Γεια σας κι από μένα. Τζο από Αθήνα, 28 χρονών Τώρα για το τι ακούω… κυρίως nu τα τελευταία χρόνια, αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε μουσική, αρκεί να μην είναι σκυλάδικα ή άθλια μπιτάκια… C ya
wraia ipografh exeis…Aggelakas.
Thanx Socrates Trypes einai basika omws, prin dialy8oun…
ohhhh… ανατρίχιασα
την δικιά μου την έχω άβαταρ… Μια λαμπερή ημέρα που έκανα ιππασία… :lol:
[quote=“Troile”]Τώρα για το τι ακούω… κυρίως nu τα τελευταία χρόνια[quote]
[quote=“Troile”]Trypes einai basika omws[quote]
welcome pall!
(hey, είμαι πάνω κάτω τέσσερις μήνες μέλος του φορουμ. Μπορώ να καλωσορίζω κι εγώ τους καινούριους;)
καμιά επαφή με real metal,dude?
Real metal? Dhladh, ti? Manowar? Akouw diafora file, apla akouw perissotero nu. Pes mou ti sugkrothmata ennoeis, na sou pw ki egw an akouw h oxi.
A kai euxaristw gia to welcome
Φίλε Troile είναι κοπέλα. Welcome και από μένα…
Nightmare γιατί ανατρίχιασες? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν βλέπω κάτι το περίεργο!
η -σατανική- σύμπτωσις στο μακιγιάζ!
Μα να 'χουμε ακριβώς το ίδιο… πα πα πα… :lol: :lol: :lol:
Euxaristw paidia gia ta welcomes Kalws sas brhka!
Καλώς ήρθατε και εκ μέρους των moderator/συντακτών!!!
Nightmare, εννοείται μπορείς να καλωσορίζεις !
Ρε Nihilist, βάλε και καμία κανονική ρε αδελφέ! (Εκτός και αν αυτή είναι το κανονικό σου !! Όπως ο Lordi που τον ρώτησαν: “Τι βρίσκεται πίσω από τις μάσκες;” και απάντησε: “Ποιες μάσκες;”…Χαχαχα!!!)
Ευχαριστώ, ευχαριστώ Να 'στε καλά, παιδιά, καιρό είχα να λάβω τόσο θερμή υποδοχή
telospanton, o Aggelakas to leei.
Τζο εμενα με ξερεις, ας σε καλωσορισω κιολας να χαρεις.
γεια σε ολους σας
εγραφα εδω και καιρο εδω και μαλλον εχω γινει ανιπαθητικος αλλα δεν πειραζει…
ειπα να γραψω κι εγω. ειμαι ο κωστης απο θεσσ/νικη 23 χρονων και θελω να πιστευω οτι καποτε θα παιζω μπασσο…γιατι τωρα δεν μπορω να το πω αυτο…
οτι αλλο το μαθαινετε στη πορεια…
C ya!!!
Συνονόματος, από την πολυαγαπημένη Θεσσαλονίκη και μέλος της συμπαθούς τάξης των μπασιστών…Ωραίος!
Σακης 24 χρονων απο θεσσαλονικη. μεγαλη αγαπη μου τα Blues κ το prog rock.
λεω οτι παιζω κιθαρα κ γενικα ασχολουμαι με μουσικη. απο κατασκευη σε παιξιμο κ διδασκαλια.
ΥΓ ειμαι ανορθογραφος για αυτο οποτε διαβαζετε Post μου να ειστε ετοιμοι για ολα…
Σε είχα για μεγαλύτερο !! Ξέχασες στις αγάπες να αναφέρεις τους σύγχρονους deep purple… :lol:
Θα μου φτιάξεις μία Red Special σαν του Brian May;; Και μετά θα μου κάνεις και κανένα μάθημα;; :roll:
Είναι προς τιμήν σου ότι έχεις την επίγνωση και ότι το προσπαθείς ενώ θα μπορούσες να “κρύψεις” την αδυναμία αυτή πίσω από τα greeklish… =D>
Και αναρωτιόμουν αν είσαι εσύ Καλώς σε βρήκα!
Θα μου φτιάξεις μία Red Special σαν του Brian May;; Και μετά θα μου κάνεις και κανένα μάθημα;; :roll: [/quote]
μεγαλυτερο? τοσο σοφα ριναι αυτα που λεω?
δεν μπορω να μιλισω για Gillan αλιως θα ελεγα κ αλλα…
να σου φτιαξω ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαι ακομα στην αρχη αλλα για μαθημα οποτε θες.