Aς μην σε δωσω κατευθειαν … εχεις μια ευκαιρια ακομα … ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Πες την αλήθεια Θωμά, ότι είσαι 16, να μην καρφώσει ο Αντρέας ότι είσαι ανήλικο!
Λοιπόν, ΕΚΚΛΗΣΗ στους απανταχού deathάδες και blackάδες να μυήσουμε τα παιδιά (sofi-Κ και slekkas) στα μονοπάτια μας γιατί κάπου έχασαν το δρόμο…
Καλώς μας ήρθατε κι εσείς λοιπόν!
PS. Τελικά Αντρέα χρειαζόταν επειγόντως η επαναφορά αυτού του thread!
Aς μην σε δωσω κατευθειαν … εχεις μια ευκαιρια ακομα … ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!![/quote]
Είμαι και δημόσιος υπάλληλος…
Aς μην σε δωσω κατευθειαν … εχεις μια ευκαιρια ακομα … ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!![/quote]
Είμαι και δημόσιος υπάλληλος…[/quote]
Μηπως εισαι και Gay ?
Επρεπε να γίνει οντως.
Είμαι και δημόσιος υπάλληλος…[/quote]
Μηπως εισαι και Gay ? [/quote]
OXI!!! Το ξέρεις ότι μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες…
Ελα τώρα πες οτι αλοιφεις την φέτα , οτι το σαλαμακι το τρως ολοκληρο … οτι το κεφαλακι το βαζεις στο φουρνο …
Δηλαδη??? Βαζει την ψαροτρατα στο μολο???
… δεν γνωριζω … :lol:
… δεν γνωριζω … :lol:[/quote]
Δ.Ξ./Δ.Α. που λένε?
… δεν γνωριζω … :lol:[/quote]
- Εγώ πάντως όχι. Αντρέα μήπως το κυλάς το δίφραγκο; Σε είδα τις προάλλες να δοκιμάζεις μια “μπανάνα”, πνίγοντας ένα “κουνέλι” και παλεύοντας μ’ένα “γορίλα”… Σκάσε λούγκρα, κράζεις τους άλλους και δεν βλέπεις τα χάλια σου… Κίναιδε της Καλλιθέας!!!
Θωμά παρεκτρέπεσαι!! Δεν είπαμε ότι εσύ δεν πέφτεις στο επίπεδο όσων σε ζηλεύουν? Που είν’ η ανωτερότητά σου?? :lol:
- Συγνώμη snuffleeva. Έπρεπε ν’απαντήσω… Γι’αυτό και χρησιμοποίησα λίγο καθαρεύουσα (για την ανωτερότητα)…
παντως για 24 δεν φαινεσαι 8O 8O
Πάνος, 25 από Αθήνα.
Αγαπημένες μπάντες : άπειρες βασικά.
Paradise Lost
Metallica
TOOL
Sabbath
My Dying Bride
Slayer
Savatage
Anathema
Queensryche
Psychotic Waltz
Sepultura
Deep Purple (κυρίως 1969 - 1973)
Kyuss
Isis
και πολλά άλλα
παντως για 24 δεν φαινεσαι 8O 8O[/quote]
ΚΑΚΙΑΑΑΑ!!!
παντως για 24 δεν φαινεσαι 8O 8O[/quote]
ΚΑΚΙΑΑΑΑ!!![/quote]
εννοουσα οτι φαινεσαι για 18 καλεεεεεεε :lol:
16 , nikos , thessaloniki
agapimenes bandes : Deep Purple (ennoeite ) , RaiNbow , Ac/Dc , Black Sabbath , Alice Cooper , Children Of Bodom .alla genikws akouw para poli Hard Rock kai arketo metal . paw likio akoma ;/ ;p kai paizw pliktra kai ligo kithara . ante , polla sas eipa ;p
einai diskolo na 3ekinisei kapoios na ma8ei apo to 0 monos tou? :oops:
Κιθάρα ή πλήκτρα?
Η απάντηση και για τα δυο είναι όχι. Όρεξη, ελευθερος χρόνος και αγάπη για το αντικείμενο χρειάζεται…
Αν εννοούσες κάτι άλλο σόρυ, μπερδεύτικα. :oops:
Κιθάρα ή πλήκτρα?
Η απάντηση και για τα δυο είναι όχι. Όρεξη, ελευθερος χρόνος και αγάπη για το αντικείμενο χρειάζεται…
Αν εννοούσες κάτι άλλο σόρυ, μπερδεύτικα. :oops:[/quote]
gia ki8ara enousa,thx me kalypses!