Ας (ξανα)γνωριστούμε

Μου αρεσει να πηγαινω στο dada κατα κυριο λογο και στο jasmin.
Το αγαπημενο μου φαγητο ειναι το χωριατικο λουκανικο.
Ενας αντρας για να με τραβηξει πρεπει να ειναι αρρενωπος.Οχι απο αυτους τους χλεχλεδες τους γυναικωτους.
Στη φωτο δεν ειμαι εγω.Θα ηθελε αυτη να ειναι σαν εμενα…

Οτι αλλο θελετε στη διαθεση σας :slight_smile:

τι νουμερο σουτιεν??

Εισαι αδιακριτος…

ε ρε ειπες οτι θελεις ντοπρο αντα με κοτσα

οι χλεχλεδες ειναι διακριτικοι…

Ντομπρο οχι λιγουρη

ολες ιδιες ειστε
το θελετε μεγαλο αλλα οχι τοσο μεγαλο οσο να ποναει το θελετε ετσι και μετα γιουβετσι

αρχιζει το β ημιχρονο σανς σπερς αμα ενδιαφερεσαι στειλε πμ

That’s why, με τη στάση σου απομακρύνεις τις γυναίκες απο το φόρουμ μας. Μπορεί η Σούλα να προσβλήθηκε. Παρακαλώ, λίγοι τρόποι δεν βλάπτουν. [-X

παραεισα χαραμοφαης

η σουλα με γουσταρει παιξε με καποια αλλη
\α και ειναι thats why no that’s why

για γκει καταστασεις ψηνεσαι αμα ειναι αλλου τωρα η σουλα

Ντάξει, δεν είναι και άσχημη… Εγώ είμαι α εξάμηνο ακόμα, και με άτομα από μεγαλύτερα εξάμηνα μου έχουν πει ότι είναι τελείως άλλη φάση, πολύ καλύτερη…
Είναι μερικοί καθηγητές που είναι για τον πέοντα…

Άντε ρε λιγούρι. Εγώ έχω το msn της Σούλας όμως…

Αν και οι περισσότεροι με έχετε μάθει πια…:stuck_out_tongue:
Με λένε Νεφέλη,είμαι 19 εδώ και ένα μήνα και 20 μέρες, είμαι στο ΦΠΨ της φιλοσοφικής και αγαπάω τη Φινλανδία πιο πολύ από την Ελλάδα!:smiley:
Ακούω ακόμα ΗΙΜ (αλλά όχι όσο παλιά :frowning: ) παρά το κράξιμο που έχω φάει αλλά και πόσους άλλους Φινλανδούς και βλέπω φανατικά λοστ και heroes!δε μου έρχεται κάτι άλλο…:-k

Το οτι γκρινιάζεις συνέχεια το παρέλειψες βλέπω :-k

α ναι!γκρινιάζω σε ορισμένα άτομα όπως τον από πάνω!!:smiley:
αλλά κατά βάθος είμαι αγγελούδι!!!

Επίσης απέφυγες επιμελώς να μας πεις οτι έχεις άλλες τέσσερεις αδελφές η μια εκ των οποίων δίδυμη και ότι όλες είστε κούκλες με σένα ομορφότερη και σοβαρολογώ δεν υπερβάλλω
Βασίλη μην της χώνεσαι συνέχεια την στεναχωρείς και θα σε μαλώσω :stuck_out_tongue:

Μαγκες κατω τα χερια απο το (Τ)Σουλακι …το φορμαρω ΕΓΩ!!

Μπαμπης

Πατησα :!: παλιοθηλυκο

Άκου να σου πω Μπάμπη. Υποθέτω τουλάχιστον πως έτσι σε λένε, μια που σ’ ένα φόρουμ ο καθένας μπορεί να το παίξει κάτι αλλο απο αυτό που είναι. Η Σούλα αν θέλει μπορεί να μιλήσει η ίδια για τον εαυτό της. Και προσωπικά δε την είδα και τόσο αδιάφορη στο να μοιραστεί μαζί μας στοιχεία και πτυχές του εαυτού της. Αυτό για μένα κάτι λέει.

Σύγγνωμη φίλε, αλλά έπρεπε να σου απαντήσω, καθώς αυτό το μάτσο στυλάκι σου στην τελική ήταν προκλητικό.

ΟΥστ!!!Μίλησα!!!

Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε που θα μου πεις εμένα ουστ? Σε ξέρω και απο χθες???

(α ρε Σούλα, κονταροχτυπιούνται τα παλικάρια για πάρτη σου).

Τέλος πάντων, επειδή συγχύστηκα λέω να την κάνω. Πάρτ’ τη ρε, όλη δική σου, η Σούλα σου. Πφ.

Εμ… Πολύ μπρουταλ ο Μπαμπης… Μπάμπη; :oops: :oops: :oops:

Σουλα εφερα τα σαντουιτς…:stuck_out_tongue: