Απλά επειδή είναι από τους καλύτερους… :lol:
tin evale giati o telisvas miazei katapliktika ston john norum…ftistoi!ego otan ton eida proti fora nomiza oti itan o idios ke imoun etimi na tou zitiso aftografo!
Ναι και όταν βγάζει την περούκα μοιάζει στο Ζουγανέλη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ston teli savalas…
XAXAXAxaxaxxaxXAXAXAXAXA
Θα το θελε πολυ ο Γιαννακης να μου μοιαζει ΧΡΙΣΤΙΝΑ; Για καμια κιθαρα καλος ειναι, σ’ ολα τ’ αλλα τρωει σκονη… Οσο για σενα προδοτη MAZESTIX μολις ελαβα ενα live apo to 1983… Τι λες, το θες; (ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ) Αν ναι, θα πρεπει να συμφωνεις μ’ αυτα που λεω…
Μα ποιός μίλησε για εκβιασμό???Ο Τέλης είναι πολύ καλύτερος από Norum,tempest,axl κτλ κτλ…
Τι λέει το live???
gkouxou! lol
fovero
fisika teli mou ke ise kaliteros aplos ego ipa oti sou miazei…i alithia ine oti zilepse ke ithele na sou miasi opote ke epiase tis plastikes mpas ke to kataferei…afou kaka ta psemata oloi oi antres theloun na sou miasoun…
Και εσύ στο Telis fun club είσαι???Μεγάλωσε ο σύλλογος…
ego ime aplos kali ke kano se olous koplimenta gia na tous omorfeno tin mera! kane to kalo ke rix to sto gialo… ime kalos xaraktiras1
Τωρα πραγματικα το εριξες στο γυαλο…
Τωρα πραγματικα το εριξες στο γυαλο…[/quote]
Κανόνισε να πνιγείς , αν δεν ξέρεις μπάνιο … :roll:
Εγώ δεν είμαι απλά καλός…Εγώ γλύφω τον Τέλη για να μου γράψει κάτι cd … χεχεχε
Τέλη εσυ είσαι καλύτερος και από τον marilyn Manson…Διάλεξα άσχημο παρ’αδειγμα? :?
Μαλλον το χειροτερο, οποτε αντιο CD… O Marylin Manson ειναι ο αγαπημενος του Unholy
Μα είπα ότι είσαι καλύτερος…Τι να πω…Καλύτερος από Σάκη Κουβά???Έπιασε?
Δηλαδη μετα το “κακασχημος” παμε στο “πουστης”; Και θες και cd…
Πρέπει γρήγορα να διορθώσω τα πράγματα…εεεε…Καλύτερος από τον Ανδρέα?
Αυτο εννοειται…