου αρεσενα ειμαι το λιονταρακι του ολυμπιακου… [/quote]
Mε παντρευεσαι ?[/quote]
Σου έχω πεί οτι θέλω να γίνω ανύπαντρη μητέρα?
Mε παντρευεσαι ?[/quote]
Σου έχω πεί οτι θέλω να γίνω ανύπαντρη μητέρα?[/quote]
και εγω θελω να γινω ανυπαντρος πατερας!!!
οκ …θελω να σε πιασω γκομινα τοτε :lol: