Οκτώβριος μανάρι μου:p
Ωπ δεν το ήξερα ότι και συ ήσουν συνάδελφος!
(καλά, εγώ μόνο γραφίστας δεν είμαι, 10 εξάμηνο είμαι ακόμα… )
Εγώ είμαι ο ellanor και είμαι καλά.
Επόμενος.
Για σας. Μιας και σημερα κλειστηκα μεσα (μεχρι το βραδυ δηλαδη), λεω να συστηθω:!:
Ονομαζομαι Γιαννης Κ. και βρηκα αυτο το site ως ενα ακομα καταφυγιο που στεγαζει τα γραπτα μου. Ενα απ’ τα hobby μου (οπως προφανως εχετε καταλαβει :p) ειναι η μουσικη, και ισως το μονο που δεν εχω παρατησει εως τωρα. Εχω υπαρξει και σκιτσογραφος, lyricist, σεναριογραφος και αλλα λοιπα στον ελευθερο χρονομ τα οποια περασαν στα αζητητα. Κυριως κινουμαι στη σφαιρα του ‘‘πιανω οτιδηποτε σχετικο με μολυβι’’. Ειμαι ανθρωπος των ακρων και της αποψης του ‘‘εαν κατι δε μπορεις να το κανεις καλα, μη το κανεις καθολου’’. Never Try που λενε και οι Down, you either do it or don’t waste your time.
Με τον καιρο εκτος απο φορουμ editor εμελε να γινω και forum user. Ειμαι υπερκοινωνικος & αντικοινωνικος. Μη ρωτησετε πως συνδυαζονται, (ελαχιστα βασικα) ατομα που με γνωριζουν χρονια ξερουν τι εννοω. Αυτα εν ολιγοις.
Edit: ΛΟΛ. Μολις ειδα οτι τελικα ειχα ηδη γραψει στο εν λογω τοπικ. Ε, αυτη τη φορα ειμαι 100% ον τοπικ αφου (ξανα)γνωριστηκαμε!
Ενα σπλατερ ειναι και παμε για ντοκυμαντερ-μυστηριου. Δεν εχουμε βαλει σκηνες σεξ γιατι εχουμε μονο 2-και στην καλυτερη 3- αγορια :!: Απο κει και περα κανα βιντεο κλιπ, καμια γιουροβιζιον και τετοια πραγματα.
γεια σας παιδακια…με λενε Αντωνη ειμαι 18 και κατι ψιλα…ειμαι απο το Τρικαλο και σπουδαζω στο τμημα Διεθνων Ευρωπαικων Οικονομικων και Πολιτικων Σπουδων του Πανεπιστημιου Μακεδονιας Θεσσαλονικης (το λενε Δ.Ε.Ο.Π.Σ. στο ΠΑ.ΜΑΚ. πιο απλα…)…τεσπα…ακουω χαρντ ροκ και μετσαλ…αγαπημενες μπαντες deep purple και black sabbath…επειδη ομως γουσταρω και πλυ γκλαμ-σλιζ υλικο πολλoι με αποκαλουν ποζερα κτλ(I’m a slizzy boy mothafukkerz!!!)…τεσπα…
τι αλο να πω…τιποτα…βαριεμαι αλλωστε…
Καλησπερα κι απο εμενα.Ειμαι η Σουλα και ειμαι 23.Μου αρεσει πολυ ο Χ"γιαννης και οι C:Real.
Τον ελευθερο χρονο μου ασχολουμαι με μακιγιαζ,μανικιουρ και πεντικιουρ.
Ειμαι αποφοιτος του ΝΥ Κολετζ στον τομεα των οικιακων.
Οποιος θελει να με γνωρισει απλα μου στελνει πμ και φωτογραφια του
Ο Βολος που ανεφερε ο criss_oliva οντως ειναι ομορφος αν και δεν εχει κοσμο.
Μονο στις διακοπες που επιστρεφουν οι φοιτητες κατι γινεται.
Ειμαι ο Πανος και σε 1 μηνα γινομαι 19! 8)
Εχω σκασει απτο αρνι…
Σπουδαζω Πληροφορικη,μενω Αθηνα,μου αρεσουν οι γυναικες…:dunno:
Ακουω κυριως μετσαλ και μου τη σπαει που απαγορευονται τα greeklish στο φορουμ…
Απτην αλλη μου τη σπανε γιατι κουραζουν,αλλα αυτα εχει η ζωη η απονη…
Αυτα…
Α!βλεπω lost ειμαι Αεκαρα και αυτη στιγμη ακουω Dio…
Παρακολουθω καιρο το φορουμ αλλα δεν πολυγραφω…
εχω βαλει καμερες στα σπιτια σας και εχω φακελο για τους πιο συχνους users…αυταααααααα :?
Mε λένε Μαίρη, τον Αυγουστο κλεινω τα 17, και ειμαι απο Δραμα. Του χρονου δινω πανελληνιες και φιλοδοξω να περασω μαθηματικο στη Θεσσαλονικη. Ακουω κυριως ροκ και τζαζ, και λιγουλακι μεταλ και μπλουζ. Προσευχομαι για reunion live των floyd. Ζεσταινομαι και παω να κανω μπανιο.
\:D/
Γεια σας και απο μενα,με λενε Χαρη και ειμαι 26 χρονων.ειμαι οδοντιατρος και εδω και 2 μηνες ετοιμαζω το χωρο του οδοντιατρειου και θελω να πιστευω σε 2 περιπου εβδομαδες να ξεκινησω να δουλευω(οποιος εχει καποιο οδοντιατρικο προβλημα να μου στειλει π.μ και με μεγαλη μου χαρα να βοηθησω οσο μπορω)
Μουσικη ακουω ολα τα ειδη της ροκ και μεταλ σκηνης(ακομα τριπ χοπ,ολιγο τζαζ,εθνικ και ανατολιτικη μουσικη και γενικως οτι καλο ακουγεται στο αυτι μου και αναλογα με τη ψυχικη διαθεση)…αυτα τα ολιγα απο μενα,λεω τωρα να παω για ενα καφεδακι…
Είμαι ο Billy (έτσι με φωνάζουν όλοι και το χω συνηθήσει), 19 and rising. Είμαι στο ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα τεχνολογίας ιατρικών οργάνων. Οικολόγος όσο γίνεται, και άλλα πολλά.
Τα ακούσματά μου αποτελούνται κυρίως από alternative και indie μουσική, κυρίως απο τέλη 80ς μέχρι και τώρα. Αγαπημένα είδη μουσικής alternative, indie, post(rock και metal), industrial(rock-metal), electronica, επιλεγμένο metal, trip hop, pop-rock, stoner, prog, (etheral) gothic, public enemy, beastie boys και cypress hill, μουσική στυλ yann tiersen κ.α.
Banned είδη: το μεταλ στυλ maiden,metallica κι ετσι, glam, κλασσικό ροκ, scorpions και άλλα κλαψιάρικα, λαικό, γαβ γαβ, pop, και το κυρίως rap
Αντιπαθώ να ακούω τη φράση “πλέον δεν υπάρχει rock”.
αυριο επίσης θα κοντίνω το μαλλί:p #-o
αυτα (τι θέλετε κι άλλα?)…
Oχι,αρκουν για να σε αντιπαθησει το μισο και βαλε φορουμ.
@Diz: ΤΕΙ Αθήνας? Μαζί είμαστε ρε! Εγώ γραφιστική! Αλλά το τμήμα που λές δεν το έχω δει (noob )
Είναι στου Σαρακάκη κοντά το κτίριο σου?
therion–> στη τελική ποιος νοιάζεται? Ευχομαι και όλο.
Demon (που έχεις και τους ISIS avatar - φοβεροί)–> Τα σπάει η ΣΓΤΚΣ!!Έχει τα πιο χύμα άτομα. Οι αίθουσες που κάνουμε μάθημα είναι στον 2ο όροφο στο κτήριο με τις αίθουσες και τα αμφιθέατρα.
Περπατόντας πιο κάτω από τη ΣΓΤΚΣ στους διαδρόμους του κεντρικού κτηρίου πριν βγεις στο παρκινγκ θα δεις την ΣΤΕΦ. Εκεί είναι τα labs και γραμματείες για πολλές σχολές
Η γραμματεία των ιατρικών οργάνων είναι…πριν την καντίνα στην ΣΤΕΦ υπάρχει μια πόρτα στα δεξιά πίσω απ τα τραπέζια τις πασπ. Εκεί είναι η γραμματεία μας και κάποια ακόμα από τα labs.
Τα είπα χάλια η έβγαλες άκρη?
Όχι, κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι είναι τμήμα της ΣΤΕΦ. ο ifrit είναι εκεί, ηλεκτρονική.
αχα
Ναι τμήμα της στεφ είναι.
βασικά οι γραμματείες των ιατρικών οργάνων είναι ακριβώς απέναντι απο την είσοδο της στεφ.(αν το ελεγα αυτό απ την αρχή θα είχα καθαρίσει :P)
Πως σου φαίνεται η γραφιστική?
Με λενε Κοσμα,τον Ιουλιο κλεινω τα 24.Σπουδαζω (λεμε τωρα) στο Φυσικο Πατρας.
Μαρεσει η μουσικη,ο σινεμας(αλλα οχι τα dvd),η μπαλα και το βολλευ,το φαι και οι
μπυρες,το Jack Daniels.
Αγαπημενα ειδη μουσικης ειναι τα Thrash,Death,Black.Τα τελευταια χρονια ακουω αρκετα
Post Metal/Rock και συναφη ειδη.Απο πιο “ελαφρια” ειδη ακουω λιγα πραγματα.
Απο ειδη εκτος ροκ/μεταλ ακουω λιγα και καλα.
A ωραία καθίστε να γράψω κι εγώ ώστε να μην υπολειφθώ υμών των εκλεκτών συμφορουμιτών…
Με λένε Μαρία είμαι σαρανταφεύγα #-o -ναι ρε τόσο είμαι δικά μου είναι και τα κάνω ότι θέλω- είμαι οικονομολόγος ζω στην Αθήνακαι έχω ένα γιο φυσικό τον Φάνη και εναν θετό τον Σάκη…
Ακούω κλάσικ ροκ και μέταλ δεν λέω όχι και στα λοιπά είδη της ροκ με εξαίρεση το πόζερ και το γκότθικ είμαι φανατική των blues και από ελληνικά έντεχνα και τα γνωστά Χατζηδάκη Θεοδωράκη Λοίζο Σπανό Νέο κύμα
Λατρεύω τους LED ZEPPELIN θεωρώ υπερτιμημένους τους PINK FLOYD -ίσως γιατί τα νοήματα των στίχων τους τα ανακάλυψα και τα κάλυψα όλα αυτά τα χρόναι που ασχολούμε με την αριστερά -προσκυνώ τον JEFF BECK είμαι φανατική του ERIC CLAPTON θεωρώ τον SRV ως τον μεγαλύτερο κιθαρίστα που πάτησε ποτέ πάνω σε αυτή την γη ξέρω απ΄εξω τους περισσότερους στίχους του BOB DYLAN μπορώ να ακούω με τις ώρες BB KING έχω όλη την δισκογραφία των αφών Κατσιμίχα και προσπαθώ να παρακολουθώ όποια μουσικη εκδήλωση με ενδιαφέρει.
Κατά τα λοιπά είμαι στέλεχος σε μια μεγάλη βιομηχανία στο οικονομικό τομέα φτιάχνω εξαιρετική σπανακόπιτα και μελιτζανόπιτα ξοδεύω τα λεφτά μου σε αγορές σιντί και all star δεν εχω καμμιά φούστα φοράω τζιν πάω κομμωτήριο επανέφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα πήγα στο συλλαλητήριο του Παναθηναικού τσατίστηκα που δεν θα χουμε vip στο ROCKWAVE διότι όπως και να το κάνουμε ου γαρ ερχεται μόνον μαλώνω με το γιό μου το φυσικό με τον θετό μαλώνω μόνο για τον ERIC CLAPTON μπαίνω στο φόρουμ κατεβάζω συναυλίες και βιντεάκια απο το youtobe…
Για οτιδήποτε άλλο θελήσετε ειμαι στην διάθεσή σας…
Ταύτα και μένω
ΜΑΜΜΥ
Σούλα, σου έστειλα πμ αλλά θέλω να σε ρωτήσω και δημόσια. Πες μας μερικά πράγματα παραπάνω για σένα. Που σου αρέσει να συχνάζεις ας πούμε, ποιό είναι το αγαπημένο σου φαγητό, τι θεωρείς οτι πρέπει να έχει ένας άντρας για να σου κάνει θετική εντύπωση, τέτοια, απλά πράγματα. Α, ήθελα να σε ρωτήσω ακόμα, στο άβαταρ σου είσαι εσύ η ίδια?