Λεπον, το ονομα μου ειναι Μιχαλης, ειμαι 19 χρονων και ειμαι απο Θεσσαλονικη. Ακουω, κυριως, Μεταλ αλλα δεν θα πω οχι σε ενα διαφορετικο ειδος μουσικης που θα μου αρεσει. Η αγαπημενη μου μπαντα αυτον τον καιρο ειναι οι Moonspell. Α! Δεν μπορω να ακουσω punk και ska με τιποτα. Δηλαδη αν θελετε να με βασανισετε, πολυ απλα μπορειτε να με δεσετε σε ενα δωματιο που να παιζει αυτα τα 2 ειδη μουσικης.:? Γουσταρω να βγαινω με παρεα για μπυρες, ναργιλεδες, συναυλιες κτλ.8)
λοιπον, το ονομα μου ειναι Νικος, αν και δεν το ξερει κανεις διοτι το 90% των ατομων με ξερουν και με φωναζουν με το ψευδονυμο “Ραμπο”(…) και επισης ειμαι απο Αθηνα. η μουσικη ειναι η ζωη μου: ακουω ολες σχεδον τις μουσικες και δεν γινεται να περασει μερα χωρις να ακουσω τουλαχιστον καμια 10αρια τραγουδια… μ’αρεσει να πηγαινω βολτες με τις διαφορες παρεες μου, και λατρευω να πηγαινω σε συναβλιες!
επισης, μπορειτε να με βρειτε σαββατο πρωι στο under στην Αθηνα
Εμενα με λενε Παναγιωτη,ειμαι 16 χρονων και ειμαι απο Αθηνα!Τα τελευταια 2 χρονια εχω πεσει με τα μουτρα στη μουσικη και ακουω τα παντα απο ροκ και μεταλ κυριως!Γενικα ψαχνωμαι μουσικα και συνηθως τσεκαρω ο,τι μπαντα ποσταρετε στο φορουμ και οτι μπαντα τυχει να δω καπου το ονομα της!Παιζω κιθαρα κυριως κλασικη αλλα και ηλεκτρικη και γενικα λατρευω τη μουσικη και τα αθληματα!
Λοιπόν…Με λένε Αθηνά,είμαι 19 χρονών και σπουδάζω Οινολογία στα ΤΕΙ Αθήνας.Αυτή τη στιγμή υποτίθεται ότι διαβάζω αλλά βαριέμαι και χαζεύω στο ιντερνετ ακούγοντας μουσική.Προσπαθώ επίσης να παρηγορήσω την κολλητή μου που σε λίγες μέρες γίνεται 20 και την έχει πιάσει κρίση επειδή μπαίνει στην 3η δεκαετία της ζωής της.
ονομαζομαι βασιλειος και ειμαι απο ναυπακτο.εχω τελειωσει τει λογιστικης στο μεσολογγι(μονο πτυχιακη μου εμεινε),ειμαι 24 και μισο χρονων,ακουω τα παντα απο μεταλ και λιγο απο ροκ.
μιας και δεν ειχα συστηθεί αρχικά…
λεπον…hail θανος 22χρονων απο καβάλα φοιτώ στο τει σερρων πληροφορικής και επικοινωνιών 4o ετος(αλλα οχι τελευταίο)…ακουω πάνω κάτω απο indie,Psychedelic/Stoner,punk,progressive, Post μεχρι Sludge,Math/metal core, Thrash,death!!
εκτός απο μουσική καίγομαι πολυ σε videogames, σειρες(μερικές απο τις αγαπημένες μου ειναι Its Always Sunny In Philadelphia ,Family Guy,BSG,Supernatural,dexter) /ταινιες (Matrix,Evil Dead,The Thing,Mad Max,Blade Runner,Donnie Darko,The Salton Sea,Revolver) /anime (bleach,Hellsing,Death Note) και οταν εχω λεφτά για αγορές βιβλίων και comic τα λιώνω και αυτα…:D:D
Ωπ δεν το είχα δει τούτο!
Λεεεεεεεεεπόνννν…
Είμαι ο Δημήτρης.Τι άλλο πρέπει να πω τώρα;
Α.Μου αρέσει το μπάσκετ και η μουσική.Εμμ.Και η αστρονομία.
Και είμαι και ζυγός στο ζώδιο.Άσχετο αλλά δεν βρήκα κάτι πιο χρήσιμο να πω!!