εγω θελω μαθηματα αντιGillanισμου!!! θα με παραδωσεις σακη???
PS: γκομενα δεν ρε παιδες…
και ενα ρητο δικο μου σαν σοφος γερος κι εγω… το αυγο σαν θα χτυπησει γινεται πασχαλινο… χαχαχαχαχαχαχα μολισ το εβγαλα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εγω θελω μαθηματα αντιGillanισμου!!! θα με παραδωσεις σακη???
PS: γκομενα δεν ρε παιδες…
και ενα ρητο δικο μου σαν σοφος γερος κι εγω… το αυγο σαν θα χτυπησει γινεται πασχαλινο… χαχαχαχαχαχαχα μολισ το εβγαλα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θα μου φτιάξεις μία Red Special σαν του Brian May;; Και μετά θα μου κάνεις και κανένα μάθημα;; :roll: [/quote]
ti egine peftoun paragelies? ego mporo na exo mia apli… alla geri na tin spaso sto kefali mias gomenas?
ma8imata den xriazome… exo spasei ke paliotera. :lol:
Είναι προς τιμήν σου ότι έχεις την επίγνωση και ότι το προσπαθείς ενώ θα μπορούσες να “κρύψεις” την αδυναμία αυτή πίσω από τα greeklish… =D>[/quote]
o,ti ki an lete protimo ta greeklish apo tin anor8ografia mou… [gia twn allwn den me enoxlei ke toso]. Gia auto ipomoni mexri na mou feroun to gamo AppleWorks sta ellinika… 8)
Μα τι ποζερας, το σολο του μας εβαλε να δουμε!
Δειτε κι αυτο, ειναι παρακμη: http://www.youtube.com/watch?v=Blc1hg3i-_E
Σακη ερωτευτηκα το παντελονι σου.
Θεος!!!
θες ενα? εχω δυο…
Ωχ 8O !!! Ρε, εσύ δέρνεις!!! =D>
Πότε θα κατέβεις να jammάρουμε;;
συντομα θα ερθω κατω για μια βολτα
ετοιμασου! :lol: :lol:
εγώ ακόμα περιμένω… μάλλον υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής :?
[quote=“witch”]
εγώ ακόμα περιμένω… μάλλον υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής :?[/quote]
για σενα ξαδερφουλα κατι θα κανουμε…
εγώ ακόμα περιμένω… μάλλον υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής :?[/quote]
για σενα ξαδερφουλα κατι θα κανουμε… [/quote]
αϊντε να δούμε που υποτίθεται έχουμε και το μέσον :roll:
Επειδή τόσο καιρό γράφω και γράφω είπα και εγώ να συστηθώ στην μεγάλη παρέα του rocking.Γιώργος 26 χρονών από Νέα Σμύρνη με ακούσματα από όλο το φάσμα της rock/metal μουσικής.(Iσωσ progressive rock/metal και hard rock πιο πολύ) Οπότε με καλοσωρίζω και χαιρετώ άπαντες. :twisted:
Λογικό αν σκεφτείς πως είμαι εγώ μπροστά σας :-k :D/
Μπα; γείτονας κ’ εσύ? μήπως γνωριζόμαστε?
Κι εγώ πολύ κοντά στην πλατεία Ν. Σμύρνης μένω. Που μένετε εσείς;
Πανω στην πλατεια …
Σα να λέμε “πλατεία” είναι όλος ο κόσμος…
Πλατιάζεις επικίνδυνα μανάβη…
Σα να λέμε “πλατεία” είναι όλος ο κόσμος…
Πλατιάζεις επικίνδυνα μανάβη…[/quote]
Ειναι επειδη εχω αποκτησει πλατιους οριζοντες …
Μπα; γείτονας κ’ εσύ? μήπως γνωριζόμαστε?[/quote]
Έχουμε μιλήσει κατι Δευτέρες στο TEXAS παλιότερα.Ωραίο πρόγραμμα Sir jim!Kαι άσε τον Φράγκο να ιδρώνει!Ο λαός απαιτεί Danger danger,Fair warning,Steelheart και τα συναφή.KEEP ON POSER :twisted:
vevaia, “plateia” einai olos o kosmos, alla se aftin tin plateia ta idia atoma sou systinontai kai me diaforetika “onomata”…dyo kai treis fores…etsi simera ego eimai i xristina, alla eimai kai i eleni kai i maria kai i tzoutzouka i ksepektarou… se aftin tin plateia, pou leme, de fainomaste kai poly… eimaste ligo flou!piso apo tis maskes, pou xamogeloun, deixnoun ta dontia…etsi loipon, to “hit and run”, alla undercover, dinei kai pairnei. ax kai vax kai ksana ax… na exo megalosei kai na min exo valei myalo. den einai krima? pigaina na vgalo ta kseroxorta kai kserizosa kai tis margarites, alla tis misousa gamoto! MISO TIS MARGARITES! meta eriksa to ftaiksimo ston allon, giati den ithela na me poune kai kakia kai na min mou ksanamilisoun sto xorio. Vlepeis exo kai ena magazaki, pou prepei na doulepsei…gi afto, davidian, synadelfe, kalos irthes kai efxomai esy na eisai esy…kai na pernas tin plateia mono me panoplia… :!: