18,Αθήνα (με διασυνδέσεις σε διάφορες περιοχές γλυφάδα,χαλάνδρι,παλήνη)
σπουδάζω στο τει πειραία στο τμήμα της “ξαναδίνωτικής”…
αυτά,pure scorpionιστής κλπ κλπ…
μιας και ειμαι στην οικογένεια του rocking τους τελευταίους 2 μήνες είπα να συστηθώ…τσάμπα είναι εξ άλλου.
Γιάννης ετων 24. πρώην μαλλιάς, νυν μούσιας. εκδιώχθηκα απο διάφορα μέσα ενημέρωσης για να μείνω λίγο στο rocking μέχρι να εκδιωχθω πάλι (καλα ρε boss, μη βαράς, μια πλάκα έκανα). (κλασσικά, όλοι οι δίδυμοι νομίζουμε πως υπάρχουν θεωρίες συνομωσίας εναντίων μας).
παράτησα τα forum πριν κάποια χρόνια, αλλά λέω να ασχοληθώ λίγο με δαύτο, όσο με παίρνει δηλαδή λόγω του προγράμματός μου.
τα μουσικά μου γούστα είναι βασικά όσο το δυνατόν πιο περίεργα (ή ανώμαλα, αναλόγως πως το βλέπει κανείς).
ακούω από τα πιο κλασσικά μέχρι τα πιο πειραματικά είδη rock/metal μουσικής, με εξαίρεση την φάση six feet under/marduk/beherit/von/κτλ…τη συγκεκριμένη φάση τη βαριέμαι λίγο…
πιστεύω έδωσα κάποια στοιχεία…καλώς σας βρήκα.
αυτά.
καλωσήρθες dude…
:lol: :lol:
__Χαχα, σωστός ο έταιρος δίδυμος!! :lol: Καλωσήρθες! 8)
γεια σας ονομαζομαι θεμιστοκλης ειμαι 16 ετων εχω να ανπιξω βιβλιο απο 16 χρονια(σχολικο) βγαζω 15 και τα ρεστα και οι απουσιες μου ειναι σε οριακο σημειο,φετος δινω το προφισιενσυ και ενω ειχα ορκιστει οτι θα λιωσω στο διαβασμα εχω να παω 2 μηνες στο μαθημα επειδη η γραμματεας ειναι χαζη και δεν παιρνει τηλεφωνω σπιτι…
μα ρεσει να μαγειρευω αλλα φοβαμαι οτι στο ελλαδισταν το πολυ αρχισουβλατζης να γινω
ακουω μουσικη που δεν προσδιοριζεται απο μανου τσαο μεχρι ντεφτονς αναλογα τα κεφια
θεωρω τονν ρουβα θεο ειλικριναι και πιστευω οτι τα τραγουδια του ειναι μοναδικα βεβαια τα καινουρια του ειναι μαλακιες…
λοιπον εγω ειμαι ο χρηστος ειμαι 15 χρονων
βιβλιο ανοιγω αν και τωρα θα πρεπε να διαβαζω αγγλικα αλλά @@@
τον ρουβα τον θεωρω μεγαλο μλκ
συχενομαι τα σκυλαδικα
ακουω απο robert johnshon μεχρι μεσουγκα
παιζω κιθαρα και ολα τα αθληματα
και για να μην ξεχνιομαστε εχω σωματαρα :lol: #-o
λοιπον, Ρανια 15,5( ), σε αντιθεση με τους απο πανω γιουζερς εχω παρει προφισιενσυ(2 κι ολας) αλλα οπως και εκεινοι φετος το ξυσιμο εχει φτασει στα ορια του… Μου αρεσει να τρωω, να παιζω κιθαρα, να ακουω μουσικη, να γραφω, να κοιμαμαι και να βγαινω που και που. Ειμαι σχετικα σπιτογατα και αναλογα με τoυς ανθρωπους γυρω μου μπορω να ειμαι το πιο ευθυμο/χαρουμενο/εξωστρεφες ατομο ή το πιο κατσουφικο/εσωστρεφες. Εκτιμω το χιουμορ στους γυρω μου και τα ανοιχτα μυαλα.
Τα μουσικα μου ακουσματα ποικιλλουν, ψιλοπροσφατα αρχισα να ψαχνομαι με μεταλ, εχοντας ξεχωρισει τα παρακατω(οσοι θελετε κοιτατε.)
iron maiden(+bruce dickinson), helloween, gamma ray, angra, pantera, blind guardian, stratovarius, edguy, nocturnal rites, ensiferum, amon amarth, jag panzer, nevermore(+warrel dane), at the gates, children of bodom, iced earth, demons and wizards, dissection, fates warning, queensryche, haunted, judas priest, norther, pain of salvation, savatage, rhapsody, sonata arctica, wintersun, pyramaze, primal fear, annihilator, exodus, running wild και καααααμποσα αλλα.
Χμ. Δατς ολ νομιζω.
καλα ολα αυτα αλλα τι να το κανουμε χωρις φωτο ???
Ειστε απροσεκτος ω Χρηστο.
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2615&page=300
νομιζω ειναι ακρως ταιριαστη με το κειμενακι που εγραψα προηγουμενως :Ρ
Ράνια τσίμπησες γκομενάκι. Ψήθηκε ο ροκ.
Οντόπικ: Με βαφτίσανε Γιώργο και είμαι 18 (βιολογικά. Πνευματικά τώρα…) και σπουδάζω γραφίστας.
Αυτά.
Με λενε Νικο.Ειμαι 17 και απ’του χρονου ελπιζω να ειμαι φοιτητης.Ειμαι απο Βολο(ωραια ειναι ελατε) και μ’αρεσει να παιζω κιθαρα,να ακουω μουσικη(οτιδηποτε απο heavy/hard/power/poser/death/ο,τι να ναι)
Γκρουπ θεραπυ μου κανει η ολη φαση :Ρ
Λοιπον με λενε Ευγενια, ειμαι 16 ετων και μενω Αθηνα (κεντρο).Παιζω μπασο 1,5 χρονο χοντρικα κι ελπιζω οτι καποια μερα θα παιζω σε φανκ η στοουνερ μπαντα.Θεωρω οτι η μουσικη ειναι μια αλλα επειδη ακουγεται καπως μερικες φορες, ακουω τα εξης ειδη: stoner, grunge,funk,reggae,ska,punk,latin,ethnic,gypsy,gothic (τελευταια),metal…αλλα περισσοτερο, αλλα λιγοτερο. Μ’ αρεσει το εξωσχολικο διαβασμα. Φαντασια να μην ειναι. Θελω να περασω θεατρικες σπουδες Αθηνων και μετα να παω και καμια ιδιωτικη για υποκριτικη.Καποτε ημουν δωδεκαθειστρια,τωρα δεν μ’ απασχολει. Μ’ αρεσει η μυθολογια και τα γλυκα. Φετος δινω το lower και μετα δεν ξαναμιλαω αγγλικα στη ζωη μου. Φετος επισης αρχισα να διαβαζω στο σχολειο και μπορω να πω οτι τα πραγματα ειναι ικανοποιητικα. Γυριζω ταινιες με τους φιλους μου. Αυτα.
Ανηθικη Ευγενία…
8O
Κακοπροαιρετος εισαι Γιωργο.
(απολαυση να σας φωναζω ολους με τα μικρα:p )
Ο απο πανω Γιωργος γιατι δεν μπηκε σε κοπο να μας πει για κεινον?:!:
κρυβει ενοχα μυστικα…
Eχω λαλησει ηδη αγαπητη μου…
:!:
Τωρα εισαι 28 τοτε ησουν 26. Που να κατσω να ψαξω δηλαδη ποστ 2 χρονων για πες μου:!:
Γιωργος, σε 3 μηνες 20 χρονων.Στα χαρτια φοιτητης, στην ουσια αυνανιζομεν και διαταζομεν.Βεβαια δεν πειραζει που δεν θα βγαλω την σχολη καθως οταν μεγαλωσω θα γινω βουδιστης και θα παω να κανω ασκητισμο.
Παιζω πληκτρα & κιθαρα( λιγους μηνες τωρα), και ελπιζω μια μερα να κανω το δικο μου συγκροτημα και θα παιζουμε death/doom yeah!
Βασίλης 19, σε 3 μήνες 20 σαν τον άνωθεν! Κιθάρα, ντραμς, κανα στιχάκι που και που. Μένω Αθήνα (μου, πρωτεύουσα γαμω τη συμπρωτεύουσα:p). Αυτά. More information pm me.
Hello συνάδελφε:p
Ον τόπικ
Με λένε Πλάτωνα, 19 και εγώ, τον Οκτώβρη πάω στα 20, σπουδάζω γραφιστική αλλά μεγάλη αγάπη το σκίτσο και τα κόμιξ, με μια αδυναμία σε αυτά της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α. Ακούω σωρό είδη μουσικής, είτε απο metal είτε απο άλλα είδη, ενώ τις τελευταίες μέρες έχω πορωθεί με Μπετόβεν. Τώρα μένω Αθήνα και ελπίζω αργά ή γρήγορα να τη κάνω απο εδώ να γλιτώσω. Αυτάαα…