Τέλη μωρό μου, σε αυτήν την σχέση δεν είμαι εγώ το puppy για να μείνω έξω τιμωρία.
Αν θες να γίνω η Dominant σου, κάτι μπορώ να κάνω.
Τέλη μωρό μου, σε αυτήν την σχέση δεν είμαι εγώ το puppy για να μείνω έξω τιμωρία.
Αν θες να γίνω η Dominant σου, κάτι μπορώ να κάνω.
Αν θες να γίνω η Dominant σου, κάτι μπορώ να κάνω.[/quote]
Κάνω search στο net και θα σου απαντήσω γλύκα
hi σε άλους απο Λάρισα Θοδωρής-26 almost.
Welcome to rocking!
να είσαι καλά.πολύ post ρε παιδί μου δεν ξέρω σε τι να πρωτογράψω 8)
Welcome!!!
(Πάμε ρε Λαρισάρα!!!)
Εμένα δεν με καλωσόρισε κανένας…
Αν εισαι μελαχροινη με πρασινα ματια σε καλωσοριζω εγω.
Εμένα δεν με καλωσόρισε κανένας…[/quote]
Κάλιο αργά παρά ποτέ…
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!
(καμιά φορά και εμείς ξεχνιόμαστε…!!!)
Να συστηθώ κι εγώ επιτέλους λιιιιιιιίγο πιο επισήμως… Είμαι η Λένα, προσπαθώ κι εγώ να μάθω μπάσο και είμαι… ___χρονών. Θα με σνομπάρετε άμα το πω;;;;; 8-[
17… Το είπα!!! :roll:
Γιατί να σε σνομπάρουμε κορίτσι μου?Για την ηλικία σου??Τι λες τώρα…Καλώς μας συστήθηκες λοιπόν έστω και λίγο αργά. 8) (Δεν ειναι ταμπού η ηλικία,να το ξέρεις.) 8)
Ε κι εγω 18 ειμαι και ειμαι 100 κιλα πιο γραφικος απο τον καθε wannabe γραφικο Karvou. The younger, the better.
17 age of conscent… alla ta xoume pahsei edw kai 10 xronia XAXAXA!
Γιατί να σε σνομπάρουμε κορίτσι μου?Για την ηλικία σου??Τι λες τώρα…Καλώς μας συστήθηκες λοιπόν έστω και λίγο αργά. 8) (Δεν ειναι ταμπού η ηλικία,να το ξέρεις.) 8)[/quote]
Ε κι εγω 18 ειμαι και ειμαι 100 κιλα πιο γραφικος απο τον καθε wannabe γραφικο Karvou. The younger, the better.[/quote]
Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια, γινόμαστε όλο και λιγότερο γραφικοί. Ωριμάζουμε βλέπεις…
Αλλά και στα 100 μου θα είμαι πιο γραφικός από τον Led_zeppelin :lol: :lol:
Led, στο έχω πει, αν θες σε εκπαιδεύω, αποφεύγεις τα λάθη που έκανα εγώ και κατακτάς το τίτλο του World Wide Graphico!!! 8) 8)
Λένα, καλωσήρθες, αν και είσαι καιρό εδώ!!!
μπα…
προσωπικα ολο κ πιο γραφικος γινομαι…
Γεια,είμαι καινούρια στο φόρουμ.
Σας βρήκα καταλάθος ψάχνοντας στο net συνταγές για μελιτζάνες γιαχνί.
Πλακα έχετε, αλλα δεν ξέρω αν θα κάτσω πολύ…
Είμαι η Ράνια, 24 χρονων και γνωστη φουξιοπρασινη καλλονή των Αθηνών.
γεία σου Ράνια, 24, φουσιοπράσινη καλλονή… θες να γινουμε φίλες?
Ευχαριστώ!!!
Γεια σας! Είμαι ο φάντομ ντακ, σπουδάζω κι ακούω Kickback (αρκετά σχνά και τα δύο συγχρόνως ).