i alithia na legete…
To know us better(pou elege se mia palia tainia h Nora Valsami) e?
Loipon, geia sas, eimai o Panagiwths, 22 etwn, foithths pliroforikis kai rock kai metal(den akougetai ligo san group therapy?)
Auto sumvainei epeidh einai group therapy,alla mhn to peis ston Ilia(artist also known as kourou)giati tha tsantistei.
Xarhka.Eleanna.
Ας συστηθω και εγω λοιπον…
Οκ, ειμαι ο Δημητρης 19 ετων φοιτητης πληροφορικης και(ω τι συμπτωση)ακουω rock και metal
Χμ λιγο καλλιστεια μου θυμιζει η ολη φαση…
Εγώ ακούω Βανδή , ΟΝΕ , Σάκης international, Κοκκίνου ,γαβ γαβ, Μαζωνάκη όχι γιατί είμαι από Βόρεια Προάστεια :twisted: , Τερλέγκα(έτσι δε γράφεται?),γαβ γαβ,Μαργαρίτη, Μπουγά,γαβ γαβ και καμια φορά μπορεί να ακούσω και κανά beatακι…
ΕΕΕΕΕΕ παιδιά γιατί δεν με κάνετε παρέα??? :? :? :? :? :? :? :?
Ξεχασες το LOVE & PEACE
Το επαναφερω για να μας συστηθουν τα νεα μελη και να φτιαξουμε τους φακελους τους
Τελικά όλοι φακελώνονται εδώ μέσα!! :lol:
Αντρέα, γιατί κάτι μου λέει ότι είσαι ο face-control ?!?!
Καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη δουλεια εδω μεσα , αυτα να τα ακουνε οι κυριow Αδμινιστρετορας και ο κυριος Μοδερατορας … που κανουν διακοπες !!! μην χεσω μεσα !!!
Πέστα!!! Κι εγώ μαζί σου!!! Τα ρεμάλια… :lol: :lol:
andreas-17 xronwn-fan ths power metal-twn maiden-tou mpaset e ayta panw katw!
Συνονοματος δλδ …
Να πω και εγω ως σχετικα νεος?Γιωργος,25 δουλευω σε μια εταιρια με ρουχα και σπουδαζω μουσικη.Ακουω ολα,σχεδον,τα ειδη της μουσικης αλλα τον τελευταιο καιρο περισσοτερο Jazz,Ηard Core και ψυχεδελικα πραγματα.
Συνονοματος δλδ … [/quote]
Μην ανησυχείς, δε σου παίρνει κανείς τη δόξα!
Καλώς ήρθατε παιδιά!!
Καλώς ήρθατε παιδιά!![/quote]
Welcome . Δεν φοβαμαι για την δοξα Ευα μου , για τα κοσμηματα φοβαμαι … Αντρικο no Offence :oops:
Καλώς ήρθατε παιδιά!![/quote]
eyxaristoume!!
it’s ok angel in black!
να γραψω και εγω τα δικα μου???τα περισσοτερα τα εχει πει ο telisvas για μενα σε αλλο post…οποτε τον αφηνω και για τα υπολοιπα… :lol: :lol:
Γιαννα!!
να συστηθω κι εγω;Σοφια 18 σπουδαζω Λογιστικη(ετσι λενε…)και ακουω οτι ειδος μεταλ και ροκ εκτος απο black και death…αυτα
- Με λένε Tuomas (Θωμάς) και είμαι 24 ετών. Κάνω το μεταπτυχιακό μου στα δίκτυα Η/Υ.
Είμαι ο Σπύρος και είμαι καλά! ( :?: )
Είμαι 27 χρονών (πότε πέρασαν ρε πούστη) και δουλεύω στη μηχανογράφηση μίας τράπεζας (δεν λέω σε ποιά για λόγους ασφαλείας, όπως επίσης μη με ρωτήσετε αν γίνεται να κάνουμε καμμιά υποκλοπή γιατί έχω προσπαθήσει τα πάντα…δεν γίνεται τίποτα!!).
Ακούω ό,τι μου κάθεται ωραία στο αυτί (συνεπώς δεν ακούω glam, AOR, hair και τα παρεμφερή καθώς επίσης και Death, Black και τα υπόλοιπα σκληροπυρηνικά!).
Αυτά…nice to meet you!