Ας (ξανα)γνωριστούμε

Γεια σας κι από μένα. Τζο από Αθήνα, 28 χρονών :slight_smile: Τώρα για το τι ακούω… κυρίως nu τα τελευταία χρόνια, αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε μουσική, αρκεί να μην είναι σκυλάδικα ή άθλια μπιτάκια… C ya :wink:

wraia ipografh exeis…Aggelakas.

Ας βάλω και γω μια φωτογραφία μου!

Thanx Socrates :smiley: Trypes einai basika omws, prin dialy8oun… :frowning:

ohhhh… ανατρίχιασα :smiley: :smiley:
την δικιά μου την έχω άβαταρ… Μια λαμπερή ημέρα που έκανα ιππασία… :lol:

[quote=“Troile”]Τώρα για το τι ακούω… κυρίως nu τα τελευταία χρόνια[quote]

[quote=“Troile”]Trypes einai basika omws[quote]

welcome pall!
(hey, είμαι πάνω κάτω τέσσερις μήνες μέλος του φορουμ. Μπορώ να καλωσορίζω κι εγώ τους καινούριους;)
καμιά επαφή με real metal,dude?

Real metal? Dhladh, ti? Manowar? :stuck_out_tongue: Akouw diafora file, apla akouw perissotero nu. Pes mou ti sugkrothmata ennoeis, na sou pw ki egw an akouw h oxi.

A kai euxaristw gia to welcome :slight_smile:

Φίλε Troile είναι κοπέλα. Welcome και από μένα…

Nightmare γιατί ανατρίχιασες? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν βλέπω κάτι το περίεργο!

η -σατανική- σύμπτωσις στο μακιγιάζ!
Μα να 'χουμε ακριβώς το ίδιο… πα πα πα… :lol: :lol: :lol:

Euxaristw paidia gia ta welcomes :smiley: Kalws sas brhka!

Καλώς ήρθατε και εκ μέρους των moderator/συντακτών!!!
Nightmare, εννοείται μπορείς να καλωσορίζεις :wink: !
Ρε Nihilist, βάλε και καμία κανονική ρε αδελφέ! (Εκτός και αν αυτή είναι το κανονικό σου :wink: !! Όπως ο Lordi που τον ρώτησαν: “Τι βρίσκεται πίσω από τις μάσκες;” και απάντησε: “Ποιες μάσκες;”…Χαχαχα!!!)

Ευχαριστώ, ευχαριστώ :smiley: Να 'στε καλά, παιδιά, καιρό είχα να λάβω τόσο θερμή υποδοχή :slight_smile:

telospanton, o Aggelakas to leei.

Τζο εμενα με ξερεις, ας σε καλωσορισω κιολας να χαρεις. :smiley:

γεια σε ολους σας

εγραφα εδω και καιρο εδω και μαλλον εχω γινει ανιπαθητικος :stuck_out_tongue: αλλα δεν πειραζει…
ειπα να γραψω κι εγω. ειμαι ο κωστης απο θεσσ/νικη 23 χρονων και θελω να πιστευω οτι καποτε θα παιζω μπασσο…γιατι τωρα δεν μπορω να το πω αυτο…
οτι αλλο το μαθαινετε στη πορεια…
C ya!!!

Συνονόματος, από την πολυαγαπημένη Θεσσαλονίκη και μέλος της συμπαθούς τάξης των μπασιστών…Ωραίος! :wink:

Σακης 24 χρονων απο θεσσαλονικη. μεγαλη αγαπη μου τα Blues κ το prog rock.
λεω οτι παιζω κιθαρα κ γενικα ασχολουμαι με μουσικη. απο κατασκευη σε παιξιμο κ διδασκαλια.

ΥΓ ειμαι ανορθογραφος για αυτο οποτε διαβαζετε Post μου να ειστε ετοιμοι για ολα… :stuck_out_tongue:

Σε είχα για μεγαλύτερο :smiley: !! Ξέχασες στις αγάπες να αναφέρεις τους σύγχρονους deep purple… :lol:

Θα μου φτιάξεις μία Red Special σαν του Brian May;; Και μετά θα μου κάνεις και κανένα μάθημα;; :roll:

Είναι προς τιμήν σου ότι έχεις την επίγνωση και ότι το προσπαθείς ενώ θα μπορούσες να “κρύψεις” την αδυναμία αυτή πίσω από τα greeklish… =D>

Και αναρωτιόμουν αν είσαι εσύ :stuck_out_tongue: Καλώς σε βρήκα!

Θα μου φτιάξεις μία Red Special σαν του Brian May;; Και μετά θα μου κάνεις και κανένα μάθημα;; :roll: [/quote]

μεγαλυτερο? τοσο σοφα ριναι αυτα που λεω? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
δεν μπορω να μιλισω για Gillan αλιως θα ελεγα κ αλλα… :stuck_out_tongue:

να σου φτιαξω ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαι ακομα στην αρχη αλλα για μαθημα οποτε θες. :smiley: :smiley: