Ω!τι καλή μανούλα!!Ευχαριστώ!!:oops:
με μία διόρθωση: έχω 3 αδελφές!!
και οι 3 γυναικες ειναι?:roll:
η νεφελη αλλαξε αβαταρ
Κι εγω εχω το μσν της Σουλας. Ειχαμε βαλει και καμερα η μια στην αλλη σημερα :oops:
αφου την ειχατε βαλει η μια στην αλλη πασοτην καμερα εννοω)
Ειμαι η Μαρια, σε λιγο 17 μεγαλα κολληταρια με τη marianna_me, μαθητρια ακομα (δυστυχως…) ακουγοντας ροκ και μεταλ με επιρροες απο '70 και τρελη χιπου…:hippy:
Χαχα, κάποιος θα σε λατρέψει εδω μέσα:p
Γεια σας παλι! Ειμαι η Μαριαννα και ειμαι 17(τα κλεινω το Νοεμβρη βασικα). Ακουω οτιδηποτε στο φασμα της ροκ και της μεταλ. Επιρροες κυριως απο '70 - '80. Αγαπημενες μπαντες ειναι οι Scorpions, Black Sabbath, Rainbow, Metallica, Opeth, In Flames, Iced Earth, Black Label Society, Guns N Roses, Led Zeppelin και πολλοι αλλοι.
Ετσι, ετσι:D
:lol: :lol: :lol:
Σπερες! Είμαι ο Μανώλης και τον Αύγουστο θα κλείσω αισίως τα 24.
Ακούω άπειρη μουσική, βλέπω άπειρες ταινίες και διαβάζω άπειρα κόμικς.
Με κάτι φιλαράκια εδώ και ένα χρόνο έχουμε ένα ερασιτεχνικό web radio, τον SteelFm.gr και το παίζω μούρη γιατί είναι πολύ κουλ να λέω ότι είμαι παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει από το ίντερνετ.
Επίσης αν δεν κωλοβαράω σπίτι ή να λιώνω στα μπυρόνια σε κανένα ροκόμπαρο, θα με βρείτε να λιάζομαι σε καμία από τις πολλές, απίστευτες παραλίες της Νάξου (από εκεί είμαι άλλωστε). Το καλοκαίρι θα με βρείτε να παίζω μουσική στο πιο γαμάτο μπαράκι της Νάξου, το Κόζα Νόστρα, οπότε αν ο δρόμος σας φέρει στο νησί, περάστε να κεράσω κανένα σφηνάκι…
Τέλος, σπουδάζω εδώ και πολλαααααααά χρόνια στα ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα και το έτος αποφοίτησης είναι ακόμα άγνωστο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αργεί ακόμα.
Αυτά…
Γεια σας,ειμαι ο Γιαννης,ειμαι 16 ετων,και παω 2 λυκειου στο 1 ΕΠΑΛ πειραια,τομεα πληροφορικης…ειμαι βλαμμενο…μενω στον Πειραια…
γειααα!με λενε μαρια!ειμαι 15:oops:!ειμαι απο ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ!!αλλα μενω χαλκιδικη!στην αρχη ακουγα μεταλικα χεβι κτλπ,μετα πηγα στο μπλακ μεταλ και τωρα ειμαι στ θρασ και το μπλακ μαζι!αυταααααααααααααααααααααα!(παντα ολντ σκουλ ρεεε)ειμαι η μαρια και μολις τελιωσα!!
γεια, με λενε αλβινο και…ειμαι καλα:)
μενω στο μικρο νησι της ιθακης
ειμαι αισιοδοξος, ρομαντικος και ψευτοκουλτουριαρης
ακουω τα περισσοτερα πραγματα στο φασμα της ροκ/μεταλ μουσικης, και λιγοτερο (αμα τυχει) blues/jazz
εχω αδυναμια στη μουσικη των 70’ς και στο progressive
αυτα
:bye:
αλβινε
γεια σου γιαννη
γειαααααααα
:bye:
Μαρια
<3
εμεις, γιαννη, θα τα πουμε μετα
γεια σου μαρια:D
Γεια ! ! Με λενε Λυσανδρο, ειμαι 21 και μενω Παγκρατι. Σπουδαζω Ιστορια και Πολιτικη Επιστημη στην Αγγλια, και ακουω πολλα ειδη metal και rock και οχι μονο… Αγαπημενη μου ασχολια ειναι να μιλαω για την Θρυλαρα, να μπαινω στο thread των Lost και να γραφω LOST ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, το γυμναστηριο και η κολυμβηση ( εχω φαει τις πισινες με το κουταλι :p) και να φλερταρω με ανηλικα κοριτσακια
:|:|:o