Ας (ξανα)γνωριστούμε

Aς μην σε δωσω κατευθειαν … εχεις μια ευκαιρια ακομα … ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Πες την αλήθεια Θωμά, ότι είσαι 16, να μην καρφώσει ο Αντρέας ότι είσαι ανήλικο! :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, ΕΚΚΛΗΣΗ στους απανταχού deathάδες και blackάδες να μυήσουμε τα παιδιά (sofi-Κ και slekkas) στα μονοπάτια μας γιατί κάπου έχασαν το δρόμο…

Καλώς μας ήρθατε κι εσείς λοιπόν!

PS. Τελικά Αντρέα χρειαζόταν επειγόντως η επαναφορά αυτού του thread!

Aς μην σε δωσω κατευθειαν … εχεις μια ευκαιρια ακομα … ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!![/quote]

Είμαι και δημόσιος υπάλληλος…

Aς μην σε δωσω κατευθειαν … εχεις μια ευκαιρια ακομα … ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!![/quote]

Είμαι και δημόσιος υπάλληλος…[/quote]

Μηπως εισαι και Gay ?

Επρεπε να γίνει οντως.

Είμαι και δημόσιος υπάλληλος…[/quote]

Μηπως εισαι και Gay ? [/quote]

OXI!!! Το ξέρεις ότι μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες…

Ελα τώρα πες οτι αλοιφεις την φέτα , οτι το σαλαμακι το τρως ολοκληρο … οτι το κεφαλακι το βαζεις στο φουρνο … :wink:

Δηλαδη??? Βαζει την ψαροτρατα στο μολο???

… δεν γνωριζω … :lol:

… δεν γνωριζω … :lol:[/quote]

Δ.Ξ./Δ.Α. που λένε?

… δεν γνωριζω … :lol:[/quote]

1. Εγώ πάντως όχι. Αντρέα μήπως το κυλάς το δίφραγκο; Σε είδα τις προάλλες να δοκιμάζεις μια “μπανάνα”, πνίγοντας ένα “κουνέλι” και παλεύοντας μ’ένα “γορίλα”… Σκάσε λούγκρα, κράζεις τους άλλους και δεν βλέπεις τα χάλια σου… Κίναιδε της Καλλιθέας!!!

Θωμά παρεκτρέπεσαι!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Δεν είπαμε ότι εσύ δεν πέφτεις στο επίπεδο όσων σε ζηλεύουν? Που είν’ η ανωτερότητά σου?? :stuck_out_tongue: :lol:

1. Συγνώμη snuffleeva. Έπρεπε ν’απαντήσω… Γι’αυτό και χρησιμοποίησα λίγο καθαρεύουσα (για την ανωτερότητα)…

παντως για 24 δεν φαινεσαι 8O 8O

Πάνος, 25 από Αθήνα.

Αγαπημένες μπάντες : άπειρες βασικά.

Paradise Lost
Metallica
TOOL
Sabbath
My Dying Bride
Slayer
Savatage
Anathema
Queensryche
Psychotic Waltz
Sepultura
Deep Purple (κυρίως 1969 - 1973)
Kyuss
Isis

και πολλά άλλα

παντως για 24 δεν φαινεσαι 8O 8O[/quote]

ΚΑΚΙΑΑΑΑ!!!

παντως για 24 δεν φαινεσαι 8O 8O[/quote]

ΚΑΚΙΑΑΑΑ!!![/quote]

εννοουσα οτι φαινεσαι για 18 καλεεεεεεε :lol:

16 , nikos , thessaloniki

agapimenes bandes : Deep Purple (ennoeite :smiley: :wink: ) , RaiNbow , Ac/Dc , Black Sabbath , Alice Cooper , Children Of Bodom .alla genikws akouw para poli Hard Rock kai arketo metal . paw likio akoma ;/ ;p kai paizw pliktra kai ligo kithara . ante , polla sas eipa ;p

einai diskolo na 3ekinisei kapoios na ma8ei apo to 0 monos tou? :oops:

Κιθάρα ή πλήκτρα?

Η απάντηση και για τα δυο είναι όχι. Όρεξη, ελευθερος χρόνος και αγάπη για το αντικείμενο χρειάζεται…

Αν εννοούσες κάτι άλλο σόρυ, μπερδεύτικα. :oops:

Κιθάρα ή πλήκτρα?

Η απάντηση και για τα δυο είναι όχι. Όρεξη, ελευθερος χρόνος και αγάπη για το αντικείμενο χρειάζεται…

Αν εννοούσες κάτι άλλο σόρυ, μπερδεύτικα. :oops:[/quote]
gia ki8ara enousa,thx me kalypses! :smiley: