Ας (ξανα)γνωριστούμε

Αυτο εννοειται…[/quote]

Οκ τέλη , έχς πρόσβαση στη γυναίκα σου μέσω τρίτου ατόμου … για ότι γίνει από εδώ και πέρα , εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος

Αυτο εννοειται…[/quote]

Οκ τέλη , έχς πρόσβαση στη γυναίκα σου μέσω τρίτου ατόμου … για ότι γίνει από εδώ και πέρα , εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος[/quote]

Ποια γυναικα μου;

Τελικά εγώ το cd το κερδίζω ή όχι???

Πες εδω και τωρα ποιος ειναι πιο ομορφος και θα δουμε…

Ερώτηση παγίδα???Εεεε … ΕΓΩ!!!Κερδίζω ε?

Ρε κολλητέ δεν έχω δει κανέναν σας…Έχω δει όμως τους EUROPE στον ύπνο μου…Αλλάζει κάτι?

Απαντηση παγιδα… Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι ο κυριος Ανδρεας ειναι κραγμενο ποζερι, εντουτοις δεν πολυσυμπαθει τους EUROPE…
Αληθεια αποφασισες να μας πεις, ποιος ειναι πιο ομορφος;

e kala einai anagkh na tou aresoun?

Πέστα ρε Κατερινούλα , γιατί έχουν αρχίσει και μου τα ζαλίζουν , μερικοί μερικοί .
Ονόματα δεν λέμε … :wink:

Εντελως, ειδαλως θα εχει κυρωσεις…
Μια απ’ αυτες θα ειναι να chatarei καθε βραδυ και να τον τρως στη μαπα…

Εντελως, ειδαλως θα εχει κυρωσεις…
Μια απ’ αυτες θα ειναι να chatarei καθε βραδυ και να τον τρως στη μαπα…[/quote]

Ρε άντε μαμίσου :x

Ρε άντε μαμίσου

gav gav gav

ego mporo na po oti kaliteros ine o telis…oxi oti ton exo dei,alla exo dei ton antrea opote sigoura tha ine kaliteros o telis… :lol:

Τέλη αν συμφωνήσω με την παράθεση θα μου δώσεις το cd?

Ανδρέα αν διαφωνήσω με την παράθεση θα μου βρεις μία φανέλα του Ιωνικού(τώρα με τον Χρήστο για πρόεδρο)

Mazestix κοιτάει μονίμως το συμφέρον του…

koita sumferintologo…tststs sa de ntrepesai…OUST APO EDW!
:stuck_out_tongue:

Κοιταξε δεν γουσταρω τα ευκολα… Ο Angel ειναι ενας πανεξυπνος και πανεμορφος ροκας… Μονο που εγω ειμαι λιγο καλυτερος… ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

Τέλη αν συμφωνήσω με την παράθεση θα μου δώσεις το cd?

Ανδρέα αν διαφωνήσω με την παράθεση θα μου βρεις μία φανέλα του Ιωνικού(τώρα με τον Χρήστο για πρόεδρο)

Mazestix κοιτάει μονίμως το συμφέρον του…[/quote]
Θα συμφωνεις μαζι μου στο διηνεκες (πως με βλεπεις;) και θα εχεις και cd και φανελα του Ιωνικου… (Καλα μιλαμε οτι τον χτυπησα πισωπλατα) COBRAS

Φυσικά ο Τέλης είναι καλύτερος εγώ ποτέ δεν αμφέβαλα ούτε μπήκα σε δίλημμα σε αντίθεση με τους άπιστους συμφεροντολόγους αυτού του forym!!!

Πότε θα τα παραλάβω? :lol:

Και για να επιστρέψουμε στο off topic θέμα μας εγώ είμαι ο Τάσος(ναι δεν είχα συστηθεί)από ΒΠ(όχι δεν είναι η ελληνική BP αλλά τα Βόρεια Προάστεια…συγκεκριμένα Λυκόβρυση για όποιον ξέρει,δίπλα στην Κηφισιά)σπουδάζω στη Γεωπονική Αθηνών εδώ και 2 σχεδόν ολόκληρα χρόνια,το μόνο που έμαθα είναι ότι ο πεταλούδος κυνηγάει την πεταλούδα,ο κυφήνας τη μέλισσα και εγώ κάθομαι και βλέπω το κυνήγι…

Τι άλλο…εεεε…από μουσικά ακούσματα πρέπει να έχετε πάρει χαμπάρι ότι είμαι ο εντελώς ξεκάρφωτος του site αφού μετά τους Queen βάζω Disturbed και συνεχίζω με Hooters και Bad religion για να πορωθώ με Europe ή Nightwish…Ξεκάρφωτος ε?

Τασο δεν χρειαζεται να επιλεξεις αναμεσα σ’ εμενα και τον Ανδρεα. Μονο και μονο επειδη εισαι ξεκαρφωτος κερδιζεις τα cd…

pantos o antreas exi apistefti silogi diskon cd ke mp3…mipos tha prepei na anatheorisis tis apopseis sou? :idea:

Αυτο ειναι μεγαλο καρφι για τον φιλο μου…